PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40104
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Zastanawiam się, który serial jest bardziej warty obejrzenia? Chciałabym korzystając z wakacji zabrać się za jakiś serial, zastanawiałam się nad tymi dwoma ale nie wiem, na który lepiej się zdecydować najpierw.

Susie95

W 90210 sezon 1 i 2 jest moim zdaniem świetny, 3 taki sobie, a 4 zupełnie traci urok. Serial jest moim zdaniem dobry, ale w zasadzie takich jest b.dużo.

PLL to coś innego niż cała reszta, ciekawa fabuła, serial trzyma w napięciu... do pewnego czasu. Połowa 2 sezonu i zaczyna się robić nudno, przynajmniej dla mnie. Mimo wszystko chyba jednak polecam PLL bardziej, 90' jest dla zabicia czasu, PLL nie daje zasnąć, tyle jest tam zagadek ;>

smiles

Dzięki ;) Zaczęłam oglądać PLL, jestem na 4 odcinku, zobaczymy jak będzie dalej ale już zaczynam się wkręcać.

Susie95

Ja uwielbiam oba seriale. 90210 od razu mnie wkręcił , 1 sezon był niesamowity , ale z sezonu na sezon odcinki były coraz gorsze bo robi się z tego Moda Na Sukces. PLL , na początku mnie nie wciągną , ale gdy zaczęłam oglądać codziennie po parę odcinków to na serio się wkręcałam coraz bardziej , chociaż trochę głupio bo serial cały czas skupia się na tym samym przez 3 sezony , ale mimo wszystko ten sekret kim jest 'A' cały czas trzyma w napięciu.. Więc polecam oba seriale jak najbardziej !