Wiecie czy w następnych odcinkach pojawi się Oscar?? Bo jeżeli nie to myślę że beznadziejnie skończyli jego wątek
Wydaję mi się, że Oscara już nie będzie, chyba że trochę później..:)
no..taki sobie był ten wątek. chociaż ja się tam cieszę, że go nie ma, bo mnie wkurzał.
mnie się wydaje, że go nie będzie, ale to przypuszczenia, faktycznie beznadziejnie zakończyli jego wątek, ja już się nastawiałam, że będzie z Naomi, bo pasowali do siebie idealnie, a tu tak mi zaprzepaszczono wizję fajneo związku
A mnie zirytowało pominięcie wątku Oscara, między nim a Naomi była niesamowita chemia i było to ciekawe, mogli to jakoś pociągnąć....
Właśnie! Mogli to jakoś ciekawie pociągnąć jego wątek albo przynajmniej pozbyć się go w sposób kulturalny np że musiał wracać do swojego kraju czy coś a nie tak bez żadnego słowa zakończyć wątek. I zgadzam się super pasował do Naomi. Kiedyś uważałam że do niej pasuje Liam ale później jak zobaczyłam jej relacje z Oscarem zrozumiałam że to pomyłka ich związek opierał się tylko na seksie a między nią a aOscarem była chemia co było ewidentnie widać