Nie uważacie, że związek Naomi i Liama to jedna wielka porażka...? Nic ich ze sobą nie łączy, cieszę się, ze na koniec drugiego sezonu sie rozstali. jak dla mnie idealny bylby zwiazek Liam i Ivy - niestety nierealne. a wy jak sadzicie?
Zgadzam się! Liam i każda inna dziewczyna byłoby okej ;p ale Naomi to po prostu tak strasznie nie zasługuje na niego że żal! Może na początku połączyło ich pożądanie, potem tajemnice, a na koniec to chyba Liamowi było przykro ze ją tak skrzywdził ... ;P
Mówicie, ze Naomi nie zasługuje na Liama, a to on przespał się w jej łóżku z Jen. I co taki święty, a Jen tylko winna?
on nie wiedział, że Jen jest siostą Naomi... i chyba nie byli wtedy jeszcze razem... ( Naomi i Liam) ?
nie wiedział, ale co to zmienia?
wkurzył sie na naomi i poleciał d łóżka z inną :D
a czy byli razem? chyba tak, to był ich poczatek, poznawali sie ;)
Ja nie znosiłam związku Liama i Naomi ! Liam jest dobry ,szczery a Naomi .... to zwykła DZiwka!!!! ... nie wiem co Liam w niej widział , cieszę się że doszło do ich rozstania ! I mam nadzieję że już w krótce Liam będzie z Annie , osobiście nie lubię Ivy , jak dla mnie mogło by jej w ogóle nie być w tym serialu ;D
tez nie lubiałam zwiazku naomi & liama ;) ale czy naomi to dziwka? nieeee , ona po prostu jest atrakcyjan, zna swoja wartośc i potrafi to wykorzystac ;)
to liam zachował sie jak dziwka w stosunk\u do niej :P
Ivy tez nie lubie ;)
W pierwszym sezonie byli świetną parą, jedną z moich ulubionych, ale w drugiej serii się wszystko pochrzaniło :/ Jeśli mieliby wrócić do siebie i mieć związek taki jak w drugim sezonie, to już wolę ich osobno :P
prześwietna para :D:D:D łaczy ich TYLKO łóżko i nic więcej :D:D:D
ona gadała swoje Liam swoje, on ja słuchal doradzał, a ona jego problemy miała w (_I_)
no prześwietna para :D:D:D:D:D:D
Mam nadzieję, że Liam będzie w końcu z Annie:) bardzo dobrze się rozumieją, oby tylko nie zepsuli przyjaźni, która ich łączy:)
Ku swojemu zdziwieniu też chciałabym żeby Liam był z Annie. A ku zdziwieniu dlatego, że Annie to postać którą najmniej lubie, a Liama wręcz przeciwnie :-P
A ja uwielbiam Liama, Naomi tez lubię i nawet podobali mi się razem. Ale za nic nie chciałabym, żeby był z Ivy... Szczerze mówiąc, to już wolałabym jego i Annie, z dwojga złego ona bardziej do niego pasuje...
yhm, proszę was, Liam i Annie?'
Może jeszcze Silver i Navid, Adrianna i Dixon.
Dajcie spokój
Uwielbiam Liama, a także i Naomi, ale nieznoszę... Annie! Ona jest taka... "bazcharakterowa" (jakie ja tutaj neologizmy tworzę! ;)) to juz N. bardziej zasługuje na tego przystojniaczka L. niż Annie, która mnie strasznie denerwuje! Flaki z olejem. ;p
peace!
ja osobiście nie lubiłam nigdy pary Naomi&Liam
kompletnie nie pasują do siebie
Annie to najgorsza bohaterka z 90210 . beznadziejna gra aktorska Grimes mnie odpycha. a ogólnie A. jest cukierkowa i zawsze nią będzie. bardziej lub mniej, ale będzie. kompletnie nie pasuje mi związek L&A; Wole już parę Liam&Silver. Oni byli kiedyś byli najlepszymi bohaterami dla mnie(teraz też ale coraz mniej) . Może gdyby byli razem stali by się tacy (choc trochę) jak w 1. sezonie. To byłoby super.
