Fani starszej wersji pt. "Beverly Hills 90210" oceniają i próbują porównać z odświeżona wersją, a raczej nowszą...
Ja osobiście nie oglądałem BH92010, a szkoda, bo właśnie wtedy były początku kariery Doherty.
Czy jest ktoś, kto jednak ceni nową wersję i uważa, że jest lepsza? Ja na ten tematy nie mogę się wypowiedzieć, bo nie oglądałem starszej.
ja nie mogę starszej w ogóle 'przełknąć', co włączam to się albo rozmyśle albo mnie znudzi...więc zdecydowanie nowa wersja. Choć co do wątków itp. nie mam porównania nie oglądałam nigdy całej starej serii
Jasne, że lepsza było BH 90210. Gdyby nie ten serial nie byłoby większości obecnych seriali. Speling ( ŚP.) zarobił na tym tyle kasy, że głowa mała. Po prostu, nie którzy są za młodzi i nie rozumieli zbytnio tamtego kilmatu. Ja pamiętam jak z koleżankami czekałyśmy co stanie się z Dylanem i z kim w końcu będzie. Albo czy Dona straci w końcu dziewictwo itd.
90210 - co prawda oglądam, ale normalnie znieść nie mogę Annie ! Serial ten jest beznadziejny, no ale jak mi się nudzi to coś trzeba zobaczyć.
Nie oglądałam BH90210. Niestety... Ale 90210 jest zarąbistym seriaem. Wiec... może starsza wersje jest też, tak dobra.
Tak, oglądałam Beverly Hills 90210" i mogę spokojnie i z całą pewnością
powiedzieć, że dla mnie o niebo lepsza jest nowsza wersja! Nową uwielbiam,
stara jest taka sobie. W porządku do obejrzenia, jak się człowiek nudzi.