PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Faktycznie, mogłoby być fajne połączenie Ivy+Dixon, choć bywa irytujący, tu się z niektórymi zgodzę ;D !
szczerze zawsze podobała mi się rola Silver, ale wkurzyła mnie w 2 serii, po pierwsze ta sprawa z Dixonem - pomógł jej jak wariowała, a później zaczęła odwalać taką manianę, nie podoba mi się w ogóle jej zachowanie w 2 sezonie !! ubiera się świetnie okej, ale te włosy... ;> lepiej jej jest tak ogólnie w długich i w jasnych (jak we Wzgórza mają oczy ^^)
a i od kiedy stały się takimi strasznymi przyjaciółkami z Naomi, tak się nie znosiły w 1 serii... ! no kiedyś się przyjaźniły (te same tatuaże) w sumie to dobrze, że się dogadują. Po drugie wkurzyło mnie to z jej strony jak potraktowała Annie, przecież w 1 sezonie były najlepszymi kumpelami...
związek Annie z Jasperem, był bardzo ciekawy, ale już od początku można było się domyślić, że on jest trochę ześwirowany, szkoda, że wyszła ta sytuacja z tym dilowaniem... a co do Ethana - cieszę się, że go nie ma w drugiej serii - był beznadziejny !!
Liam jest fantastyczny i potrafi pokazać swoją siłę ;-)) zawsze kibicowałam jemu i Naomi, ale ostatnio ona coś przegina, zawsze zresztą odwalała, ale wg mnie jest fantastyczna ;D jest atrakcyjna jako dziewczyna i robi genialne miny ;-)) i ma niezłe pomysły ;DD
szkoda, że Adrianna i Navid nie potrafili się dogadać, niby chcą być razem, ale są oddzielnie i jeszcze ta sprawa z tą Gią (nie jest taką piękną i fantastyczną aktorką jak jej matka Demi Moore!) Ade i Navid tyle razem przeszli mam nadzieję, że jeszcze będą ze sobą ;D
i niech ktoś znajdzie fajnego chłopaka Annie ;-)) a i w 2 sezonie ubiera się momentami fatalnie!!

ocenił(a) serial na 6

We wszystkim się zgadzam oprócz jednej rzeczy - szkoda, że nie ma Ethana w II sezonie . ;D Fajnie by było jakby był z Silver.

użytkownik usunięty
NaomiClark_

uważasz, że by pasowali do siebie?? szkoda tylko, że taką świnię podstawił swojemu kumplowi Dixonowi i pocałował wtedy Silver... ogólnie ona też ma swoje poloty ;-)) jak każdy bohater w tym serialu, chociaż cały czas się coś dzieje ^^

użytkownik usunięty

a i jeszcze jedno, faktycznie jak zobaczyłam 1 odcinek 2 serii, to trochę się rozczarowałam, że nie było Ethana, bo już zdążyłam się do niego przyzwyczaić, ale teraz jak już go nie ma, to też nie robi już różnicy...;-)

ocenił(a) serial na 6

Dixon bywa MEGA irytujący:p
jako para z Ivy wygladaja uroczo, ale jakos nie widze ich razem
po pierwsze Dixon znowu oglada sie za dziewczyna ktora wyraznie odstaje od reszty-to samo bylo z Silver! przeciez zerwal z nią bo chcial dziewczyne ktora lubi bale itp
a po drugie Ivy pasuje do Liama i to ich widze jako pare
co do podsumowan 2 sezonu to ja poczekam do konca tej serii, napewno jeszcze nie jedna nowa para powstanie do konca:p oj cos czuje ze sparuja Annie i Liama:/// licze ze beda tylko przyjaciolmi, bo liam najbardziej pasuje do Ivy

a Ethana mi nie brakuje- to byla najnudniejsza postac w serialu i choc pocalunek z Silver na koncu 1 sezonu byl fajny ale wyraznie nie mieli na niego pomyslu

ocenił(a) serial na 6

To jest najbardziej irytująca myśl. . . :/
Annie i Liam..;/ tylko nie too!

NaomiClark_

A mi właśnie Ethana brakuje.
Może według niektórych był nudną postacią,ale według mnie wniósł dużo do tego serialu.A wątki z jego udziałem były ciekawe.

