PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Obejrzyj ten serial, znajdziesz milion bzdurnych powodów, żeby to zrobić. Kiedyś naprawdę bardzo lubiłam ten serial. Fajnie było wracać do domu w zimowy wieczór i na kilka chwil przenieść się do ciepłego Miami i trochę się odprężyć. Powiedzmy sobie szczerze, że fabuła nigdy nie była zbyt błyskotliwa, ale to, co się dzieje teraz... jakiś dramat. Wymyśla się bardzo dużo ciekawych, wciągających wątków (Naomi i Maks, Ivy i Raj, Dixon grający w lacrossa, próbujący odnaleźć się w bądź co bądź obcej rodzinie, wątki nauczyciela literatury - można by wymieniać wiele). Teraz jedynym wątkiem nie skupiającym się na tym, dlaczego NIE powinno się z kim być jest wątek Navida (chociaż też nie do końca) pracującego dla policji. Moim zdaniem twórcy zaczynają ciekawe wątki, żeby potem nagle je uciąć. Nie warto przywiązywać się do postaci, bo praktycznie co pół sezonu przechodzą jakieś wielkie przemiany. I tu już nawet nie chodzi o burzliwość dojrzewania, tylko... no właśnie, o co? Nie za bardzo rozumiem zamysł twórców w tym momencie.

individuel

No właśnie. Ledwo coś zaczną, to za raz muszą wymyślić jakiś koniec. Przecież nawet jak ludzie są w związku, to może być wiele ciekawych akcji z nimi..

individuel

ale wiesz że Beverly Hills nie jest w Miami

ocenił(a) serial na 4
ania94

Mój błąd, przez chwilę myślałam o Dexterze.

individuel

Dokładnie, 4 sezon jest strasznie sztuczny i już nie przypomina starego 90210. Tęsknię za niezależną Silver, Adrianną i Navidem jako para, starą Annie, STARYM Liamem, który był buntownikiem... Oglądam bo oglądam. Zaczynałam od drugiego sezonu, który obejrzałam w tydzień, później trzeci, czwarty, powtórka do pierwszego (wiem, zagmatwane) i sezony 1-3 były o wiele lepsze. Może to przez te studia, ale przecież ten wątek mogli ciekawie załatwić...