Jak myslicie, czy Adriana zejdzie się na końcu z Navidem? Od poczatku trzymałam za nich kciuki, a teraz on chce byc z Silver... I z kim bd Naomi? I Annie?
Z tego, co jest w serialach, każdy tu jest z każdym, więc nnic mnie już nie zdziwi... A jak Wy myslicie?
też kiedyś kibicowałam Navidowi i Adriannie, ale teraz ona tak się zachowuje, że lepiej mu będzie z Silver. chociaż jakoś strasznie ich razem nie lubię. według mnie jedynym chłopakiem w tym serialu, który pasuje do Silver był Ethan, ale odszedł z serialu :( Noami według mnie powinna być z Oscarem, są razem super :) byle nie Liamem, bo on ma być dla Annie :D kocham ich <3
Mnie by zdziwiło, jakby Naomi była z Dixonem xD Nic więcej.
Adrianna powinna się zmienić i być z Navidem, dla Silver i Naomi jacyś nowi, Ivy z Dixonem i Annie z Liamem.
Ostatnio obejrzałam odcinki z 1 sezonu, trochę z 2 i zatęskniłam za parą Ade i Navid. Kiedyś byli cudowni razem, wtedy, gdy ona była taką bardziej buntowniczką, teraz ich nie znoszę i obecnie kibicuję mu i Silver, w sumie podobają mi się razem. Naomi chciałabym zobaczyć z Oscarem, Dixon jest fajny z Ivy, ale moja ukochana para to oczywiście Annie i Liam i oni muszą być razem, chociaż czuję, że nasi kochani scenarzyści chcąc zafundować nam jakieś emocje, rozwalą ich związek za parę odcinków..
mi sie podobały pary jakie były pod koniec 2 sezony, czyli Ade - Navid, Dixon - Ivy, Silver - Teddy. Fajnie by było gdyby Naomi była z Oscarem bo teraz zrobił sie lepszy. Nie moge przebolec ze odszedł charlie bo moim zdaniem lepiej pasował do annie niz liam.
Wg mnie najlepszym rozwiązaniem byłoby:
Naomi + Liam
Silver + Teddy
Dixon + Ivy
Adrianna + Navid
Annie mi wgl do nikogo nie pasuje, mogliby jej dac kogos nowego lub zostawić ją samą.
Lub II wersja:
Naomi + Liam
Silver + Dixon
Adrianna + Navid
Ivy i Annie z kimś nowym lub same. Wątpie by z kimś był Oscar, bo już wgl go nie pokazują. A Teddy mógłby byc gejem.
a mi sie najbardziej podobała para Ivy - Liam.. szkoda że byli tak krótko ze sobą. A scena jak się obrzucali frytkami - klasyka :D
Ivy i Dixon ale z Liamem tez tworzyla fajna pare, szkoda ze taka krotka ale pasowali do siebie
Naomi i Oscar bardzo do siebie pasuja i cos mi sie wydaje ze beda razem, ale Naomi ogolnie zawsze kogos sobie znajdzie i do niej zawsze mozna kogos nowego dopasowac
Silver- dawna Silver pasowala do Dixona ale teraz to zupelnie inna postac, mam nadzieje ze znajda jej kogos nowego, Teddy to byla porazka, teraz Navid:// sory ale Navid i Ade naleza do siebie- szkoda tylko ze tak popsuli postac Adrianny:((((((((
Annie i Liam- ta para zapowiadala sie na moja ulubiona w 2 sezonie, ale teraz troche z nimi udza mam nadzieje ze to sie zmieni
Ivy i Liam przecież ze sobą nie byli, od początku było powiedziane, że to nie związek.
ale ja i tak jestem team Naomi & Liam. <3
Navid i Silver oraz Annie i Liam to pary przeze mnie wręcz znienawidzone.
Mam nadzieję, że Dixon i Ivy do siebie wrócą, Navid i Ade byli dobrą parą, mogliby też być singlami lub z kimś nowym, Silver kiedyś pasowała do Dixona, teraz nikt jej nie odpowiada. Annie mogła być z Jasperem, to mi się podobało. Teddy i Ian. Naomi może by sama, ktoś jej się zawsze znajdzie, choć z Liamem też mi odpowiadała, Dla Liama mogłaby się znaleźć jakaś dzika bestia^^
Mam tylko nadzieję, że Emily tam z nikim nie połączą.