Przyznam, że byłem sceptycznie nastawiony. Ot kolejna papka dla marzących o wielkim, amerykańskim świecie zakompleksionych gówniar z małych miasteczek.
A tymczasem wiele wątków moge odnaleźć w moim środowisku.
No ale ja chodzę do szkoły amerykańskiej w Wawie. Szkoła i ludzie na poziomie, a większość z fanek tego serialu tylko się ślini nad wiadrem obieranych kartofli do lepszego życia hehehe.
przesadzasz z tym ślinieniem xD
serial jest bardzo fajny. Na początku w ogóle mi się nie podobał. Oglądałam z nudó i sie wkręciłam. Nie jest to pusty serial w stylu "chcę tak żyć".
Dosyć dziwne porównanie co do tych obieranych kartofli, no ale no.
Osobiście, 90210 to chyba jedyny serial, w który wkręciłam się na maksa :3'
Skoro w Twojej szkole są "ludzie na poziomie" to czemu Ty sobą niczego nie reprezentujesz? Hmm... Twoja wypowiedz jest żałosna i nie wniosła do wątku nic oprócz pochwalenia się,że chodzisz do amerykańskiej szkoły w Warszawie:) to aż śmieszne,że oceniasz innych według swojej miary :D
To dziwne, że posiadasz taką wiedzę na temat ludzi oglądających ten serial - no bo przecież twoja opinia, że "większość z fanek tego serialu tylko się ślini nad wiadrem obieranych kartofli do lepszego życia" nie wzięła się przecież ZNIKĄD, to byłoby dopiero idiotyczne, nieprawdaż?