PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Właśnie zastanawiam się czy nie zacząć oglądać tego serialu ale mam mieszne uczucia ,
jak uważacie ?

ocenił(a) serial na 8
kirik121

osobiście polecam :) ale jeśli moje zdanie Cie nie przekonuje, najlepiej zobacz pierwszy odcinek, a później sama zadecyduj czy warto oglądać :)

kirik121

Ja z początku w ogóle nie byłam zainteresowana, a jednak pewnego razu zdecydowałam się obejrzeć i 90210 bardzo mnie wciągnęło :) 3 sezon oglądałam 'na siłę' gdyż w tym samym czasie oglądałam (chętniej) jeszcze skins , a tych dwóch seriali zdecydowanie nie da się porównać. Po pewnym czasie wróciłam do oglądania 90210, obecnie jestem na najnowszym odcinku i z niecierpliwością czekam na następne :) Serdecznie polecam, naprawdę przyjemny serialik.

kirik121

nie warto.

ocenił(a) serial na 5
kirik121

szczerze ? zaczęłam oglądać przypadkiem w telewizji i było ok, pierwszy sezon. potem na drugi się wciągnęłam, 3 powiedzmy że też, ale już nie tak strasznie..teraz w sumie oglądam to bardziej z przyzwyczajenia, to zdecydowanie nie jest jakiś niesamowity serial. Wszyscy piękni, młodzi, bogaci, a jeśli nie są, to zaraz się stają. Problemy są trochę sztuczne [tak jak aktorstwo], ale jeśli chce ktoś popatrzeć i pozazdrościć jak to się żyje nastolatkom w LA, zawsze można spróbować.

ocenił(a) serial na 8
kirik121

a ja polecam ;) z czasem niektóre wątki robią się śmieszne, ale wciąż oglądam i mi się podoba :)

ocenił(a) serial na 7
kirik121

ja oglądam w sumie dwa seriale pretty little liars i 90210, i ten pierwszy trochę bardziej mnie wciągnął niż drugi, chociaż polecam, bo gusta są różne - może, akurat Tobie przypadnie.

kirik121

a Ja uwielbiam ten serial, jest świetny, zabawny:D polecam naprawdę!!!

ocenił(a) serial na 8
Alicja147

obejrzyj 1 i sezon, naprawde warto! trzeci zapewne obejrzysz jest nadal fajny chociaz nie w kazdym odcinku jest takie napiecie jak we wczesniejszych sezonach (w tamtych kazdy odc byl meega w 3 co drugi spoko). jak obejrzysz to 4 jest juz slaby ale z przyzwyczajenia i sentymentu sie dalej oglada. ale 1 i 2 sezon z serca calego polecam!

użytkownik usunięty
kirik121

Ja zaczęłam to oglądać tylko z sentymentu do BH 90210... Ale prawda jest taka, że ten serial w ogóle się nie umywa do jego starej wersji :/ Wątki nie mają powiązań, każdy kręci z każdym i nikt nie ma nic przeciwko temu... Można oglądać, ale są lepsze seriale.