Liam & Silver? Matko, przestańcie robić z 90210 Modę Na Sukces i przytaczać wątki KAŻDY Z KAŻDYM. Dość, że gdy był Ethan jeszcze, to najpierw był z Naomi, potem Annie, a na końcu zapałał namiętnym uczuciem do Silver. Liam ma być następcą tego nieszczęśnika? Wydaje mi się, że Liam z Naomi tworzyli najlepszą parę, najwięcej przeszli, może niekoniecznie mają sporo wspólnego (nie na tym związki się TYLKO opierają), ale za to byli bardzo słodcy. A jak każdy wie, Naomi zachowała się tak, jak się zachowała i nie było odwrotu i musieli się rozstać. Też bym to zrobiła na miejscu Liama i dawna pożegnała Naomi. No, ale mam nadzieję, że do siebie wrócą, a Annie (popieram - kompletnie bezcharakterowa bohaterka, jedna z typu "odgrzewanych kotletów") zostanie z Charliem, a Silver... Cóż, niech znajdzie sobie kogoś innego :D
Po pierwsze Liam powinien wrócić do swojego dawnego wizerunku czyli" bad boy", ponieważ robi się taki trochę mułowaty, to samo Silver kiedyś miała pazur , teraz niestety zaczyna być nijaka, mam nadzieję, że scenarzyści postarają sie o to. A jesli chodzi o związki Liama to jednak jak mam wybierać z tych dwóch to zdecydowanie bardziej wolę Naomi. Chyba , że pojawi się ktoś nowy to kto wie, kto wie.... Tylko z charakterkiem, bo Annie to ciepłe kluchy, od początku serialu jest taka niewidoczna, że głowa mała, zupełnie nie pasuje do reszty.
Ja uważam ,ze związek Liama i Naomi jest jedyn z najlepszych, ale to moje zdanie, nie mam pojęcia dlaczego uważacie inaczej.
nie cierpię ich razem, pewnie dlatego, że nie cierpię Naomi! Annie & Liam <333
Liam i Naomi PORAŻKĄ?
No chyba sobie żartujecie. Jedna z najbardziej ciekawych i gorących par.
Kiedyś się dobrze rozumieli, no niestety Naomi została owładnięta przez swoje problemy.
Może kiedyś do siebie wrócą? mam nadzieję!
No jasne że tak! Najciekawsze watki gdyby tylko byli razem... Ona jest... ciekawa postacia w tym filmie a On jak juz jest to czemu nie... Takie szukanie na sile faceta jak to robi Naomi wprawdze żal ale z Liamem ( ciacho ze az ma sie ochote go schrupac) moglo by cos byc. :)
Faktycznie, postaci pozmieniały się od początku pokazania serii w telewizji - Liam przestał być tym samym zbuntowanym, odważnym chłopakiem, Silver zwariowaną, niezależną, twórczą dziewczyną, a Naomi wredną, szczerą i trochę zakochaną w sobie... Liam zrobił się ckliwy, prawie tak jak Chuck z Plotkary (dobrze, że Chuck jest taki tylko w związku z Blair. Gorzej, gdyby stękał do takiej Sereny czy Jenny jak Liam do Annie), Silver znormalniała do aż za bardzo neutralnego poziomu - co się stało z jej blogiem? Co się stało z barwnym charakterem dziewczyny, który zaniknął z początkiem drugiego sezonu? A Naomi? Rozumiem - bardzo wiele przeszła i niektóre zmiany w psychice są nieodwracalne, lecz ta jej "zbolała" i "spokojna" mimika twarzy kojarzy mi się z jakąś szarą myszką, a nie z taką bombą energii, jaką poznaliśmy wcześniej. Liam i Naomi to bardzo ciekawe, dopracowane pod względem charakteru postaci, trochę kontrowersyjne względem siebie, ale pasują do siebie bardzo i pozostaje tylko żałować, że Liam "is in love with Annie", która od początku serialu nie zaprezentowała sobą naprawdę nic, absolutnie nic ciekawego... No, może akcja z Jasperem była trochę ciekawa i jego szantaż emocjonalny względem Annie.... Na tle innych dziewczyn Annie wypada naprawdę blado i neutralnie (ha, ha, a niby jest główną bohaterką).