PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Sezon 3 odc.4

ocenił(a) serial na 8

właśnie oglądałam czwarty odcinek. Najlepsze wątki to:
-scena tańca ( że u mnie w szkole czegoś takiego nie było:( )
- Adriana wpadła w kłopoty
- Annie ma rozterki sercowe i nie tylko
- "dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz" ( tak jakoś mi się kojarzyły mi się relacje niektórych z bohaterów)

a co do końcówki będzie mocna wg mnie
A wy jak sądzicie?
Mam nadzieję że nie popsułam wam przyjemności z oglądania.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
Martula_1704

Odcinek bardzo dobry. Tak jak w innym wątku pisałam już tydzień temu Annie jest jednak biedna.
Ciekawy wątek to powrót Sashy.
Adriana ma kłopoty, chyba każdy podejrzewał, że tak to się rozwinie.

anula_13_2

tak myslalam ze ten gosciu bedzie szantazowal Ade..Mozna sie byo domyslic:) A ona moglaby wkoncu pokazac ze sa rzeczy wazniejsze dla niej jak "kariera". Co do Annie to z jednej strony nie dziwne ze chce w szybki sposob zarobic pieniadze ale mysle ze moglaby z kims najpierw o tym porozmawiac i doradzic sie..niewiem jakie sa skutki tego ze sprzeda te jajeczka..a i ten taniec chlopakow SUPER!!

ocenił(a) serial na 8
friends88

Annie na razie zadzwoniła do tej kobiety, ale kto wie czy nie porozmawia o tym choćby z Debbie. Może ktoś usłyszy jakąś jej rozmowę czy coś.

ocenił(a) serial na 10
anula_13_2

a o co chodzi na koncu z sasha bo tego wlasnie nie zrfozumialam

anusia140

Chodzi o to, że facet, którego Sasha miała przed Dixonem zjawił się u niej ostatnio i jej powiedział, że ma HIV, więc ona zrobiła badania i okazało się, że też ma HIV...

mrotka

czyli Dixon tez będzie miał :/

anczess

nie mogą się zgrać ;p jak jedno chce to drugie nie i tak na zmianę, a naprawdę pasują do siebie ; ) [czyt. Annie i Liam] Chłopak choreograf wydaje się być bardzo miły i potępiam zachowanie Teddy'ego, którego nawiasem mówiąc nie lubię od kiedy tylko pojawił się w 90210 ; p

Poolaxoxo

ale Teddy dlatego tak zareagowal bo on spal z tym chlopakiem i mysli teraz ze wszystko sie wyda a on chyba sam nie wie albo nie chce sie przyznac przed soba ze jest gejem :P nie zebym bronila Teddy 'ego, bo nie powinien tak do niego mowic ale musi teraz niezle stresy przechodzic:)
a co do dixona i Sashy to tak samo zrozumialam jak mrotka..

friends88

To jak Teddy i ten instruktor się poznali, że od razu do łóżka poszli, bo nie widziałem poprzednich odcinków??

chlopak7

nie bylo pokazane nic za bardzo, tylko jak Teddy budzi sie rano, chyba w hotelu i na stole byl szampan i chyba karteczka z podziekowaniem a pozniej w szkole ten Ian czy jak mu tam podszedl do niego czy jakos tak i wyszlo ze to z nim spedzil ta noc. To bylo wtedy jak Teddy sie poklocil z Silver(znaczy ona sie nie odzywala).

friends88

Ciekawe co na to Sylver jak się wszystko wyda...

ocenił(a) serial na 8
chlopak7

oj to będzie ciekawe,a może na koniec okaże się ze Teddy jest bi

anczess

Moja opinia jest taka, że Dixon nie będzie miał. Nie zrobią czegoś takiego. Badania trwają i tak długo, a on się powstrzyma i nie będzie z Ivy się sexsił i wtedy Oscar coś zrobi, żeby im rozwalic ten związek.

ocenił(a) serial na 8
magdalenka92

Zwłaszcza jak Dixon nie powie nic Ivy o badaniach tylko będzie ją zbywał i pomyśli, że to jej wina - ale w sumie to jest tak fatalna, że powinna tak pomyśleć :)

ocenił(a) serial na 8
anula_13_2

A końcówka tej sytuacji będzie taka że Ivy straci dziewictwo z Oskarem, w ramach pocieszania

anula_13_2

zgadzam sie co to tego ze Ivy jest fatalna :) nie lubie jej:) a i tez mi sie wydaje ze dixon nic jej nie powie o chorobie i w tym czasie Oscar sie wezmie do roboty :P

ocenił(a) serial na 9
friends88

ładnie też tak uważam , że Dixon będzie chciał ją ochronić, a Oscar będzie ją pocieszał i tak jakoś samo wyjdzie ;P

ocenił(a) serial na 8
manka122

Może mi ktoś napisać co to za aktor grający tego chłopaka który sie przespał z Teddym ? ;))

Wiki69

Iana gra Kyle Riabko;)

manka122

szkoda tylko, że Oskar chce wykorzystać Ivy, żeby zemścić sie na jej matce za to, że "zrujnowała życie jego ojca"

ocenił(a) serial na 8
anczess

Może ktoś powiedzieć co się stało Naomi po wzięciu tych leków ?

19madzia945

byla w szpitalu przez to pewnie na plukaniu zoladka ale juz wyszla i nic jej nie jest.

anczess

Zgadzam się :D

michalbk

czy ktoś wie kiedy będą napisy do 4 odcinka online??

michalbk

Niezły był ten wątek z bratem i HIV'em . Wkurza mnie ten Oscar i Ivy. Mam nadzieję że Liam i Annie Będą razem ;)

Lavendery

Odcinek Suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper nie ma to jak 90210 :D

ocenił(a) serial na 7
manka122

....co wy macie do Ivy? :D ja osobiście bardzo ją lubię, jest taka bezpretensjonalna. nawet czasem szkoda jej dla Dixona. ale przewiduję taką samą fabułę jak Wy.. niestety, bo jak widzę Oskara to mam ochotę odejść od monitora.

Martula_1704

ale zauwazcie, ze jak sasha szla z dixonem porozmawiac to oscar to widzial i mial bardzo zadowolona mine z tego. czyzby i w tym maczal palce?

red_nails

był zadowolony, bo pewnie już pobiegnie do Ivy, aby jej o tym powiedzieć, że jednak Dixon zgodził się na rozmowę z Sashą ( pewnie to jeszcze ubarwi) ;d

Szmyciek

ja mysle ze poprostu zaraz poleci do Ivy i opowie jej ze widzial jak Dixon spotyka sie pokryjomu z Sasha albo cos w tym stylu:)