Nie oglądałam uważnie, poza tym zawsze bez napisów, więc nie do końca kumam po co Silver surogatka? Dlaczego sama nie mogła urodzić? Przecież wcześniej chciała... Nic nie rozumiem z tego, a już na pewno: z czego ona żyje?
też się nad tym zastanawiam, z czego ona żyje? Przecież nie pracuje,nie studiuje to skąd ona ma pieniądze? Kelly jej nie pomaga bo wyjechała (nawet nie wiem gdzie i po co). Silver była fajna w pierwszym sezonie a później się popsuła. Nie rozumiem jak mogli tak zniszczyć postać. Już Annie przy niej jest fajna.
Kelly chyba wyjechała z dzieckiem do ojca tego małego. Czy tam do jakiegoś jej faceta
do Dylana zdaje sie- to byl jej facet z tego oryginalnego Beverly Hills 90210.
Teddy taki postawił warunek, zgodzil sie byc ojcem dziecka jesli urodzi je surogatka...a jesli chodzi o 2 pyt to ja tez nie wiem...mieszka sama, nie pracuje, a nawet nie widac zeby biednie zyla...nie wiem skad ma kase.
A no właśnie! Co z jej ojcem? Z tego co pamiętam z BH 90210 to był nim ojciec Steve'a, który był chyba filmowcem, więc powinien mieć kasę.
może i tak, ale nie bylo o tym zadnym wzmianki, a powinna byc, bo to jej zycie wydaje sie nierealne.
ojcem Silver jest Mel-dentysta.Silver nie moze sama urodzić, bo jest chyba bezpłodna, czy ma jakas chorobe, ze nie moze miec dzieci.
z tego co pamietam to Silver chciala sama urodzic, ale Teddy sie nie zgodzil...nie przypominam sobie zeby bylo cos o bezplodnosci.
no przecież miała zaszczepiane te zarodki czy coś i się nie przyjęły i mówiła , że to była ostatnia szansa, że już nie zajdzie w ciąże
bo nie przezylaby kolejnego takiego zabiegu, gdyby byla bezplodna to nie mialaby raczej zadnych szans na dziecko...nie wiem, chyba ze cos mnie ominelo.
Nie pamiętam czegoś takiego. Zwyczajnie Teddy się uparł i tyle.
Ja też Silver lubię. Jako jedyną w tym serialu od początku do końca :)
Co do ciąży to było tak że pobrali jej jajeczka i próbowali później "zaszczepić" jej ale się nie przyjęły a nie mogla powtórzyć znowu takiego zabiegu bo poprostu za bardzo wyniszczał jej organizm i mogłaby umrzeć, to było dla niej za groźne a później Teddy wymyślił swój warunek który polegał na tym że tą ciąże ma nosić surogatka a nie Silver, a ona już dla świętego spokoju zgodziła się bo dość długo się kłócili z Teddym o to dziecko.
a jeśli chodzi o to z czego żyje to wydaję mi się że odpowiedź jest prosta. Silver jest dzieckiem matki Kelly i ojca Davida z "Beverly Hills 90210", matka nie żyje i napewno zostawiła jej coś w spadku a poza tym jakąś rente może dostaje a myślę że ojciec też ja musi jakoś finansowo wspierać mimo że o tym nie mówią. Takie jest moje zdanie :)