PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Czy ktoś wie skąd pochodzi melodia z 25 minuty odcinka (rozmowa Annie i Bree)? Melodia ta pojawiała się również w poprzednich seriach. Dzięki z góry ;)

ocenił(a) serial na 7
elenite

tu masz wszystkie piosenki z tego odcinka http://www.tunefind.com/show/90210/season-4/10275 .A wiesz gdzie mogę znaleźć napisy do tego odcinka?

ocenił(a) serial na 7
elenite

For You & Me by The Fearless Vampire Killers .

ocenił(a) serial na 10
Anabell9

beda napisy dzisiaj moze/.

ocenił(a) serial na 8
Anabell9

Dzięki za link z muzyka z tego odcinka, niestety jeszcze nie znalazłam melodii, którą szukam. To melodia, która pojawia się tuż po słowach Bree "This is kind of win-win", już po piosence For You & Me by The Fearless Vampire Killers.
Melodia ta zawsze pojawia się w 90210 w "niepokojących sytuacjach".

Oglądałam odcinek bez napisów, więc nie wiem niestety czy są gdzieś dostępne. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
elenite

juz sa napisy

ladyyS

gdzie są te napisy?;>

ocenił(a) serial na 9
herewecome

napisy24 i napiprojekt ;)

ladyyS

a wiesz może czy gdzieś odcinek online z napisami jest dostępny?;)

ocenił(a) serial na 9
herewecome

sprawdź na kinomaniaku ;)

ocenił(a) serial na 9
ladyyS

sprawdziłam, jednak nie ma na kinomaniaku. trzeba jeszcze czekać ;)

ladyyS

ok dzięki ;))

użytkownik usunięty
herewecome

Jeszcze jeszcze nie znalazłyście to tutaj jest : http://video.anyfiles.pl/90210+S04E15+PL/Kino+i+TV/video/17717#

ocenił(a) serial na 9

Jak się załaduje to dzięki wielkie! Czekam na te napisy i czekam :P

ocenił(a) serial na 10
monika494993

Kurcze, ja też ciągle wchodzę i patrzę czy już są. Ta wersja, którą podała newgirl niestety dośc mocno mi się zacina. Też tak macie? Inne działają mi normalnie ale anyfiles już nie :(

ocenił(a) serial na 9
floose

Mi właśnie na szczęście ta się nie zacina, a inne tak, ale wejdź na i i t v . p l, tam jest napisane, że czekają na wersje z napisami, ale jak klikniesz w to, to będzie też wersja z napisami. enjoy!

ocenił(a) serial na 10
monika494993

o! Dziękuję Ci bardzo :D nawet nie pomyślałam o tym :))

ocenił(a) serial na 10
floose

Dobra i tak nic z tego ;p W innym odtwarzaczu, w którym też mają byc napisy coś się zepsuło :D chcę ściągnąc, ale się nie da, chyba, że to ja jestem taka słaba w tych rzeczach. No trudno może u mojego brata na komputerze się nie będzie zacinało :))