masakra normalnie - serial dla niedorozwiniętych gówniarzy ze slumsów, których życie jest tak beznadziejne, że chcą się ogrzać w blasku serialowego blichtru i drogiej tandety.
Myślącym odradzam.
A... i jeszcze te pseudouczucia, pseudoproblemy.. Poziom jak w serialu niewolnica Isaura (dla małolatów: kiedyś kultowy serial w Polsce). I promowanie konsumpcyjnego stylu życia, gdzie moralność nie stanowi żadnej wartości - w życiu przecież liczy się tylko fura i komóra...
wszystko jest dla ludzi . żeby docenić wartość kina trzeba przebrnąć w dzieciństwie [ i młodości ] przez różne filmy, seriale i telenowele ; p to chyba normalne.
wiadomo, że żadna rewelacja ale takie są już seriale i tyle.
mi się podoba chociaż starej wersji nic nie przebije.
Ja tam lubię 90210 ;p Może i jest trochę naciągany i pokazuje inne życie, ale to jest swego rodzaju rozrywka. Czasami trzeba sobie pooglądać coś kolorowego, a nie tylko ambitne filmy.
starszybrat, jesteś zwykłym chamem, który z łatwością może obrażać widzów.
Skoro niewolnica izaura jest dla ciebie kultowa, to może nie jesteś niedorozwinięty, ale z mózgiem masz coś napewno.
starszybrat, jesteś zwykłym chamem, który z łatwością może obrażać widzów.
Skoro niewolnica izaura jest dla ciebie kultowa, to może nie jesteś niedorozwinięty, ale z mózgiem masz coś na pewno.
"myślącym odradzam"- ha ha ha!!!!;D
ja też myślącym odradzam ;D
' o matko ojciec miał mnie zabrać do los angeles ale mnie olał i dał mi auto w prezencie- o matko! i w dodatko jest to najnowszy mercedes! daaaaaaaaad!?" :D
Naucz się czytać ze zrozumieniem. On nie napisał, że jest dla niego kultowa, tylko że jest tak określany przez wiele osób, o. A autora tematu w 100% popieram. Serial to dno niewarty oglądania, podobnie jak Gossip Girl czy podobne. Kretynizm dla odmóżdżonych nastolatków. 2/10 i to tylko za fajne laski na których można oko zawiesić.
--starszybrat, jesteś zwykłym chamem, który z łatwością może obrażać widzów--
Jeżeli tak odbierasz moją opinię i tylko na taką odpowiedź Cię stać, trudno. Przeżyję. Jednak pozwolisz, że podtrzymam swoją opinię, którą pisałem "na gorąco" po obejrzeniu fragmentu serialu.
Moim zdaniem mamy do czynienia z typową amerykańską papką, którą amerykański przemysł serwuje młodzieży. Taki McDonalds tylko, że w tv. Obejrzenie jednego odcinka może doprowadzić co najwyżej do obrzydzenia. Obejrzenie kilku do wymiotów.
Natomiast oglądanie tego typu śmieci na okrągło powoduje kompletne ogłupienie (przykład: forumowicze, którzy nie potrafią zrozumieć kilku zdań, które napisałem wyżej) a także zanik kręgosłupa moralnego, nieprzystosowanie do REALNEGO swiata.
Dziękuję Utylizatorowi że mnie wyręczył i wyjaśnił moje intencje (choć wydawało mi się, że napisałem wyraźnie)!
Pozdr
StarszyBrat
OK, nie będę się spierał bo nie o to mi chodziło ale szanuję to co napisałeś, w końcu to twoje zdanie.
Jesli Ci sie nie podoba to nie ogladaj. Serial jak kazdy inny, innym sie podoba innym nie. Kwestia gustu i upodoban. Szanuje Twoja opinie o serialu, ale skoro juz piszesz to pisz o serialu i nie obrazaj ludzi, ktorzy go ogladaja. Jakos nie jestem "niedorozwietym gowniarzem ze slumsów" a ogladam ten serial.
Zgadzam się w zupełności. Szanuję zdanie osób, które nie lubią tego i innych podobnych mu seriali ale nie mają prawa obrażać osób, którym ten serial się podoba, wyzywanie ich świadczy tylko i wyłącznie o inteligencji piszącego. Serial oczywiście jest zupełnie nierealny, o "problemach" takich, że czasami aż żal oglądać, nastolatkowie żyją w idealnych warunkach, chodzą do świetnych szkół - ale czasem fajnie jest obejrzeć taki serial, choćby tak na chwilę gdzieś uciec ;>
Zgadzam się! Może i serial jest nie za ambitny ale jak już kilka osób napisało, nikomu nie zaszkodzi jak czasem obejrzy coś takiego. Nie zawsze człowiek ma chęć na oglądanie serialu w który trzeba się wdrążyć i pomyśleć. Po ciężkim dniu w pracy czy szkole trochę takiego badziewiu nikomu krzywdy nie zrobi.