Wyobrażacie sobie Naomi jako matkę? Dla mnie to trochę komiczne... Kiedy przeczytałam, że któraś zgłównych bohaterek bd w ciąży, liczyłam, że to bd właśnie Annie. Jakoś tak za nią przepadam i wgl co sezon - ona ma jakiś `problem`. Albo nikt w szkole jej nie lubi, albo problemy z Jasperem...
Również nie wyobrazam sobie Neomi w roli matki;o dla mnie jest jeszcze dziecinna no ogolnie malo odpowiedzialna;p aczkolwiek dziecko zmenia kobiete;> wiec coz pozostaje nam tylko czekac:)
Hm, porównujesz kłopoty z chłopakiem do dziecka? Ciekawe.
Naomi ostatnio dojrzała, na tyle na ile to możliwe w jej przypadku.
Ja w ogóle nie sądzę, żeby do dziecko wychowywała - coś by się po drodze wydarzyło. A opcje są różne.
dla mnie również jest to jakieś takie nie pasujące do wszystkiego. Myślę, że jak już by urodziła to dziecko to dała by radę. W końcu tyle przeszła i dojrzała przez ten czas. Hm, możliwe, że kłamie aby zatrzymać przy sobie Max'a .. ale jakoś nie wiem czy mogłaby w tej kwestii okłamywać. No cóż, zobaczymy jak będzie.
Moim zdaniem Naomi kłamie, bo za wszelką cenę chce, żeby Max był przy niej. To moim zdaniem do niej bardzo podobne :D
Wątpie że kłamie..... po prostu producenci dodali nowy wątek Naomi i dziecko do serialu żeby był ciekawy. Musiało się w końcu coś wydarzyć między Naomi i Max'em.... mnie na przykład baaardzo interesuje ten wątek. Naomi z dzieckiem i kujonem... ciekawe, teraz pewnie Max i Naomi się ożenią bo Max przecież nie zostawiłby kobiety w ciąży:)zobaczymy co będzie :D
myślę, że Naomi nie kłamie (chociaż i taka opcja istnieje). wyobrażam sobie ją w roli matki; Naomi potrafi wszystko, jeżeli tylko chce. ;)