PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40104
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Naomi jako matka

ocenił(a) serial na 10

Wyobrażacie sobie Naomi jako matkę? Dla mnie to trochę komiczne... Kiedy przeczytałam, że któraś zgłównych bohaterek bd w ciąży, liczyłam, że to bd właśnie Annie. Jakoś tak za nią przepadam i wgl co sezon - ona ma jakiś `problem`. Albo nikt w szkole jej nie lubi, albo problemy z Jasperem...

Kleopatra3

Również nie wyobrazam sobie Neomi w roli matki;o dla mnie jest jeszcze dziecinna no ogolnie malo odpowiedzialna;p aczkolwiek dziecko zmenia kobiete;> wiec coz pozostaje nam tylko czekac:)

ocenił(a) serial na 7
cocoatea

Hm, porównujesz kłopoty z chłopakiem do dziecka? Ciekawe.

Naomi ostatnio dojrzała, na tyle na ile to możliwe w jej przypadku.
Ja w ogóle nie sądzę, żeby do dziecko wychowywała - coś by się po drodze wydarzyło. A opcje są różne.

ocenił(a) serial na 10
Blaczek

Nie, bo moim zdnaiem ona klamie

ocenił(a) serial na 7
Kleopatra3

dla mnie również jest to jakieś takie nie pasujące do wszystkiego. Myślę, że jak już by urodziła to dziecko to dała by radę. W końcu tyle przeszła i dojrzała przez ten czas. Hm, możliwe, że kłamie aby zatrzymać przy sobie Max'a .. ale jakoś nie wiem czy mogłaby w tej kwestii okłamywać. No cóż, zobaczymy jak będzie.

ocenił(a) serial na 9
Kleopatra3

Moim zdaniem Naomi kłamie, bo za wszelką cenę chce, żeby Max był przy niej. To moim zdaniem do niej bardzo podobne :D

Grejczel

Wątpie że kłamie..... po prostu producenci dodali nowy wątek Naomi i dziecko do serialu żeby był ciekawy. Musiało się w końcu coś wydarzyć między Naomi i Max'em.... mnie na przykład baaardzo interesuje ten wątek. Naomi z dzieckiem i kujonem... ciekawe, teraz pewnie Max i Naomi się ożenią bo Max przecież nie zostawiłby kobiety w ciąży:)zobaczymy co będzie :D

ocenił(a) serial na 8
Kleopatra3

myślę, że Naomi nie kłamie (chociaż i taka opcja istnieje). wyobrażam sobie ją w roli matki; Naomi potrafi wszystko, jeżeli tylko chce. ;)

ocenił(a) serial na 8
theartofsuicide

okaze sie pewnie ze to pomylka i nie bedzie dzidziusia i tyle ;)
w ogole to slaby pomysl bo tak samo bylo w ostatniom odcinku Plotkary ze niby Blair w ciazy.. tez kolejna super kandydatka na matke...