PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Nie wiem, czy tylko ja mam takie wrażenie, ale wydaje mi się, że takiej pary jak ta już nie będzie w 90210. Między nimi naprawdę było czuć chemię, ich historia była dla mnie historią doskonałą. Póżniej ich drogi się rozeszły i w sumie scenarzyści pokazali to w taki sposób, jakby tej hm... namiętności i miłości między nimi nie było. Dla mnie Liam i Annie to jedno wielkie nieporozumienie, chyba najbardziej przez to, że z super męskiego faceta zrobiły się ciepłe kluchy. Już nie wspomnę o tym, że kiedy się okazało, że Naomi zostala zgwałcona przez tego nauczyciela naprawdę, w Liamie nie wzbudziło to żadnych emocji... Po ich rozstaniu ten serial stacza się jak po równi pochyłej. To jeden z najlepszych wątków w całym serialu, ale niestety nic nie wskazuje na to, żebyśmy do niego powrócili. Szkoda, że tak się dzieje, ponieważ serial miał naprawdę duży potencjał.

olka19191

uwielbiałam ten wątek, świetna para, genialna chemia, szkoda, że to zepsuli... Liam był chłopakiem z charakterem, własnymi problemami, Naomi pięknie do niego pasowała. :) to, jak walczył o to, by poznała prawdę, że nie spał z Annie.. widać było to uczucie. a teraz zrobili z niego beznadziejnego chłoptasia, o.

co do gwałtu na Naomi - nie wiem, co producenci mieli na celu, może pokazać, jak silna jest Naomi, ale mogli ten wątek rozwinąć, przecież gwałt ma zawsze wpływ na kobietę... a tutaj nie pamiętam, by jakoś szczególnie ona to przeżywała. dziwne.

ocenił(a) serial na 10
yootsuu

Popieram Was w 100%. Tęsknię za wątkiem najgorętszej pary z 90210... I ciągle się łudzę, że może jeszcze ich drogi się zejdą i znów z niecierpliwością będę czekać na kolejne odcinki :)

ocenił(a) serial na 6
esiunia

Dzięki wątkowi miłości między Naomi i Liamem pokochałam ten serial. Zawsze miałam nadzieję, że wrócą do siebie, ale teraz? Teraz pewnie rozwiną coś między Naomi i Austinem. Może kiedyś będziemy mieć możliwość powrotu do tej pary, ale nie prędko i nie w 100%. ;(

ocenił(a) serial na 7
NaomiClark_

Zgadzam się. L i N to była najlepsza para. Strasznie żałuje ,że sie rozeszli. A dopasowanie Liama i Annie było kompletnie bez sensu. Jeszcze te niedoszłe zaręczyny. Liam się stacza ,a Naomi wręcz przeciwnie wątek z kowbojem jest bardzo ciekawy ;)

ocenił(a) serial na 7
Irys26

Popieram Irys26! :)) Liam mega się stacza, za to Naomi bryluje :) Wątek z kowbojem jest fajny i ciekawy (sam Austin jest bardzo seksowny i pasuje do naszej Naomi). Zauważam nawet podobieństwo Cowboya do dawniejszego Liama (za czasów z Naomi), dlatego ten wątek jest ekscytujący, z takimi facetami powinna być Naomi, a nie z nudnym Maksem :)
Tez bardzo chciałam, by N i L się zeszli spowrotem, bo to był najlepszy wątek 90210 ale pojawił się Austin i teraz chce N z A :)