Bo nie pamiętam czemu ;// Ale moim zdaniem oni do siebie pasowali.
Mi także podobała się ta para. Co prawda Jasper jest dziwny, tajemniczy jakby trochę stuknięty, ale mimo to uważam, że pasowali do siebie. Szkoda, że już go nie ma w serialu.
Ja tam go nigdy nie lubilam, juz od samego poczatku wydawal mi sie dziwny i nie podobali mi sie razem..mial taki dziwny ten wzrok i prawie ciagle otwarta buzie :P
a poza tym zepchnal Navida ze schodow, a ja Navida najbardziej lubie z chlopakow 90210:)
Żartujesz? Od samego początku ich znajomości widać było, że chce ja wykorzystać. To jak ja upatrzył podczas wywiadu dla tej telewizji Navida... I potem jak wykorzystywał to, że mu współczuła po stracie wujka (z wiadomego powodu, ale nie ważne ;P ). Potem dochodzi jeszcze to, że poprosił ja, żeby ukradła samochód, to że jest dilerem... Kurde nie no serio, ja oglądając serial ciągle tylko czekałam aż z nim zerwie ;)
Annie nie jest (głupią idiotką ) w drugim sezonie była po prostu zagubiona nie mogła odnaleźć siebie ....i to właśnie wykorzystał Jasper ,który przez cały czas nią manipulował i ja wykorzystywał np.kradzież samochodu
a zerwała z Jasperem bo był on zaborczy , zazdrosny , był dilerem , zapchnął Navida ze schodów i zaczęła się go bać bo ciągle ja straszył że się zabije jak nie będzie z nią