PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Pojedynek TYTANÓW!!!

Piątka Waszych ulubionych postaci z Plotkary zmierzy się z piątką ulubionych postaci z 90210! Przez najbliższe 8 tygodni będziemy świadkami prawdziwego POJEDYNKU TYTANÓW, gdzie zwycięzca BEDZIE TYLKO JEDEN!!!

BARDZO WAŻNA PROŚBA - GRA JEST SKIEROWANA TYLKO I WYŁĄCZNIE DO FANÓW OBU SERIALI! I PROSZĘ BY TYLKO TACY GŁOSOWALI! Bez sensu będzie bowiem, jeśli fani tylko jednego serialu będą faworyzować swoich ulubieńców BO TO ZUPEŁNIE NIE O TO CHODZI!!!

OTO ZASADY:
* Od NIEDZIELI, od PÓŁNOCY do piątku, do godziny 22.00 głosujemy w PIERWSZYM ETAPIE!
* Pierwszy etap głosowania polega na przyznaniu punktów od 10 - 1 postaciom! Gdzie 10 jest dla najbardziej lubianej postaci, a 1 dla najmniej lubianej!
* Wymogiem uczestnictwa w Grze jest znajomość i sympatia dla obu seriali, więc w PIERWSZEJ PIĄTCE KAŻDEGO GŁOSU musi być PRZYNAJMNIEJ DWÓCH REPREZENTANTÓW OBU SERIALI!
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ W CIĄGU DOBY! Oznacza to, że jeden uczestnik nie może oddać więcej niż 5 głosów w jednej rundzie!
* W każdy piatek, trzy postaci z najmniejsza liczba punktów stają się ZAGROŻONE!
* W drugim etapie tygodniowego głosowania, trzy zagrożone postaci, od PIĄTKU, od PÓŁNOCY do Niedzieli do godz 22.00 walczą o pozostanie w grze!
* W drugim etapie WPISUJEMY IMIĘ JEDNEJ OSOBY KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!
* W DOGRYWCE Z JEDNEGO KONTA MOŻNA ODDAĆ TYLKO JEDEN GŁOS PRZEZ CAŁY WEEKEND!!!
* NOWA ZASADA, dla urozmaicenia! POSTAĆ, KTÓRA W KAŻDĄ ŚRODĘ OD PÓLNOCY DO 23.59 ZDOBĘDZIE NAJWIĘCEJ PUNKTÓW ZE WSZYSTKICH, zdobywa tak zwaną NIEŚMIERTELNOŚĆ! - oznacza to, że niezależnie od wyniku końcowego tygodnia, NIE BĘDZIE ONA ZAGROŻONA!
* NIESMIERTELNOŚĆ nie liczy się w TYGODNIU FINAŁOWYM I POPRZEDZAJĄCYM GO tygodniu!

OTO NAJWIĘKSZA I NIEPOKONANA PIĄTKA TYTANÓW:

BLAIR

LIAM

NAOMI

NATE

SERENA

G.Ł.O.S.U.J.C.I.E.!!!

Zwycięzca może być tylko jeden...

fryderyka_m

4pkt. Blair
3pkt. Nate
2pkt. Serena
1pkt. Naomi

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

4p Naomi
3p Blair
2p Serena
1p Nate

ocenił(a) serial na 10
mariooo

4 - Blair
3 - Nate
2 - Naomi
1 - Serena

ocenił(a) serial na 8
VeLkA02

4 - Blair
3 - Nate
2 - Serena
1 - Naomi

ocenił(a) serial na 10
PrettyGirl23

4p Naomi
3p Serena
2p Blair
1p Nate

ocenił(a) serial na 6
lodzik_smrodzik

4 - Blair
3 - Nate
2 - Naomi
1 - Serena

ocenił(a) serial na 6
Shannon_90

4p Naomi
3p Serena
2p Nate
1p Blair

użytkownik usunięty
gemma_92

4 Serena
3 Nate
2 Blair
1 Naomi

Ta gra już sensu nie ma. Wiadomo, że Blair wygra.
Gra jedynie toczy się o miejsca 4-2.

4 Naomi
3 Nate
2 Serena
1 Blair

igorr_dudek

BLAIR with a PEARL EARRING...

To było do przewidzenia! Pierwszą finalistką zostaje BLAIR WALDORF! Gratulacje B. Szykuj sie do finału!

1. BLAIR - 629p.

Tak to już jest z tym grami, że na początku, gdy jest wielu uczestników, są one o niebo ciekawsze. Pod koniec ta fascynacja ulatuje, zwłaszcza gdy z góry wiadomo, kto wygra. A może warto zaryzykować i zmienić bieg historii...

2. Nate - 518p.
3. Naomi - 493p.
4. Serena - 464p.

Oto trójka LOOSERów w tym tygodniu. Żadne z nich nie jest nowicjuszem, jeśli chodzi o nominacje. Żadne z nich nie podda sie bez walki. Dobrze wiedzą, że jest ich troje, a w FINALE zostały dwa wolne miejsca...

DECYDUJCIE!!!

FINAŁ FINAŁÓW leży w Waszych rękach! NIe pozwólcie Byle komu dostąpić zaszczytu!

