Kto chce w kółko oglądać rozpieszczone dzieci z tymi ich "problemami"? Serial na poziomie amerykanów, więc nie wiem po co to puszczać w polsce. Żeby już całkiem tą młodzież ogłupić? Zamiast się uczyć to naogląda się to towarzystwo takich bzdur, naczyta durnych gazet, a potem przyniesie rodzicom dziecko w wieku szesnastu lat. Weźmy zróbmy z tego normalnych Polaków, nie debili!!!
Nie odpowiadajcie na tematy Phoebe123, bo zazwyczaj kończy się to bezsensowną kłótnią, a po co sobie psuć nerwy przez kogoś takiego ;P
No właśnie o to mi chodziło. Po:
1.Wiesz, że to bardzo rozwinięte słowo "żal" możnaa odmieniać?
2.Lepiej powiedz rodzicom, żeby odłączyli ci internet... Skoro przez niego psujesz sobie nerwy?
Co racja to racja.Serial może i jest przesłodzony ale teraz to się ogląda.Znając `Pheobe` to zaraz zacznie wszystkich'zjeżdżać' i myśli,że rządzi.Dla niej liczą się kiczowate'Czarodziejki'bo to chyba jedyny amerykański serial dla prawdziwych Polaków...Według niej.
Do Oldzi:Nie masz co poprawiać bo taki człowiek i tak tego nie zrozumie i jeszcze sobie coś dopowie.Tak to już jest gdy niektóre osobniki za dużo na tym forum przebywają.Po prostu Pheobe123 wyrobiła sobie już opinię psychicznej osoby,która wszystko i wszystkich krytykuje.Nieważne czy jesteś różową księżniczką,czy kimś innym.Ona zawsze Cię podsumuje po swojemu,więc szkoda twoich nerwów na takich niedorozwojów.
Ni to dla małych, ni to dla starych.
Kto chce w kółko oglądać rozpieszczone dzieci z tymi ich "problemami"? Serial na poziomie amerykanów, więc nie wiem po co to puszczać w polsce. Żeby już całkiem tą młodzież ogłupić? Zamiast się uczyć to naogląda się to towarzystwo takich bzdur, naczyta durnych gazet, a potem przyniesie rodzicom dziecko w wieku szesnastu lat. Weźmy zróbmy z tego normalnych Polaków, nie debili!!!
Wiesz to z autopsji? ;]