słyszłam że tylko dwa:( i nie wiecie czy dalej (obecnie) kręcą serial? Czy to koniec, 2 i basta ;/ ??:D
chyba jeszcze kręcą
ale mala olądalność więc może nie być 3 sezonu (to by bylo straszne!!!)
pozdrawiam :)
Nie wiem czy mała, na moje oko duża w Polsce, tylko że wszyscy oglądają na necie i przez to może sie wydawac że nie ma oglądalności dużej;/ No ale jakby genialny polsat puszczał je co dziennie np. od pon-pn to nikt by nie potrzebowal szukac w necie;/
chodziło chyba raczej o oglądalność amerykańską :) a nie tą na polsacie
w ameryce średnio każdy odcinek ogląda gdzieś 2,5 miliona a takie Gotowe na wszystko po 14 milionów jest różnica co nie?
oglądalność spada więc zaczynam się bać że mogą nie nakręcić kolejnego sezonu ):
A szkoda, bo choć serial zaczął się przeciętnie, to ostatnie odcinki drugiego sezonu są naprawdę świetne.
CW ma zawsze słabą oglądalność. Ludzie się podniecają VD, które jest strasznie słabe w porównaniu do LOST, czy HOUSE. A jak by dodać legalne i nielegalne ściąganie odcinków to by było jeszcze gorsze od nich... Myśle, że będą dalsze sezony, chociaż boję się ze wszystko wtedy zepsują, np. jka ktoś ściąga z netu 2 sezon to wiadomo, że Liam będzie z Naomi, a jak by to zniszczyli w 3 , czy 4 sezonie bym przestała oglądać.