WYELIMINUJCIE NAJSŁABSZE OGNIWO!

NIECH PRZEGRA KOLEJNY Z TYTANÓW...

igorr_dudek

Przy okazji klikajcie na Mój FILMIK!

Potrzebuje jak najwięcej wyświetleń!!

Wystarczy kliknąć, żeby sie wyświetlił

http://www.youtube.com/watch?v=F90qy1Am28s

z góry dzieki!

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Jak odpadnie Naomi, to gra już nie będzie miała sensu, bo zostaną same postacie z GG
Dlatego głosuję by odpadł NATE

Nate.....

użytkownik usunięty
chlopak7

Nate

ocenił(a) serial na 10

Serenaaaaaa !!!!! czemu bez sensu? widac będzie jaki serial wolimy ;))

VeLkA02

Nate!

Szmyciek

Nate

sniezka4

Serena!

truski

Nate

ocenił(a) serial na 8
amelia8

Serena

VeLkA02

Nate

ocenił(a) serial na 10
igorr_dudek

Ostatnio nawet polubiłem Naomi, ale i tak Adrianna jest najlepsza ;)
Głosuję na Nata.

ocenił(a) serial na 8
Chris_Perry

Serena!!!!

użytkownik usunięty
Jaaa

Naomi

ocenił(a) serial na 6

NATE!!!!!!!!!!!!i tak daleko zaszedl

ocenił(a) serial na 6
gemma_92

SERENA!!!!!!

blondyna6

Nate

Alyssa16

Naomi

elenkaa

Nate

naomi7

Serena

Cherry_Crush

Nate.............

chlopak7

Nate

bolly90

Naomi!

_Olinka_

Nate

ocenił(a) serial na 6
Rosalind_du_Coudray

S niech spada... Bardzo mnie zirytowała w ostatnim odcinku 3 sezonu. Zawsze trzymałam jej stronę i była moją ulubioną postacią z GG... ale czym więcej odcnku zostało wyemitowanych, tym coraz mnie zaczełam ją lubieć. Wiec

SERENA ODPADASZ!

gr8l

Nate już czas

ocenił(a) serial na 10
Pinessska

Nate zdecydowanie!!!

igorr_dudek

Girls In the CITY...

No i dobrnęliśmy do finałowego tygodnia. Po wielu oddanych głosach, porażkach i wzlotach dziś wyłoniliście finałową trójke NIEZWYCIĘŻONYCH TYTANÓW! W piatek jedyne bezpieczne miejsce zajęła Blair. Dziś na pewno dołącza do niej NAOMI! Jednak to między nimi rozegra się walka o zwycięstwo!

Naomi otrzymała tylko 14% negatywnych głosów...

Walka o FINAŁ rozegrała się więc między NIEZYWCIĘŻONYMI KOCHANKAMI! Nie udało się ich rozdzielić Chuckowi, nie udało się Ade. Podołała dopiero Naomi!

A Walka ta była zacięta i do ostatniej minuty. Niewielka różnica głosów sprawiła, że grę opuszcza...

>>>>>>>>>>>>IRON NATE<<<<<<<<<<<<<<

Od pierwszego tygodnia ZAWSZE zagrożony! Wyeliminował WSZYSTKICH dotychczasowych uczestników! Terminator, Gladiator, Nate - IRON NATE!!!

Oklaski na stojąc - należą się dla najdzielniejszego z TYTANÓW, który opuszcza grę w NAJGORSZYM MOMENCIE. Tuż przed finałem...

WYniki procentowe:

NATE - 44%
SERENA - 42%
NAOMI - 14%

A co do finału to jest on tym razem w 100% BABSKI! Nate był ostatnim facetem! Swoją drogą, spodziewaliście się takiego obrotu sprawy? Ja zaczynając grę, obstawiałem w finale dwa pewniaki: Blair i Naomi, oraz Chucku i Adrianę rywalizujących o trzecią pozycję. Pierwszą piątke zamykał Liam... Natomiast nasza FINALISTKA Serena gdzieś poza pierwszą piątku rywalizowała z Silver i Natem o 6 miesjce! Jednak to były tylko moje przyspuszczenia - Wy szybko je zweryfikowaliście!

Nie pozostaje nic innego jak

ROZPOCZĄĆ BABSKI FINAŁ!

Czyli pazury i szarpanie za włosy idą w ruch - niech ktoś przygotuje KISIEL!

OTO FINALISTKI:

BLAIR

NAOMI

SERENA

Wpisujcie IMIĘ TEJ, KTÓRA MA WYGRAĆ! W czwartek jedna z nich, z najmniejszą ilością głosów ODPADA!!!

Niechaj rozpocznie się OSTATECZNE STARCEI TYTANÓW!

Głosujcie rozsądnie i pamiętajcie:

The WINNER takes it ALL, the looser Standing Small...

PEACE...

użytkownik usunięty
igorr_dudek

Serena

użytkownik usunięty

Serena ;P

Naomi! Królowa jest tylko jedna =)

ocenił(a) serial na 6
truski

skoro królowa jest tylko jedna to jest nią tylko i wyłącznie BLAIR WALDORF

Szmyciek

Naprawdę chcecie żeby Serena wygrała?