PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

W tym serialu zawsze na początku gdy ktos ma sie ku sobie okazują nam naprawde piekne chwile tych par.
Tworzą fajną historie a gdy juz nie mają pomysłu na pare ,po prostu beznadziejnie kończą te zwiazki.
Tak jak wyżej w temacie.
Co to ma być ??!!Liam mówi Annie,że wciąż ją kocha i będzie a jest w zamiarze wychowywania dziecka z inną
Nie no padłam po jego słowach.Mogli juz sobie to darować.
Pogubił sie i zakochał w innej
Ok. spoko
Nawet podoba mi sie ta Jane ,to że będą coś tworzyć razemi jest jak na moje od Annie ładniejsza,
ale mogli naprawde sobie darować ich wyznanie miłosne,bo jak ktos kogoś kocha to chce z nim byc
a nie jak w tym przypadku.
Dobra troche dlugie juz te słowa,
Ale ten film czasem ma takie absurdy i specyficzne sytuacje.
No to tyle.
A co wy myślicie na ten temat?
Chętnie posłucham

ocenił(a) serial na 10
lovewatch

Troche przegieli z tym watkiem... ale Liam nie potzrebnie w ogole sie oswiadczal jak zaczal czuc 'cos' do innej. A moim zdaniem Annie jest o wiele ladnijsza od Jane. Jane na taka stara troszke wyglada ;))

VeLkA02

no bo ona jest starsza od Liama
to było wspomiane w jakimś tu wątku,że Liam zaintersuje sie starszą...

ocenił(a) serial na 7
lovewatch

Dla mnie to w ogóle jest bez sensu, że żadna para nie może ze sobą dłużej pobyć... nie mówię, że licealne związki mają być trwałe, bo zwykle tak nie bywa, ale bez przesady...
Ale Annie i Liam byli razem? Krócej niż mieli się ku sobie.. To zagubienie Liama jest tak sztuczne, że aż skręca -.- Bo gdyby Annie przyjęła oświadczyny to co? Znowu by ją okłamywał?
Jeny, byli tacy świetni razem...

Blaczek

No..i świetni tez kiedys byli Navid z Adrianną
apropo,ciekawe jak dlugo Silver zostanie z Navidem...

użytkownik usunięty
lovewatch

mam nadzieje, ze jak najdłużej. lubię ich jako parę :) choć scenarzyści zaczynają znów coś kombinować i komplikować wszystko...

lovewatch

w odcinku 3 jest mowa, że Jane ma 20 lat, sama tak mówi do Adrianny. Wcale nie wygląda.

ocenił(a) serial na 7
alunia1011

20 lat, a bohaterowie mają ile? 18,19? To przecież nie taka znowu 'starsza'... ; o

no ale jednak Navid i Ade to jakąś historię mają, a Annie i Liam? Ledwo się zeszli to ich rozdzielili. Bo właściwie wcześniej to były przygody z Emily, wcześniej z Charliem... eee tam. Bez sensu.

ocenił(a) serial na 10
Blaczek

MI się też to nie podoba jeszcze to co wymyślili z Adrianną i tym facetemt o już jest beznadzieja ciekawe co znowu gupiego wymyślą. Nie będę zdradzać szczegółów bo jeszcze nie wszyscy oglądali.