Więc, jak w temacie, co myślicie o nowym odcinku? Nareszcie mamy polskie napisy ;)
Przyznam szczerze, że miałam nadzieję, że Naomi tego nie zrobi. A jednak. Myślę, że będzie tego żałowała, szczególnie jak Ade i Silver będą miały do niej o to pretensje. A na pewno tego nie pochwalą. Zapewne jeszcze przeprosi Annie.
Jakoś nie podoba mi się ten Teddy. Po pierwsze aktor jest za stary, żeby grac nastolatka, a poza tym jakoś nie wzbudza mojej sympatii. Ale może jeszsze zmienię zdanie ;)
Za to Liam... Podoba mi się jego wątek. Chciałabym, żeby wyjaśnił wszystko Naomi i żeby ta mu wybaczyła. Mam nadzieję, że mu uwierzy, kiedy jej powie, że spał z Jen. Chociaż wątpie, to jednak jej siostra.
Hmm... Ogólnie to odcinek na plus. Oceniłabym go na jakieś 6/10. A jakie są wasze opinie?
Jakby Naomi nie wysłała zdjęcia to byłoby trochę nudno ;) Jestem po trzecim odcinku,ale nie będę spoilerować, bo pewnie nie widziałaś. A Teddy nie tyle za stary co za staro wygląda, patrz na Navida (Michael Steger, nie jest wiele młodszy. Btw, http://www.imdb.com/media/rm1334020352/nm1769806 : o okropny jest
Wątek z Liamem jest najciekawszy ^^ W pierwszym sezonie lubiłam Naomi, ale zrobili z niej jakieś bezmózgie yeti i mnie wkurza teraz. o
Michael Steger ma chyba 24 lata więc stary nie jest. w imdb jest pomyłka .
Z resztą nikt mi w akt urodzenia nie patrzył .
odcinki coraz lepsze.. rozkrecaja sie..
tylko siostra Naomi jest tak straszną suką (przepraszam za wyrazenie ;)).. wrrr... az mnie trafia, jak na nia patrzę, a to jak pogrywa z Ryanem i Liamem.. ..wrr.. <wnerw>
Możliwe, że ten aktor, co gra Teddy'ego nie jest stary, nie wiem, przed napisaniem postu nie sprawdzałam jego daty urodzenia ;) tylko wygląda mi na o wiele starszego niż inni aktorzy tam grający.
I tak, te zdjęcie, które moskicia dodałaś oddaje jego całą urodę ;D Fuuj.
Co do 3 odcinka - wezmę się za niego dzisiaj i później napiszę jak mi się podobał.
Dobra, jestem po 3 odcinku. Niezły. W sumie 2 sezon się rozkręca ;) Tylko maksymalnie Teddy mnie wkurza. I Annie też, coraz bardziej. Akcja z Naomi i Liam'em, totalne przegięcie.