PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Kto chce w kółko oglądać rozpieszczone dzieci z tymi ich "problemami"? Serial na poziomie amerykanów, więc nie wiem po co to puszczać w polsce. Żeby już całkiem tą młodzież ogłupić? Zamiast się uczyć to naogląda się to towarzystwo takich bzdur, naczyta durnych gazet, a potem przyniesie rodzicom dziecko w wieku szesnastu lat. Weźmy zróbmy z tego normalnych Polaków, nie debili!!!

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

yyyy...żall..?.!
ten serial jest Super! 90210!!;]

ocenił(a) serial na 10
DRadzioOo

Nie odpowiadajcie na tematy Phoebe123, bo zazwyczaj kończy się to bezsensowną kłótnią, a po co sobie psuć nerwy przez kogoś takiego ;P

Oldzia_

No właśnie o to mi chodziło. Po:
1.Wiesz, że to bardzo rozwinięte słowo "żal" możnaa odmieniać?
2.Lepiej powiedz rodzicom, żeby odłączyli ci internet... Skoro przez niego psujesz sobie nerwy?

użytkownik usunięty
Phoebe123

Co racja to racja.Serial może i jest przesłodzony ale teraz to się ogląda.Znając `Pheobe` to zaraz zacznie wszystkich'zjeżdżać' i myśli,że rządzi.Dla niej liczą się kiczowate'Czarodziejki'bo to chyba jedyny amerykański serial dla prawdziwych Polaków...Według niej.

użytkownik usunięty

Do Oldzi:Nie masz co poprawiać bo taki człowiek i tak tego nie zrozumie i jeszcze sobie coś dopowie.Tak to już jest gdy niektóre osobniki za dużo na tym forum przebywają.Po prostu Pheobe123 wyrobiła sobie już opinię psychicznej osoby,która wszystko i wszystkich krytykuje.Nieważne czy jesteś różową księżniczką,czy kimś innym.Ona zawsze Cię podsumuje po swojemu,więc szkoda twoich nerwów na takich niedorozwojów.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Przez internet sobie nerwów nie psuję. Czytaj ze zrozumieniem.

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

Ni to dla małych, ni to dla starych.
Kto chce w kółko oglądać rozpieszczone dzieci z tymi ich "problemami"? Serial na poziomie amerykanów, więc nie wiem po co to puszczać w polsce. Żeby już całkiem tą młodzież ogłupić? Zamiast się uczyć to naogląda się to towarzystwo takich bzdur, naczyta durnych gazet, a potem przyniesie rodzicom dziecko w wieku szesnastu lat. Weźmy zróbmy z tego normalnych Polaków, nie debili!!!

Wiesz to z autopsji? ;]