Czy to prawda ,że Silver i Navid są razem? Jeśli tak to już przesada! Tam każdy kręci z każdym. Szok! Lubie ten serial wręcz kocham ale za dużo tam rozstań, powrotów. Wiem o to głównie w tym chodzi ale jeśli Navid i Silver są razem to gruba przesada!
Zresztą ciekawe co na to Adrianna w koncu Navid to jej wielka miłość życia ... ;)
Oficjalnie nie są razem ale coś między nimi kroi tzn wyznali sobie uczucia i chęć bycia razem. Jeżeli nie oglądałaś trzeciego sezonu to nie wiesz jaka teraz jest Ade, wielka gwiazda się z niej zrobiła wobec Navida się zachowywała jak Naomi wobec Liama w drugim sezonie. Ciągle gada o swoich problemach a jak Navid chce porozmawiać o swoich to Ona udaje że nie słyszy więc Navid zbliżył się do Silver Ona zawsze Go wysłuchała. Moim zdaniem Navid powinien kopnąć w tyłek Ade.
Szczerz lubie Naomi i przyzwyczaiłam się ,ze jest taka a nie inna. Z tego co piszesz szkoda ,ze Adrianna zrobiła się taka sama. ;(
Normalna pozostaje z dziewczyn chyba tylko Silver. Naomi i Adrianna obie uważają się za wielkie gwiazdy i pępki świata
Annie zachowuje się jakby ona tylko istania i jeszcze to ,zę przystawiała się do Liama jak jeszcze był z Naomi.
Ivy nigdy jej nie lubiłam dlatego ,ze chciała odbić Naomi Liama. Pewnie dlatego. Pod koniec 2 serii była trochę lepsza ale i tak nie zbytnio przypada mi do gustu.
Ale trzeba mieć nadzieje ,ze Adrianna zrozumie jaka jest przemądrzała i będzie taka jak dawniej. ;) Przynajmniej ja taką mam nadzieje :)
Naomi w trzecim sezonie jest świetna, trochę inna ale to przez historię z tym nauczycielem Cannonem. Adrianna się bardzo zmieniła a teraz będzie udawać wielką przyjaciółkę by ratować swój tyłek bo ma wielkie kłopoty. A Naomi i Ivy się zaprzyjaźniły. No i jest jeszcze Oscar widać że między nim a Naomi jest chemia.
chyba jakieś wcześniejsze odcinki oglądasz jak na razie:) nie przejmuj sie, jak juz dojdziesz do tych ktore sa teraz to przekonasz się ze to nie takie złe ze są razem :P
Wiem ale trochę dziwnie będzie oglądać, Silver i Navida razem ;)
Jednak gorzej by było gdyby Naomi i Navid byli razem hehe
Weźcie. ostatnio rozwalają mnie te pary w 90210 ;) jednak jakoś zapragnęłam Annie&Liam XD