PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Nie uważacie, że związek Naomi i Liama to jedna wielka porażka...? Nic ich ze sobą nie łączy, cieszę się, ze na koniec drugiego sezonu sie rozstali. jak dla mnie idealny bylby zwiazek Liam i Ivy - niestety nierealne. a wy jak sadzicie?

Arya91

Zgadzam się! Liam i każda inna dziewczyna byłoby okej ;p ale Naomi to po prostu tak strasznie nie zasługuje na niego że żal! Może na początku połączyło ich pożądanie, potem tajemnice, a na koniec to chyba Liamowi było przykro ze ją tak skrzywdził ... ;P

ocenił(a) serial na 9
evasive

Mówicie, ze Naomi nie zasługuje na Liama, a to on przespał się w jej łóżku z Jen. I co taki święty, a Jen tylko winna?

Jucha91

on nie wiedział, że Jen jest siostą Naomi... i chyba nie byli wtedy jeszcze razem... ( Naomi i Liam) ?

ocenił(a) serial na 7
herewecome

nie wiedział, ale co to zmienia?
wkurzył sie na naomi i poleciał d łóżka z inną :D

a czy byli razem? chyba tak, to był ich poczatek, poznawali sie ;)

Arya91

Ja nie znosiłam związku Liama i Naomi ! Liam jest dobry ,szczery a Naomi .... to zwykła DZiwka!!!! ... nie wiem co Liam w niej widział , cieszę się że doszło do ich rozstania ! I mam nadzieję że już w krótce Liam będzie z Annie , osobiście nie lubię Ivy , jak dla mnie mogło by jej w ogóle nie być w tym serialu ;D

ocenił(a) serial na 7
blackberry123

tez nie lubiałam zwiazku naomi & liama ;) ale czy naomi to dziwka? nieeee , ona po prostu jest atrakcyjan, zna swoja wartośc i potrafi to wykorzystac ;)
to liam zachował sie jak dziwka w stosunk\u do niej :P

Ivy tez nie lubie ;)

ocenił(a) serial na 10
Arya91

W pierwszym sezonie byli świetną parą, jedną z moich ulubionych, ale w drugiej serii się wszystko pochrzaniło :/ Jeśli mieliby wrócić do siebie i mieć związek taki jak w drugim sezonie, to już wolę ich osobno :P

Oldzia_

fajni są muszą byc razem !

sandrusiek_vanillka

oczywiscie liam i naomi

ocenił(a) serial na 7
Oldzia_

prześwietna para :D:D:D łaczy ich TYLKO łóżko i nic więcej :D:D:D

ona gadała swoje Liam swoje, on ja słuchal doradzał, a ona jego problemy miała w (_I_)

no prześwietna para :D:D:D:D:D:D

ocenił(a) serial na 10
fnh81

Mam nadzieję, że Liam będzie w końcu z Annie:) bardzo dobrze się rozumieją, oby tylko nie zepsuli przyjaźni, która ich łączy:)

mistrz93

Też tak uważam. Dobrze się rozumieją .

ocenił(a) serial na 10
Lavendery

Ku swojemu zdziwieniu też chciałabym żeby Liam był z Annie. A ku zdziwieniu dlatego, że Annie to postać którą najmniej lubie, a Liama wręcz przeciwnie :-P

ocenił(a) serial na 7
Arya91

A ja uwielbiam Liama, Naomi tez lubię i nawet podobali mi się razem. Ale za nic nie chciałabym, żeby był z Ivy... Szczerze mówiąc, to już wolałabym jego i Annie, z dwojga złego ona bardziej do niego pasuje...

ocenił(a) serial na 10
Bettka

yhm, proszę was, Liam i Annie?'
Może jeszcze Silver i Navid, Adrianna i Dixon.
Dajcie spokój

ocenił(a) serial na 5
pipool

Uwielbiam Liama, a także i Naomi, ale nieznoszę... Annie! Ona jest taka... "bazcharakterowa" (jakie ja tutaj neologizmy tworzę! ;)) to juz N. bardziej zasługuje na tego przystojniaczka L. niż Annie, która mnie strasznie denerwuje! Flaki z olejem. ;p
peace!

ocenił(a) serial na 10
pipool

no i jak widzisz ' pipool" Liam jest z Annie , a Navid z Silver

Arya91

Liam&Silver to by był spoko motyw:D
Tylko Silver by mogła wrócić do dłuższych włosów:)

ocenił(a) serial na 9
coexist

ja osobiście nie lubiłam nigdy pary Naomi&Liam
kompletnie nie pasują do siebie
Annie to najgorsza bohaterka z 90210 . beznadziejna gra aktorska Grimes mnie odpycha. a ogólnie A. jest cukierkowa i zawsze nią będzie. bardziej lub mniej, ale będzie. kompletnie nie pasuje mi związek L&A; Wole już parę Liam&Silver. Oni byli kiedyś byli najlepszymi bohaterami dla mnie(teraz też ale coraz mniej) . Może gdyby byli razem stali by się tacy (choc trochę) jak w 1. sezonie. To byłoby super.

