Wlasnie jestem po obejrzeniu drugiego odcinka 3 sezonu ;) Wow koncowka mnie bardzo
zaskoczyla jak zwykle musieli pomieszac :D nie bede pisala nic wiecej poniewaz moze ktos
jeszcze nie widzial moje wrazenia jak najbardziej pozytywne a wasze ??
Nie, myslę że nic tam nie zaszło. Silver było przykro, bo przypomniała sobie mame alkoholiczke. Teddy przeprosił Silver i obiecał, że nie bedzie wiecej pic, Najpierw mu wybaczyła ale potem znowu sie troche napił z kumplami i Silver sie wkurzyła. Co do Naomi to powiedziała Silver że jakiś facet dał jej coś do picia i zupełnie straciła pamięc i nie pamięta striptizu ani nic. Potem wyszło, że Naomi wszystko pamieta, Silver na nią tez się wkurzyła i dlatego najprawdopodobniej nie uwieżyła jak Naomi powiedziałaj jej o gwałcie. Tyle zrozumiałam:)
Ale spoko: na pewno przed trzecim odcinkiem pojawi sie w Internecie drugi z napisami!
SPOILER
Czy oni całkiem oszaleli już było miło Liam i Annie, a tu :/ aż mnie nosi, bo tylko dla nich to oglądam. Moim zdaniem Silver przesadza nic między Teddym i Naomi nie zaszło on jest wg boga winny(no prócz tego jak jej powiedział że w niczym nigdy nie była dobra, przesadził imo) wypił kilka piw z kumplami i O! przecież nie wszyscy zostają alkoholikami jak jej matka, a on jej nie chce sprawić przykrość. Mam nadziej, że Cannon jej nic nie zrobi... ahh szlag z nimi, Liam :(
Liam i Annie?!! prawie wyłączyłam jak ich razem zobaczyłam, Liam jest świetny, za to Anie to najgorsza postać z całego serialu, do piachu z nią ;p
Ugh... Silver rzeczywiście przesadza, zaczyna mnie coraz bardziej irytować... Cały czas się czepia biednego Teddy'ego... Pamiętam, jak na samym początku, w pierwszym sezonie, Silver była moją ulubioną postacią, teraz zaczynam jej serio nie lubić ... :/
Dobra, teraz mały SPOILER
Co do odcinka, to ten nowy, Oscar (?), zapłacił tym dziewczynom, żeby pomogły mu wrobić Dixona, tak? I okazało się, ze ten taki koleś, co Annie go poznała, to brat Liama? Bo jak na razie to widziałam po angielsku, więc zrozumiałam jako, tako :D
taak dobrze zrozumiałaś. tylko nie mam pojęcia po co to zrobił w końcu sypia z matka Ivy, chyba że chcę z dwiema oO. Ten brat to tez jakaś pomyłka :/ jak Annie odrzuci Liama dla niego too :(... i zgadzam się z tobą Silver kiedyś była dużo fajniejsza z resztą Ade też :/ kręci z tą płyta i nie wyjdzie jej to dobrze.
@miss_kej Liam ma być z Annie, bo ją kocha i pasują do siebie takie typy z od ciemnej gwiazdy :P chyba że Annie znowu bedzie grzeczna dziewczynką :/. niech w końcu trafi mu się jakaś lepsza niż pusta Naomi czy nachalna Ivy
Mnie też szlag trafiał jak widziałam te sceny Liam- Annie. Przecież Oni nawet wizualnie do siebie nie pasują ! A co do Silver, to ja nie moge, przecież przyjaźni się z Naomi od lat, powinna zauważyć, że jakoś się zmieniła czy coś i że na pewno nie skrzywdziłaby jej zdradzając ją z Teddym, powinna odrazu wyjść od tego zboczeńca ! Naomi najbardziej mi szkoda, nie ma w nikim wsparcia, nikomu nie może nic powiedzieć, bo nikt jej nie uwierzy, sama musi sobie ze wszystkim radzić. No i ta końcówka ! Czy ten nowy student dramaturgii nie mógł być po prostu studentem, na którego Annie wylała kawe ?! Musieli znowu wypalić z jakimś bratem ? Co chwile pojawiają się jacyś bracia. Masakra jakaś;d
hmm.. ostatni gdzieś przeczytałam że okaże się Liam lub Teddy gejem... Myślę, że ten koleś którego Annie poznała był kiedys z Liamem.. pod koniec odc. Liam powiedził trzymaj się ode mnie z daleka.. może mieli jakąś wspólną przeszłość:D co o tym myślicie??
