Pozwoliłam sobie założyć nowy temat kończący naszą grę ponieważ już nie można oddawać głosów
>>>Najciekawszy BOHATER 90210<<<
12 regularnych postaci 90210 walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 10 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp.
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagorożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!!
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
AKTUALNA LISTA:
ADRIANA
LIAM
NAOMI
NAVID
SILVER
TEDDY
GŁOSUJCIE!!!
Mam nadzieję że autor nie ma mi tego za złe:)
chciałam tylko ogłosić że się pomyliłam ;) wpisywałam imię tego kto ma zostać xD tak więc chcę żeby odpadł Teddy <mam nadzieję że zaliczysz>
Jeszcze jakiś miesiąc temu moja decyzja byłaby inna ale teraz bardziej wolę Teddiego i chcę aby Navid odpadł
Ale będzie ostra walka... Teddy jest za krótko w serialu, a Navid od początku, i w ogóle Navid jest świetny! Teddy out!
MAM WIELKĄ PROŚBE:
Wpisujcie najpierw wyrażnie IMIE postaci, która ma ODPAŚĆ a potem swoje uzasadnienia.
Bo niektórzy piszą tak, że ze dwa razy musze czytać, zanim ogarne, kogo chcą wyrzucić!
Z góry dzieki - ułatwi mi to liczenie, i zmniejszy ryzyko pomyłki
Póki co wyrównane wyniki, wiec
GŁOSUJCIE!!!
Navid nie lubię go wprawdzie jest od początku ale jest za bardzo przewidywalny a po Teddym można spodziewać się czegoś nowego dlatego Navid odpada
TEDDY !!!!!!!!!!!!!
Muszę tu zacząć znów głosować, bo Ade nie może wygrać z Naomi.
Navid papa z kazdym odcinkiem mniej go lubie, za to Teddyego z kazdym odcinkiem lubie bardziej ;)
Muszę przyznać że obu panów lubię ale chyba coraz bardziej zaczynam lubić Teddiego
a więc Navid niech odpadnie
TEDDY OUT!
Navid jest od poczatku serialu i wogole to urocza postac... A Teddy czasem mnie irytuje...;)