wiecie może gdzie mogę znaleźć nowy odcinek 90210 bo szukam i szukam i nie mogę znaleźć, a pisze że premiera dzisiaj ...?
podejrzewam, że trzeba poczekać, bo to dopiero amerykańska premiera, także zanim do nas dojdzie pewnie minie kilka dni
Jest napisane jeżeli już :) amerykańska premiera będzie dopiero o 2 w nocy czasu polskiego, więc odcinek można będzie ściągnąć jutro rano, ew. po południu. Napisy też powinny być jutro, chociaż czasami pojawiają się później.
dzisiaj jest, amerykańska premiera na kanale CW o 2-3 w nocy czasu polskiego ! jutro rano będzie, tak jak zawsze ;)
Grupy dodają odcinki seriali do sieci jakieś 2-3 godziny po ich emisji. Także już po godzinie 4 w nocy powinny pojawić się pierwsze torrenty ;)
Bardzo dobry odcinek, wszystko co w 90210 najlepsze, było właśnie w nim :) . 9/10.
Ja się nie wypowiadam, dopiero się pobiera. Czekam na napisy i będę oglądała. Już nie mogę się doczekać. Wiecie coś nt.napisów kiedy ewentualnie mają się pojawić?
napi project ....grupa hatak...itp...ale wieczorem już pewnie bedą ..tak jak w przypadku czystej krwi ...już się nie mogę doczekać ;))
nigdzie nie jest napisane, że dzielimy się tu wrażeniami po odcinku, nie ma też żadnej wzmianki w temacie o spoilerach
dokładnie, widząc, że ktoś pyta jak znaleźć odcinek wchodzę, bo gdyby ktoś dzielił się opinią to wiadomo, że tego nie robię... a jeśli ktoś o napisy pyta to po co wyskakiwać z informacją co w odcinku. można przynajmniej zaznaczyć dużymi literami czy coś.
dokładnie! ja chcę tu przeczytać, czy napisy już są a nagle się dowiaduję, co się działo w odcinku. Ludzie, czy to tak cholernie ciężko napisać "SPOJLER"!?
Your search for http://www. sendspace. com/file/ficu8n did not match with any Web results. Tak średnio działa....