-Stay the hell away from me.
-Come on, man, we can fix this. We're brothers[!].
dokladnie, on mowi "jestesmy bracmi".. nie wysuwajcie wnioskow jak nie rozumiecie o czym oni mowia :P zreszta odcinek z napisami jest juz dostepny wiec zapraszam do ogladania a dopiero pozniej komentowania bo inaczej jakies niestworzone historie nam tu powstana..:)
chyba byl na iitv ale go usuneli... ja niestety nie zdazylam ogladnac .. wie moze ktos gdzie jeszcze moge znalezc z polskimi napisami..??
Teddy pewnie okaze sie gejem, bodo jego wygladu to pasuje bardziej niz do Liama:)
naomi - ciesze sie, ze odzyskala kase i utarla tym nosa jen. z drugiej strony szkoda mi jej po tym co zrobil jej cannon.
annie - jak zwykle mdla. denerwuje mnie ona i jej gra 2 minami.
silver - zgadzam sie z wiekszoscia jej postac traci z sezonu na sezon. poza tym brzydko jej w tych nowych wlosach ;)
oscar - czy tylko mnie denerwuje jego watek? zapewne ivy mu odda swoj "wianek" i bedzie z tego kolejny meczenski watek.
ivy - myslalam, ze ona spala z liamem i dixonem a tu nagle sie okazuje ze ona taka niewinna. podobnie bylo z annie we wczesniejszej serii.
poza tym co ivy miala na sobie na urodzinach naomi?:D
jenn - grajaca ja aktorka tak mnie drazni, ze cokolwiek by sie nie dzialo z ta postacia zawsze bedzie to na mnie dzialac alergicznie.
przepraszam za spoilerowanie ale mysle, ze kazdy wchodzacy w ten watek musi sie z tym liczyc :))
-silver mnie zadziwia, z odcinka na odcinek jest z nia co raz gorzej, nie dosc ze juz w 2 sezonie dawala sie tak kierowac przez Naomi, tak teraz wierzy (nie wiadomo czemu) w kazde slowo tego nauczyciela, jej reakcja na slowa Naomi o gwalcie byla dziwna, nawet przez moment nie starała sie uwierzyc przyjaciółce
-brat Liama- nie widze zadnego podobienstwa ani do niego ani do rodzicow Liama, no ale to nie wiadomo zreszta co to za brat, bo jak widac jest w podobnym wieku co Liam, a jego rodzice rozwiedli sie jak mial 7 lat, wiec moze owoc romansu jego ojca z jakąś latynoską?
-wkurzająca Ade, przez caly 1 sezon uwielbiałam Ade, glownie ze wzgledu na nią dawałam szanse temu serialowi, ale od drugiej polowy 2 sezonu coraz bardziej mnie wkurza, ciagle ta sama mina, to jej "o my God", wkurza mnie jak nie wiem co, caly czas nie zdecydowana://///
- z tym Oscarem to jest za bardzo przewidywalne, ale mimo to fajnie sie na niego patrzy i ten jego akcent :DDDD
ja tam lubię czarne charaktery, wprowadzają w serial fajny klimat i przynajmniej nie wszystko w nim idzie tak pięknie i słodko.
co do silver, nie dziwię się, że nie uwierzyła naomi, przypatrzyliście się chociaż na mimikę Naomi, gdy mówiła jej o gwałcie? Poza tym była nieźle wkurzona na przyjaciółkę za to, że kłamie i podrywała jej chłopaka, mr Cannon wybrał idealną chwilę by nakłamać o Naomi. Więc nie wiem, o co się czepiacie :-) ja ją tam najbardziej lubię :)
włosy w tym sezonie ma może trochę dziwne, ale kolor nieziemski. I tak uwielbiałam ją w drugim sezonie, te jej włosy! boskie
Z Silver faktycznie coraz gorzej i z wyglądu i z zachowania. Annie odrobine lepiej wygląda niż jak trzymała z Jasperem i w jeszcze gorszych łachmanach chodziła. Ivy to chodząca porażka - ta sukienka czy tunika na urodzinach Naomi, to już przesada, ta jej mimika i idiotyczne słowa, których używa tez. Ciekawe czy Ivy w przyszości będzie wyglądać jak jest serialowa matka, która wygląda jak gość bawiący się w kobietę, czyli trans... :)
mnie sie ten odc podobal,nawet bardzo
-jesli chodzi o silver to myslalam,ze w 2gim sezonie wyglada strasznie i gorzej juz byc nie moze-bardzo sie mylilam! nie dosc, ze im krotsze ma te wlosy, tym wyglada gorzej to jeszcze na dodatek ubiera sie tragicznie w tym sezonie! o tym, ze od 2go sezonu jest mdla nie wspomne, bo sie juz z lekka do tego przyzwyczailam-mimo to dalej ja lubie.
