SPOILER
Czytałam o tym na angielskiej stronie,w prawdzie nie wiem czy to prawda,ale bardzo możliwe.
A więc...Liam dowie się,że Naomi kłamała w sprawie z molestowaniem i jej tak jakby wybaczy,ale już nie będzie między nimi tak dobrze.Annie i Liam sie do siebie zbliżą,ale podobno tylko jako przyajaciele.Annie powie Liam'owi o wypadku i uciecze,a on o całej sprawie z NAomi,będą sie nawzajem wspierać.
Annie powie również rodzicom o tym co wydarzyło sie pod koniec pierwszego sezonu.
Jasper będzie bardzo zazdrosny o Annie i Liama i spali łódź jego łódź.Wtedy Liam naprawdę się wścieknie i będzie bójka ;))
Również w finale Liam zerwie z Naomi,mówiąc że już jej nie kocha.
Podobno Jasper zaatakuje (nożem ?)Annie w finale.
Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy,ale może jakaś część?
annie i liam? nie:(
liam i naomi,, taaak :D
z tym molestowaniem glupio wyszlo, ale przyznala sie, powinien to docenic;p z jego winy to tak daleko zaszlo btw. inaewt probowala mu powiedziec
annie i liam jako PRZYJACIELE to moze byc, w sumie zawsze scenki z nimi jak sa razem fajnie wychodza
co do liama i naomi to trzeba przyznac ze jako para to juz nie to samo co na poczatku, ja bym chciala zeby liam byl z ivy, ale nigdy nie ma sie tego co sie chce:(((
a jasper:// wiedzialam ze cos z nim beda kombinowac, ale zapowiada sie ciekawie, nie moge sie doczekac:)
Annie i Liam jako przyjaciele to dobry pomysł.
Ja widziałam już zwiastun kolejnego odcinka i Liam z Annie byli na spacerze, nie wiem może wtedy sobie wszystko powiedzą ?? Ale to chyba za szybko. I Annie powiedziała " You should be with Naomi" więc może Liam jej posłucha ;)
Chodź tak na prawdę chciałabym żeby Liam był z Ivy bo Naomi na niego nie zasługuje, przez te kłamstwa. A ona by sobie znalazła jakiegoś innego faceta, przecież po rozstaniu z Ethanem pocieszała się jakimś innym kolesiem więc dla niej to żaden problem. Chociaż jej współczuje ;p
Zawsze wiedziałam że Jasper to jakiś psychol ;/ Nigdy go nie lubiłam i mam nadzieje że Liam mu dowali, nie tylko za tą łódź ale też za to co zrobił Annie- za te jej problemy. Chociaż ona sama sobie winna jest.
Ciekawe co z innymi bohaterami ??
Ja też teraz coś znalazłam chociaż według mnie to nie możliwe... (też zagraniczna strona)
Annie nie przejechała bezdomnego mężczyzny... dowiemy się o tym podczas jednej z ostatnich scen w finale. I dowiemy się kto to zrobił. Według Teddy`ego jest to ktoś po kim nigdy byśmy się tego nie spodziewali...
To jest od osób komentujących :
-Teddy pogodzi ze sobą Ade i Navida.
coś tam było jeszcze ;p
Aaa jeszcze doczytałam że ktoś będzie w ciąży ;p
podali że może to być : Naomi, Silver, Jen, Debbie lub Kelly.
Jak myślicie kto to może być ?? Według mnie to może być Jen choć na to by była z Liamem chyba już za późno ;p A działo by się ;)
Na kogo stawiacie ?
Hej, ale wy tu mowicie o finale 2 sezonu, czy calego serialu?? Sa jakies wiadomosci czy ma sie on skonczyc po tym sezonie???? Mam nadzieje ze nie...
Tak, ja też obstawiam Jen z Rayan'em . A Naomi mi pasuje do Liam'a ! Annie uwielbiaałam z Ethan'em .. ja chcę żeby on wrócił ! Ma ktoś jakieś informacje na jego temat ? Czy jeszcze wróci ?
po pierwsze: na 100% bedzie 3 sezon
co do Ethana- watpie w jego powrot, nigdzie nawet nie jest wspominane o mozliwosci jego powrotu, wydaje mi sie ze producenci definytywnie "skonczyli " z ta postacia
Jeżeli to prawda, to szkoda . Bo był jedną z moich ulubionych postaci . I przy nim nawet lubiłam Annie . ;D
Ja tak samo bardzo go lubiłam.
I bardzo chciałam żeby był z Silver.
Może powróci w finale i namiesza ??
czytałam że ktoś będzie miał wypadek samochodowy- samochód stanie w płomieniach... i że Naomi stanie się coś z twarzą....
Co wy na to gdyby Annie i Liam np się pocałowali a Naomi to zauważyła, wsiadła w samochód... i wiecie co dalej ??
Wiem z kim Jen jest w ciąży na 100% ;p;p
to Jen a tatuśkiem jest Ryan ;d
Dalej...
-Liam pobije się z Jasperem, kiedy zobaczy że ten odjeżdża od palącej się łodzi
- Liam i Naomi zerwą
- Naomi będzie starała się go odzyskać- powie przed całą szkołą że kocha Liama
- wtedy on jej powie że już jej nie kocha...
- Annie wyzna swoim rodzicom coś
- Teddy i Silver pokłócą się o to, czy on może znieść jednocześnie dziewczynę i karierę tenisową na raz, ale się pogodzą
- Ivy zerwie z Dixonem, kiedy on jej wyzna że całował się z Silver
- Liam wypłynie testować łódź z Annie gdzie OBOJE wyznają sobie swoje najskrytsze sekrety