PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Hej :)

Ciekawi mnie, które pary według was lepiej do siebie pasują. Te z pierwszego sezonu, czy może te z drugiego :)

1. Adrianna i Nawid, Adrianna i Gia, Adrianna i Hawier, Nawid i Lila
2. Naomi i Ethan, Naomi i Liam
3. Annie i Ethan, Annie i Jasper
4. Silver i Dixon, Silver i Teddy, Dixon i Ivy, Ivy i Liam
5. Czy może jeszcze inaczej byście to zorganizowali?

Ja uważam tak:

1. Adrianna i Nawid (pasują do siebie, kochają i widać, że łączy ich więź, która ich przyciąga)
2. Naomi i Liam (sceny z nimi są boskie, szczególnie w pierwszym sezonie... Ten jego wzrok gdy ona się zbliża)
3. W sumie żadna, moim zdaniem powinna być z Ty'em
4. Silver i Dixon (przypadli mi do gustu w pierwszym sezonie)

ocenił(a) serial na 9
anczess

1. Adrianna i Navid (bardzo do siebie pasują pomimo tego, ze on to taki dobry chłopiec, a ona czarny charakterek)
2. Naomi i Liam (ogólnie najlepiej dobrana para w serialu, widać pikanterię w ich związku)
3. Annie i Ethan (oboje tacy mdli, że pasowali do siebie)
4. Dixon i Ivy (fajny duet) i Silver i Teddy (całkiem spoko)

Jucha91

1. Adrianna i Navid przeszli tak wiele i w 4 odcinku 2 sezonu Navid zrobił to pierwszy raz z Adrianną :*
2. Naomi i Liam ,oboje ładni ,Naomi nie może żyć bez Liama i on bez niej. Najlepsza para serialu!
3. Annie i Jasper ,Annie kochała Jaspera ,ale jak się dowiedziała ,że to on jest dilerem to koniec ,a tak to nawet nawet para...
4. Silver i Dixon ,Silver wiele zrobiła dla tego związku by przetrwał ,ale trudno

ocenił(a) serial na 8
dodsab

1. Adrianna i Navid, poświęcenie Navida dla Adriany było wręcz niesamowite, tacy faceci to chyba tylko wymysły seriali.
2. Naomi i Liam, po prostu pasują do siebie, aczkolwiek ze złych charakterów nagle przeszli w styl bycia 'dobrymi dzieciakami' to mi trochę do niech nie pasuje, no ale cóż..
3. Annie i Ethan, chyba potrafili się do siebie dopasować, jakoś.. razem byli po prostu .. fajni . ;D
4. Silver i Dixon, ewidetnie! Uwielbiałam tę parę. Moim zdaniem byli dla siebie idealni. Kochali się.. i tyle.

colourfulxline

1.Adrianna i Navid oczywiście
2.Naomi i Liam
3.Yyy... Annie sama? ;) Z Ethanem była strasznie nudna, a Jasper - wiadomo...
4.Silver i Teddy! Z Dixonem Silver była nudna. No i przy okazji Dixon i Ivy, chociaż nie lubię żadnego z nich :P.

anczess

1. Szczerze to ja bym chciała Ade z Gią, no bo lubię les, ale fakt faktem - Navid idealnie do niej pasuje. Są razem przecudowni, tacy zakochani i w ogóle. Więc nie będę oryginalna i wybieram mimo wszystko Addriannę i Navida. ;)
2. Naomi i Liam <33 Uwielbiam ich razem.
3. Annie... nie lubię jej w ogóle, wiec nie pasuje mi do nikogo, zawsze mnie wkurza.
4. Dixon i Ivy, są razem fajni. I SIlver z Teddym też mi się podobała. Byleby nie znowu D. i S. razem, bo robią się nudni :roll:

ocenił(a) serial na 7
anczess

No, to tak:
1. Ade i Navid - widać, jak strasznie sie kochaja :)
2. Naomi i Liam (uwielbiam tego gościa, a z Naomi tworzą super parę:D)
3. Annie i Jasper (tak, tak, wiem, psychol, ale jakoś go polubiłam :D)
4. Dixon i Ivy
5. Silver sama. Strasznie irytuje mnie jej związek z Teddym. Obrażają się na siebie o byle pierdoły i w ogóle...

