PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Bo nie pamiętam czemu ;// Ale moim zdaniem oni do siebie pasowali.

użytkownik usunięty
Lavendery

Bo się dowiedziała, że jest dilerem i zepchnął Navida ze schodów.

ocenił(a) serial na 7

Mi także podobała się ta para. Co prawda Jasper jest dziwny, tajemniczy jakby trochę stuknięty, ale mimo to uważam, że pasowali do siebie. Szkoda, że już go nie ma w serialu.

dudusia_2

Ja tam go nigdy nie lubilam, juz od samego poczatku wydawal mi sie dziwny i nie podobali mi sie razem..mial taki dziwny ten wzrok i prawie ciagle otwarta buzie :P
a poza tym zepchnal Navida ze schodow, a ja Navida najbardziej lubie z chlopakow 90210:)

friends88

ja też go lubię

ocenił(a) serial na 6
Lavendery

Żartujesz? Od samego początku ich znajomości widać było, że chce ja wykorzystać. To jak ja upatrzył podczas wywiadu dla tej telewizji Navida... I potem jak wykorzystywał to, że mu współczuła po stracie wujka (z wiadomego powodu, ale nie ważne ;P ). Potem dochodzi jeszcze to, że poprosił ja, żeby ukradła samochód, to że jest dilerem... Kurde nie no serio, ja oglądając serial ciągle tylko czekałam aż z nim zerwie ;)

ocenił(a) serial na 10
Lavendery

nie pasowali. A Annie zachowywała się przy nim jak głupia idiotka.

pipool

Nie chcę nic mówic, ale ona często zachowuje się jak głupia idiotka...

ocenił(a) serial na 8
sikorka94

dokładnie... strasznie nie lubię Annie...

Lavendery

Annie nie jest (głupią idiotką ) w drugim sezonie była po prostu zagubiona nie mogła odnaleźć siebie ....i to właśnie wykorzystał Jasper ,który przez cały czas nią manipulował i ja wykorzystywał np.kradzież samochodu
a zerwała z Jasperem bo był on zaborczy , zazdrosny , był dilerem , zapchnął Navida ze schodów i zaczęła się go bać bo ciągle ja straszył że się zabije jak nie będzie z nią