PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40104
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

http://www.spoilertv.com/2012/05/90210-season-5-ivy-not-returning.html

Szkoda, Ivy już nie wróci w piątym sezonie.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Tak, czytałem dziś. Ale przecież nic sie nie wyjaśniło dokładnie. Może zagra gościnnie w jakimś odcinku

Diretto

Gościnnie to nie to samo, co na stałe.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

szkoda będzie mi jej brakowac, lubiałem ją

poncho003

Lubiłem, jeśli już :)

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

mam nadzieję, że moge liczyć na jakieś odświeżenie w obsadzie zatem :D

elenkaa

ja za nią raczej nie przepadałam, jej wątek stawał się nudny. liczę na kilka nowych osób ;p

ocenił(a) serial na 8
yootsuu

to dobrze, bo też za nią nie przepadałam :)

ocenił(a) serial na 9
yootsuu

A wg mnie szkoda, chociaż zgadzam się, że watek z jej udziałem z odcinka na odcinek był coraz nudniejszy...

Ade_laide

oj marniutko... chociaż w sumie bardzo ostatnio jej zepsuli postać, a szkoda. ładna była i jakoś ją lubiłam :)

noye

ja tez ją lubiłam, ale jak już ktoś wcześniej powiedziała jej wątek był już nudny. mam za to nadzieję że do obsady dołączy Robert Hoffman, chociaż zakończenie też nie było jednoznaczne i obawiam się że jego epizod właśnie się zakończył.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Szkoda. Była taka fajna, niezależna i silna :) chciałam, aby ostatni sezon był w komplecie :C

littlemonsterlg

piąty sezon będzie ostatni? oo'

ocenił(a) serial na 9
Quaint_2

Tak :C nie opłaca im się robić więcej, bo mieli niezły spadek oglądalności.

littlemonsterlg

eh, szkoda, w sumie jeszcze mogliby pociągnąć przynajmniej z dwa sezony.
a masz może link gdzie o tym przeczytałaś?

ocenił(a) serial na 9
Quaint_2

Nie mogę znaleźć tej strony, ale zrobiłam sobie screena (http: //a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292586_290947120997999_609748037_n. jpg bez przerw oczywiście :D), a tu masz rankingi oglądalności porównane do poprzednich serii: http: //en.wikipedia. org/wiki/90210_(TV_series) #Ratings

Przyznać trzeba, że spadek jest ogromny.

littlemonsterlg

w sumie wątpię czy zdejmą po 5 sezonach, ja gdzieś czytałem że aktorka grająca Naomi podpisała ostatnio jakiś kontrakt przedłużający ich występy czy coś takiego, patrząc zresztą na supernatural ten wyniki w tym sezonie były słabe xd ogólnie The CW nie jest stacją która po słabych wynikach seriali którego już tak długo są odpuszczają sobie produkcje, moim zdaniem 2 sezony jeszcze powinny być, akurat na 6 mogliby spokojnie skończyć ;d

ocenił(a) serial na 9
Quaint_2

No, racja. The CW rzadko zdejmuje seriale z powodu niskiej oglądalności. Miejmy nadzieję! ;) mimo, że 90210 to jeden z tych pretensjonalnych amerykańskich seriali, ale kocham takie klimaty, życie na bogato!

littlemonsterlg

ostatnio troche sobie czytałem i ogólny ranking oglądalności czwartegosezonu jest dokładnie taki sam jak trzeciego, 0.8 czyli jak na The CW to nie taki zły wynik ;d

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

ja od zawsze lubiłam Ivy. szkoda że tak znikła i szkoda mi też Raja. ehh mam nadzieję że w 5 sezonie pojawi się ktoś nowy i ciekawy

elenkaa

Szkoda, Ivy była najfajniejsza ze wszystkich postaci. A ten wątek z Rajem świetny. Chyba już nie będzie się opłacało tego oglądać ;)