ocenił(a) serial na 10
anczess

1. Adrianna i Navid - pasują do siebie, szkoda, że nie wychowują córki Adrianny
2. Nie wiem, Naomi mogliby poszukać kogoś nowego
3. Annie i Ethan - ładna para, ale teraz lepiej, żeby była z Liamem
4. Silver i Dixon - najlepiej ze sobą pasują

ocenił(a) serial na 10
katie27

W sumie szkoda, że Ethana już nie ma, mógłby namieszać jeszcze

katie27

a fuj, tylko nie Annie i Liam :< najgorsza para jaka może być, przecież ona jest taka nudna i ciągle jęczy i marudzi, i och jaka to ona biedna ;| ugh. nie znoszę jej, niech spada od Liama, bo to moja ulubiona postać męska ostatnimi czasy.

ocenił(a) serial na 7
Lucky Lady.

Naomi i Liam - nuuuda, zanim się zgrali to się rozstali, a ich powrót był beznadzejny.. tylko sex ich laczył... to nie miłosc ;)

jak dla mnie Liam mógłby byc z Annie-troszke zycia by w nia "wpuscił',nie lubie jej ale oni pasuja do siebie;)

Adriana i Navid są dla siebie stworzeni :) powinni byc razem :)

a Silver... hmmm ona jest dziwna w zwiazkach :/ lubie ją, ale nieudacznica straszna z niej...

ocenił(a) serial na 8
anczess

1. Adrianna & Nawid
2.Naomi & Liam
3.Annie & Jasper
4.Silver & Dixon

pokrzywa_19

1. Adrianna i Nawid
2. Naomi i nikt
3. Annie i Ethan
4. Dixon i Ivy
5. Dla Silver powinien pojawić się ktoś nowy

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

1. Adrianna i Navid - cudowna para. ;)
2. Naomi jeszcze według mnie nie znalazła doskonałej pary. ;)
3. Annie i Ethan - lubiłam tę parę.
4. Silver i Dixon - oni byli taką wspaniałą parą...
5. moja dodatkowa to: Teddy i Ty. ;) sądzę, że do siebie pasują. ;D

ocenił(a) serial na 8
urszulankaa

1. Adrianna i Navid - kochają się ponad wszystko!
2. Naomi i Liam - w pierwszym sezonie muaa!
3. Annie i Ethan - było całkiem dobrze.
4. Silver i Dixona lubię ale ona była z nim w takiej fazie jej choroby i tak jakby nie na realu.
Więc wolę Dixon i Ivy.
5. Dla Silver i Naomi powinni być nowi faceci.
;D

anczess

1. Adrianna i Nawid- mają tą więź.
2. Żaden z nich, Naomi jeszcze nie znalazła tego jedynego ;)
3. No nie wiem, chyba żaden. Ale Ty byłby najlepszy.
4. Chyba Silver i Teddy, Dixon i Ivy- śmieszy mnie to Ivy "dude", Ivy i Liam- kiedyś chciałam żeby byli razem, ale teraz już nie za bardzo.
5. Silver i Ethan oni byliby najlepsi ;p

ocenił(a) serial na 10
anczess

1. Adrainna i Navid - jedyna taka para na całe życie XDXD
2. Naomi i Liam - ostatecznie, choc uważam, że tak naprawdę nie znalazła tego jedynego...
3. Annie i Liam... - Tak mi pasuje.
4.Silver i Dixon - Sil z Tedym też była okej, ale on w 2. sezonie SPOJLER: okaże się gejem, więc nic z tego... A Sil z Dix to już klasyka...

ocenił(a) serial na 10
anczess

1.Adrianna i Navid - prawdziwa miłość, nic dodać.
2. Naomi i hmm... jak dla niej nie było jeszcze tego właściwego, a Liam zupełnie do niej nie pasuje - nie maja ze soba nic wspolnego.
3. Annie i Liam - chociaz jej nie trawie a jego uwielbiam.. :-P
4. Silver i Dixon - bo tak było okej.
5. Ivy i Liam - to by było idealne ;-)

ocenił(a) serial na 8
anczess

1. Adrianna i Nawid;
2. Naomi i Liam - moja ulubiona serialowa para;
3. Annie i Jasper;
4. Silver i Dixon.

posiitive

1. Adrianna - Nawid
2. Naomi - Liam
3. Annie - Ethan
4. Silver - Dixon.

karolcia_13_02

1. Ade i Navid
2. Naomi i Liam
3. Annie i Jasper (nie lubię ani jej ani jego ale jak Annie już musi z kimś być to niech zostanie z nim)
4. Silver i Dixon