PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Ten serial się tak zepsuł, że szkoda gadać.

1) O co chodzi z Annie i Liam'em? Wiecznie rozstania, powroty, rozstania, powroty a jak zaczyna się układać to nagle któraś ze stron mówi nie tędy droga i nagle niezrozumiały koniec.

2) Liam - zarobił kupę szmalu na kutrze i kupił bar, potem go nie chciał a potem znowu chciał (wtf?). Plus jakaś dziwna Jane.

3) Co robi Adrianna w domu Dixona i tego kowboja?

4) W ogóle ten cały kowboj ze świnią...Chyba czegoś głupszego do tej pory nie wymyślili.

5) Leila - i jej salon tatuuażu i nowa miłość. Daremne.

Ten serial to po prostu szmira. Obniżył loty jak nie wiem co.

ocenił(a) serial na 10
espantosa

Też na początku tak mi się wydawało ale teraz będzie się robić ciekawiej

ocenił(a) serial na 6
mysia450

zgadzam sie nowy odcinek zajebisty

ocenił(a) serial na 9
magda1121

wie ktos może czy są gdzieś już napisy do nowego odcinka?:)

magda1121

Zajebisty? Dajcie spokój. O co chodzi z mężem-zombie, który wstaje z martwych? Myślałam, że to tylko w Modzie na Sukces się zdarza.
Naomi z kowbojem, tak jak wszyscy przewidzieli. Adrianna ma jednak gołębie serce. Annie zacznie się k*rwić, och, przepraszam, spotykać z bogatymi panami za pieniądze. Dixon i pigułki, narkotyki już były w pierwszym sezonie, powtarzają się! No i oczywiście najbardziej creepy para na świecie, Liam i słomiana wdowa-nie wdowa...

Oczywiście Silver, która była najfajniejszą postacią, na maxa spłycona i zepsuta. Równia pochyła, obejrzę jeszcze kilka odcinków, jak tak dalej będzie, przestanę marnować czas...