A wyobraźcie sobie,co by było gdyby jednak był w 2 sezonie.Cały 2 sezon wyglądały inaczej (i może lepiej.)

użytkownik usunięty
Jaaa

Gdyby był Ethan, to pewnie nie byłoby Teddy'ego... 2 sezon mógłby wyglądać naprawdę inaczej i pewnie dlatego Silver jest teraz z nim ^^ xDDDD

a zauważyliście, że Ryan co chwilę zmienia laski ;DD ?

ocenił(a) serial na 6

Ryan miał bardzo dużo już dziewczyn.

użytkownik usunięty
NaomiClark_

wiecie co !!? myślałam że Jasper i Jen juz nie wrócą ;DD a tu taka niespodziewajka !!! o.O znów będzie tragicznie jak przez cały 2 sezon, chyba tylko 1 sezon był taki sielski-anielski i delikatny ;-)) będzie fajnie ;D

No nie wiem,czy będzie tak "fajnie"...

użytkownik usunięty
NaomiClark_

przez słowo fajnie chciałam przekazać, że będzie ciekawie !
biedny Navid, tak próbuje próbuje i ciągle mu nie wychodzi ;/
a Jen strasznie nie lubię o.O

Aha ;))
Wydaje mi się,że to co będzie w finale drugiego sezonu będzie ciągnęło się w 3 sezonie.
Już się nie mogę doczekać ostatniego odcinka .!

ocenił(a) serial na 9

Wkurza mnie myśl, że Liam może być z Ivy.

Za to bardzo kibicuję parze - Annie i Liam!

użytkownik usunięty
EeBe

Nie już raczej z Ivy nie będzie ;-)) przecież Dixon chyba z nią wyjechał ;-))
Też kibicuję Liamowi i Annie, bardzo polubiłam ogólnie tę sytuację ;-)) Annie zwierzała się jemu, on mógł wygadać się jej, bo Noami myślała tylko o sobie.. wkurzyła mnie z tym, a zawsze bardzo jej kibicowałam, bo lubię jej zwariowany charakter ;-)

a i bardzo, ale to bardzo podpadł mi Jasper... nie wierzę, że mógł podpalić łódkę Liama... bardzo brzydko zrobił !!! a jeszcze go tolerowałam;/ obłąkany koleś ! mam tylko nadzieję, że Liam go nie zabił;/ bo będzie miał kłopoty, chyba, że będą mieć z Annie 'wspólną dramatyczną tajemnicę' ;>>

użytkownik usunięty

Aaaaa !!!! będę musiała tak długo czekać na 3 sezon, ja chyba oszaleję ;((((((((((((((

Daaamy radę ;)) Jakoś wytrzymamy.Mam nadzieję ;d
A poza tym pewnie przez caaaałe wakacje(które nadejdą niedługo.Hurra)będą pewnie jakieś tajemnicze i trudne do rozszyfrowania spoilery,ale my damy rade .! To zaczynamy odliczanie do wrzesnia ;))

użytkownik usunięty
Jaaa

pewnie, że damy radę ;-) 3 seria będzie pewnie jeszcze bardziej wybuchowa niż te dwie ;DD oni to mają ciężkie życie ;-))
ciekawe ile będzie wszystkich odcinków i sezonów..

Nie mam pojęcia ;))Mam nadzieję,że duuużo .!
To prawda.Jak już któremuś z bohaterów zaczyna się układać w życiu,jest szczęśliwy, to wiem,że to długo nie potrwa.Scenarzyści nie mogą zrobić prostego,kolorowego życia ;)) tylko cały czas im go komplikują.

Najbardziej interesuje mnie akcja Naomi i ten Cannon(czy jak to się tam pisze) mam nadzieję,że to komuś powie...

użytkownik usunięty
Jaaa

a mi się wydaje, że po jakimś czasie będzie próbowała powiedzieć i może Ryan ją poprze... ale mi go szkoda przez tę idiotkę Jen;//
i ciekawe co będzie z rodzicami Annie i Dixona...? pewnie się pogodzą, ale możne być tak, że wcześniej się wyprowadzą od siebie, a może mama Noami będzie miała tu swoje 5 groszy ?? ^^
bardzo ciekawią mnie dalsze losy bohaterów, życzę im jak najlepiej !!

Nom,mam nadzieję,że Jen szybko zniknie z Baverly ;]
Naomi,hmmm...wydaje mi się,że wygada się komuś kogo na pewno nie podejrzewamy...Albo powie po paru odcinkach Silver,Annie i Ade (oby) Ale mam nadzieję,że ta sprawa nie będzie ciągnęła się cały sezon tak jak wypadek Annie...

użytkownik usunięty

tak samo długo trwało pogodzenie się Noami i Liama... oj tak mnie to wkurzało, ciągle nie mogli sobie wyjaśnić tej sprawy ;/

Nom,dokładnie.Ale scenarzyści lubią tak "podsycać" naszą cierpliwość ;))
Ciekawe też jak rozwiną się wątki Annie & Liam,Silver & Teddy i Ade & Navid.
I nadal nie jestem pewna czy Dixon wymknął się z domu i pojechał do Australii,czy nie?

użytkownik usunięty
Jaaa

no tego dowiemy się dopiero jak puszczą 3 sezon, nie mogę się doczekać już...! uwielbiam tych aktorów i perypetie ich bohaterów xDD
są tacy piękni, bogaci, odważni i zakochani ;DDD
ja teraz bardzo kibicuję parze Annie&Liam ;DDD coś czuję że będzie jeszcze goręcej w 3 sezonie ;D