I. Silver... MI się podobała w 1 i 2 sezonie, w 1 miała długie włosy wyglądała fajnie,w 2 z reszta też, a w tym 3 se. uważam że ma trochę za krótkie.
II.Adrianna... Wolałam ją w 2 sezonie.
III.Annie- 1 i 3 sezon, 2 koszmar:P
ja to najbardziej nie mogę przeżyć wyglądu właśnie Silver. Nie mogę no, ona mi sie tak strasznie nie podoba w tym 3 sezonie, a taka była wcześniej ładna. I zmieniła się też strasznie. Nie wiem w sumie czy ją teraz lubie. Z resztą wszyscy są jacyś tacy inni. Dziwni trochę.
Silver najładniejsza byla jak miala dluugie wlosy, a teraz to jako tako ;p
Annie wedlug mnie jest jedna z najladniejszych aktorek 90210. ma swietne wlosy <3
Jestem co prawda dopiero w drugim sezonie, jednak nie wyobrażam sobie, aby zmieniła się moja ocena żeńskiej części tego serialu.
NAJpiękniejsza dla mnie jest Adrianna. Reszta dziewczyn też jest bardzo ładna, ale gdy Adrianna pojawia się na ekranie, moje spojrzenie należy tylko do niej :)
Silver - najładniejsze włosy miała w 2 sezonie. Te do ramion. Noo po prostu śliczne ;) Tych krótkich w 3 sezonie nie mogę strawić...
Annie - ona w ogóle ma najładniejsze włosy , jak dla mnie Xd Ona ogólnie mało się zmienia i dobrze
Naomi - najlepiej jak ma takie do ramion falowane, czyli 3 sezon no i po części 2
Ade - najlepiej 2 sezon. Trzeci - to średnio, ale może to też wpływa przez jej zachowanie ;0