inera

Liam & Silver? Matko, przestańcie robić z 90210 Modę Na Sukces i przytaczać wątki KAŻDY Z KAŻDYM. Dość, że gdy był Ethan jeszcze, to najpierw był z Naomi, potem Annie, a na końcu zapałał namiętnym uczuciem do Silver. Liam ma być następcą tego nieszczęśnika? Wydaje mi się, że Liam z Naomi tworzyli najlepszą parę, najwięcej przeszli, może niekoniecznie mają sporo wspólnego (nie na tym związki się TYLKO opierają), ale za to byli bardzo słodcy. A jak każdy wie, Naomi zachowała się tak, jak się zachowała i nie było odwrotu i musieli się rozstać. Też bym to zrobiła na miejscu Liama i dawna pożegnała Naomi. No, ale mam nadzieję, że do siebie wrócą, a Annie (popieram - kompletnie bezcharakterowa bohaterka, jedna z typu "odgrzewanych kotletów") zostanie z Charliem, a Silver... Cóż, niech znajdzie sobie kogoś innego :D

Arya91

Po pierwsze Liam powinien wrócić do swojego dawnego wizerunku czyli" bad boy", ponieważ robi się taki trochę mułowaty, to samo Silver kiedyś miała pazur , teraz niestety zaczyna być nijaka, mam nadzieję, że scenarzyści postarają sie o to. A jesli chodzi o związki Liama to jednak jak mam wybierać z tych dwóch to zdecydowanie bardziej wolę Naomi. Chyba , że pojawi się ktoś nowy to kto wie, kto wie.... Tylko z charakterkiem, bo Annie to ciepłe kluchy, od początku serialu jest taka niewidoczna, że głowa mała, zupełnie nie pasuje do reszty.

ocenił(a) serial na 10
coexist

Ja uważam ,ze związek Liama i Naomi jest jedyn z najlepszych, ale to moje zdanie, nie mam pojęcia dlaczego uważacie inaczej.

ocenił(a) serial na 2
Arya91

nie cierpię ich razem, pewnie dlatego, że nie cierpię Naomi! Annie & Liam <333

ocenił(a) serial na 6
kropkaaa

Liam i Naomi PORAŻKĄ?
No chyba sobie żartujecie. Jedna z najbardziej ciekawych i gorących par.
Kiedyś się dobrze rozumieli, no niestety Naomi została owładnięta przez swoje problemy.
Może kiedyś do siebie wrócą? mam nadzieję!

ocenił(a) serial na 5
NaomiClark_

No jasne że tak! Najciekawsze watki gdyby tylko byli razem... Ona jest... ciekawa postacia w tym filmie a On jak juz jest to czemu nie... Takie szukanie na sile faceta jak to robi Naomi wprawdze żal ale z Liamem ( ciacho ze az ma sie ochote go schrupac) moglo by cos byc. :)

Olciaa019

Faktycznie, postaci pozmieniały się od początku pokazania serii w telewizji - Liam przestał być tym samym zbuntowanym, odważnym chłopakiem, Silver zwariowaną, niezależną, twórczą dziewczyną, a Naomi wredną, szczerą i trochę zakochaną w sobie... Liam zrobił się ckliwy, prawie tak jak Chuck z Plotkary (dobrze, że Chuck jest taki tylko w związku z Blair. Gorzej, gdyby stękał do takiej Sereny czy Jenny jak Liam do Annie), Silver znormalniała do aż za bardzo neutralnego poziomu - co się stało z jej blogiem? Co się stało z barwnym charakterem dziewczyny, który zaniknął z początkiem drugiego sezonu? A Naomi? Rozumiem - bardzo wiele przeszła i niektóre zmiany w psychice są nieodwracalne, lecz ta jej "zbolała" i "spokojna" mimika twarzy kojarzy mi się z jakąś szarą myszką, a nie z taką bombą energii, jaką poznaliśmy wcześniej. Liam i Naomi to bardzo ciekawe, dopracowane pod względem charakteru postaci, trochę kontrowersyjne względem siebie, ale pasują do siebie bardzo i pozostaje tylko żałować, że Liam "is in love with Annie", która od początku serialu nie zaprezentowała sobą naprawdę nic, absolutnie nic ciekawego... No, może akcja z Jasperem była trochę ciekawa i jego szantaż emocjonalny względem Annie.... Na tle innych dziewczyn Annie wypada naprawdę blado i neutralnie (ha, ha, a niby jest główną bohaterką).