Bardzo bym chciała żeby Liam był z Annie. Jak myślicie jest to jeszcze możliwe ?
Ja też bym ich chciała razem, ale słyszałam , że teraz Liam będzie chciał być z Silver a Annie kogoś sobie znajdzie i już nie chcą do tego wracać. A ty co myślisz o Liamie i Silver?
Liam i Silver ? To nie brzmi ciekawie. Ona powinna być z Navidem, bardzo do siebie pasują i liczę na nich , że się im ułoży. Ale teraz ona chcę mieć dziecko i jestem ciekawa czy rzeczywiście Teddy będzie ojcem tego dziecka. A Liam i Annie to moja ulubiona para. Normalnie do siebie pasują!! Ale okaże się w nowym sezonie :)
Annie i Liam vyło by fajnie ich znowu zobaczyć . A Silver powinna zostać sama lubiłam ją w 1 sezonie ale teraz to już nie mogę na nią patrzeć .
Można powiedzieć , że w tym serialu praktycznie każdy był z każdym. Dla mnie to jest nawet ciekawe , ale czasami to trochę przeraża. Silver jest bardzo ciekawą postacią , ale pod koniec 4 sezonu zaczeła mnie denerwować; ta cała sprawa z Liamem i Navidem , troche śmieszne.a jak sie dowiedziala , że oni nie są gotowi na dziecko, to stwierdziła , że Teddy jej były , który jest gejem bardzo dobrze sie nadaje na ojcaj jej dziecka. Natomiast zawsze mnie irytowała Ade.
Ade też dość irytująca ale w 1 sezonie wątek z nią był ciekawy . A Silver chyba najbardziej znielubiłam kiedy odbiła Ade Navidowi . Może i Ade nie postępywała najlepiej jako dziewczyna ale Silver to jej przyjaciółka i nie powinna odbijać jej chłopaka .
Właśnie tą cała wojnę w 3 sezonie rozpoczęła Silver odbijając chłopaka przyjaciółce. A patrząc na pary to moim numerem 1 jest Lannie, a na 2 miejscu właśnie Adrianna z Navidem do momentu gdy stała się wielką gwiazdą , scenarzyści potrafią popsuć każdy związek w tym serialu
Dokładnie. Co jest najbardziej irytujące? Że nawet jeśli jakimś sposobem splotą świetny związek (jak Lannie) to i tak wiemy, że za kilka odcinków ktoś z kimś zerwie... przykładowych 5 kolejnych odcinków wyznań miłosnych, 6 odcinek jakieś głupie zerwanie, 7 odcinek każdy ma kogoś nowego, jak gdyby nigdy nic - i tak jest z każdą parą w tym serialu.
Niechby chociaż jednej parze wyskrobali w tym scenariuszu "prawdziwe uczucie". (I niech to będzie Liam i Annie ;// :D:D)
O tak. Liam i Annie powinni być razem. Czytałam na jakiejś stronie, że liam i annie powrócą do siebie :-)
Mam nadzieję bo w tym serialu każdy związek popsują i miałam nadzieje że chociaż ich przetrwa. Ale mogliby do siebie wrócić pod koniec serialu bo jak wcześniej to raczej pewne że zerwą za pare odcinków .
ja ma nadzieję , że to będzie ostatni sezon, bo niszczą bohaterów i związki, lubię ten serial ale teraz oglądam go bardziej z przyzwyczajenia , niech przywrócą Lannie i Adriannę z Navidem to znowu oglądanie stanie się przyjemnością. TVDlove, gdzie czytałaś, że mają być znowu razem, bo ja wcześniej też gdzieś czytałam ,że już nie ma na to większej szansy :p
Nadzieja jakaś jest :)
Ogólnie bardzo polecam ten blog ! Jest świetny <3
Ja wolę , żeby Silver była z Navidem :)
A jaki blog? Ja często wchodzę na spoilery.fan-strefa.pl i też teraz weszłam , że jest nadzieja dla Lannie, ale nie wiem, czy im wierzyć, bo jeszcze niedawno czytałam, że raczej żadnych szans nie ma, więc może na końcu sezonu dopiero ich wrócą a na początku 6 zerwą- bardzo możliwe, a jakie sriale jeszcze oglądasz oprócz TVD?
Wpisz sobie : 90210 sezon 4 blog i tam gdzies na pierwszej pozycji lub drugiej jest ten blog. Wlasnie mialam linnka w komentarzu a teraz patrze a nie ma. Jakie seriale więc : tvd , 90210, pretty little liars , plotkara , zemsta , glee no i awakard. Jeszcze zastanawiam się czy oglądać ukrytA miłość, tą nową telenowele na tv4. A ty ? :-P
Ja w większości te same, więc : tvd, gossip girl , 90210, pretty little liars, one tree hill i wcześniej the secret circle ale usunęli. A jak to jest z tym glee, czy tam głównie wszystko polega na śpiewaniu, bo trochę mnie to odrzuca (kojarzy mi się z High School Musical)
Z glee ? nie tylko na śpiewaniu ! Przyjaźń i wgl. Świetne są tam wątki . Na serio Ci polecam :) Ja to bardzo lubię :)
to może zacznę :) a słyszałaś kiedyś o Greek albo O.C. ? bo też sie zastanawiam ale nie wiem czy warto zaczynać, bo wydaje się być bardzo fajne. Moim ulubionym serialem jest oczywiście pogoda na miłośc, jak nie oglądałaś to naprawdę polecam :p
Pogoda na miłość ? Może zacznę , ale w wolnej chwili :) Ale będzie maraton od października :):)
O.C jest świetne! Niesamowicie wciąga! I That's 70 show też postanowiłam odcinek po odcinku obejrzeć i uśmiechałam się do łez:)