Wy też jesteście tak podekscytowane nowym związkiem między Naomi, a PJ (milioner,
wspólnik Annie)??? Już nie mogę doczekać się nowego odcinkaa:D
Jakoś nie za bardzo -.- Pewnie znowu wymyślą jakiś beznadzieny problem .. A tak wgl myślałam na początku, że on będzie z Annie : D Tak swoją drogą pojawi się Austin?
są w internecie zdjęcia gdzie obie pary (Naomi i PJ oraz Ade i Austin) spotykają się na przyjęciu:)
w sumie Naomi i PJ pasują do siebie. ale nie mogę się przekonać do Austina i Adrianny. z kolegi mam nadzieję, że Vanessa niedługo zniknie na dobre. chociaż też nie mogę sobie wyobrazić Liama z Silver :/ chłopaki i dziewczyny z odzysku - i tak w koło Macieju
dokładnie, tam każdy jest z każdym. jeszcze nie było Navida i Annie, lub Navida z Naomi. to trochę nudne zaczyna się robić... Liam i SIlver? też tego nie widzę. on - trochę przygłup, ona - ambitna, inteligentna. mam nadzieje, że wrócą do siebie z Navidem
troche zbocze z tematu, ale kwestia Liam-przygłup. BOŻEEEE! czemu on się taki lamusowaty zrobił! na początku był fajny, taki tajemniczy, z charakterkiem. a teraz ciepłe kluchy. okropne :(
Austin i Adriana?. To ciekawe z kim teraz Annie połączą.. może Navid specjalnie dla niej rzuci studia? ; D Bo chyba nie zamierzają jej zeswatać z Dixonem.. -.-
gdzieś czytałam (nie wiem czy tu na forum, czy gdzieś indziej), że w najbliższych odcinkach pojawi się Robert Hoffman i to chyba właśnie z nim będą swatać Annie
Austin i Ade ?? nie no ten serial schodzi na psy... to niech sie teraz Naomi spiknie i Dixonem żeby było sprawiedliwie...
Ja myślałam że PJ będzie z Annie , oni mi jakoś bardziej do siebie pasowali :) Ale czekam na dalsze odcinki i może przekonam się do PJ&Naomi.
PJ okaże się zły. Będzie chciał się ożenić, dla jakieś majątku czy coś. Max wróci :)
Jeny ile razy będą przywracać Maxa?Nie pasują mi totalnie do siebie z Naomi i nie mogę na nich patrzeć razem.Może to brzmieć stereotypowo,ale Naomi jest zbyt ładna dla Maxa i wyższa(!) i dla mnie idiotycznie wyglądają razem :/. Co do Liama to pamiętam,że kiedyś był kreowany na inteligentnego chłopaka z potencjałem,ten konkurs wygrany na jakiś najlepszy esej i to jak umiał matematykę doskonale jak Naomi udawała jego korepetytorkę.A teraz?Szczerze mówiąc nie potrafi łączyć w ogóle faktów i jak mógł jeszcze nie zauważyć,że Vanessa to wariatka? Ok,załóżmy,żesądził,iż Adrianna mogła kłamać zważywszy na jej przeszłość,ale po cholerę w jakim celu?!Przecież nic je nie łączy i po co miałaby sobie wymyślać,że Vanessa ją wystawiła z tym spotkaniem z jakimś producentem? Nic tylko chce się powiedzieć: przygłup :D
Tak bo oni robią teraz z Liama jakies niewiadomo jakie ciacho i naprawde tępego modela! Zupełnie mi nie pasuje do Silver, ona jest rzeczywiscie bardzo ambitna i inteligentna a on własnie jak juz to bylo pare razy powiedziane przygłupi:P (mimo calej mojej sympati do niego:) ) A to ze znowuuu wroci Max to rzeczywiscie tragedia!! na początku ich zwiazku jeszcze mi sie to podobalo ale teraz to juz przesada totalna...
Max wróci ? tylko nie to ... Nie lubię pary Naomi & Max .. jakoś mi do siebie nigdy nie pasowali. I oczywiście mam nadzieje że Silver nie będzie Liamem.
Nie wiem po co wraca skoro sam odszedł widząc zainteresowanie Naomi- Austinem. Może wraca na jej ślub?
Boże Max ?? znowu ?? a tak się cieszyłam, że ten przygłupawy kujonek zniknął z obsady ;///
Max Maxem, ale przynajmniej była jakoś wyróżniająca się osoba w tym serialu, z której można było się pośmiać i zszokować, że on z Naomi. A w ostatnich odcinkach to tylko się pary zmieniają między jednymi, a drugimi. -.- pomijając odcinek 19 w którym Raj umiera ..
jak dla mnie PJ to prostak i jeśli o ten wątek chodzi to nie jestem zainteresowana ;)
no niestety ale Liam faktycznie taki laczek się zrobił, a Vanessa od samego początku ten jej koślawy ryj mi się nie podobał, mam nadzieję, że wróci do serialu tylko po to, żeby Liam i Silver wsadzili ja do pudła.... a i słynna Silver, ludzie jak ja nie znoszę tej puszczalskiej (wzsystkich głównych bohaterów zaliczyła, tu widzicie jej ambicję?), a jak piszecie o niej że jest ambitna i inteligentna, to proszę nie przesadzajcie, chodzi w ogóle do jakiejś szkoły?? Silver najfajniejsza była w 1 sezonie, wyluzowana fajnie się ubierała, a teraz co to ma być w tych łachmanach?
a i w ogóle Naomi i PJ, najgorsza pomyłka, flaki z olejem szczerze powiedziawszy, najlepsza była z tajemniczym Liamem, albo chociaż z tym Austinem, świetną parę stworzyli ;-)
Dokładnie, Liam był kiedyś taki tajemniczy, trzymał ludzi na dystans, ryzykant, jeździł w nielegalnych wyścigach itp. a teraz jakiś przesłodzony celebryta, jak nie sexy model, to wielka gwiazda filmowa, no prosze was...