PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Co z Oscarem??

ocenił(a) serial na 10

Wiecie czy w następnych odcinkach pojawi się Oscar?? Bo jeżeli nie to myślę że beznadziejnie skończyli jego wątek

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

Wydaję mi się, że Oscara już nie będzie, chyba że trochę później..:)
no..taki sobie był ten wątek. chociaż ja się tam cieszę, że go nie ma, bo mnie wkurzał.

ocenił(a) serial na 5
sweetxrabbit

mnie się wydaje, że go nie będzie, ale to przypuszczenia, faktycznie beznadziejnie zakończyli jego wątek, ja już się nastawiałam, że będzie z Naomi, bo pasowali do siebie idealnie, a tu tak mi zaprzepaszczono wizję fajneo związku

ocenił(a) serial na 10
paulix34

Jak dla mnie dobrze że go ie ma.. wku#@$%Ł mnie ;]

ocenił(a) serial na 7
xnewdayx

A mnie zirytowało pominięcie wątku Oscara, między nim a Naomi była niesamowita chemia i było to ciekawe, mogli to jakoś pociągnąć....

ocenił(a) serial na 10
emileczka0110

Właśnie! Mogli to jakoś ciekawie pociągnąć jego wątek albo przynajmniej pozbyć się go w sposób kulturalny np że musiał wracać do swojego kraju czy coś a nie tak bez żadnego słowa zakończyć wątek. I zgadzam się super pasował do Naomi. Kiedyś uważałam że do niej pasuje Liam ale później jak zobaczyłam jej relacje z Oscarem zrozumiałam że to pomyłka ich związek opierał się tylko na seksie a między nią a aOscarem była chemia co było ewidentnie widać

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

myślę, że może i pasują do siebie, ale jakby byli razem, byłoby to nudne....
ja osobiście chcę, żeby naomi była z tym kujonem, śmiesznie to by było. :)