-watek z cannonem bardzo mi sie podoba-zarowno ten z naomi jak i z silver. jak ktos juz wspomnial-on raczej nie bedzie probowal zgwalcic silver,bo to by bylo poprostu mega nudne.wydaje mi sie,ze bedzie mial obsesje na jej punkcie-cos w stylu jaspera i annie.pomimo tego,ze koles jest psychiczny to ja go tam lubie :) i nie mialabym nic przeciwko gdyby silver sie w nim zaduzyla,bo romansu to raczej z tego nie zrobia
-oscara lubie :) wreszcie prawdziwy "czarny charakter",taki od A do Z. na dodatek przyjemnie sie na niego patrzy i ma zarabisty akcent(ale zauwazylam,ze w tej kwestii jestem odosobniona ;) ) niech chlopaczyna miesza i manipuluje to bedzie ciekawie,a przeciez i tak wszystko skonczy sie dobrze.mysle,ze ivy nie zdradzi dixona-jeszcze nie teraz,oscar bedzie sie musial jeszcze troche nameczyc-tak mi sie wydaje
ade i navida nigdy razem nie lubilam,ale w pierwszym sezonie cos sie przynajmniej dzialo,a teraz flaki z olejem(cos mi sie gdzies obilo o uszy,ze navid moze sie spiknac z naomi w pozniejszych odcinkach-to by bylo ciekawe,w koncu chlopak lubi pomagac nieszczesliwym i zagubionym dziewczynom,wiec kto wie...)
jak zobaczylam scene annie i liama na lodzi to myslalm,ze pawia puszcze,bleee.niech mu w koncu jakas fajna laske znajda! a annie nie znosze od pierwszego sezonu, w drugim mi nie wadzila,bo sie przynajmniej tak nie szczerzyla i nie chichrala,no i spotkalo ja pare nieszczesc,ale teraz chyba powraca pierwszosezonowa annie,bleee.ale ma sie w tym sezonie spiknac z jakims starszym kolesiem i na tym stazu chyba beda ja jakos wykorzystywac,wiec rozowo moze nie miec
teddego jako postac lubie,ale nie moge patrzec na tego ohydnego aktora grajacego teddiego-nie dobrze mi sie robi jak go widze z silver(a w drugim sezonie z ade-moja druga ulubienica w tym serialu)generalnie widac poczatek konca jego zwiazku z silver-niedlugo powinnismy poznac jego oblubienca
jen wredna baba byla i w sumie nadal jest,ale ze wzgledu na ciaze teraz troche przystopuje,a paleczke "tego zlego" przejmuje oscar.wydaje mi sie,ze moze ona teraz troche zlagodniec i nawet zakochac sie w rayanie,nie koniecznie z wzajemnoscia,ale charakterku to ona sie raczej nie pozbedzie :)
watek charliego tez nie zgorszy,zobaczymy czy bedzie chcial wykorzystac annie do swoich celow czy nawet nie wie,ze tym "nierozwiazanym" byl liam-chyba to drugie
moja ocena:8.5/10,generalnie z sezonu na sezon jest progres
mi też się odcinek podobał, w porównaniu do pierwszego który był fatalny ;/ wszystko zaczęło się rozkręcać :)
Naomi wróciła do siebie, no nareszcie ;D brakowało mi jej tej szalonej imprezowiczki. Jen w końcu dostała to na co zasłużyła,wszyscy odwrócili się od niej, jedynie ojciec jej dziecka jeszcze się koło niej kręci, ale i tak tylko ze względu na dziecko. Teraz ona jest w odwrotnej sytuacji- teraz ją szantażują. Annie i ten chłopak.. hmm, pasują do siebie lecz Annie jest z Liamem, ale na pewno to trochę potrwa, ten chłopak namiesza. jak na razie Annie jest zła na swojego boya więc chłopak zakręci jej w głowie. A Liam dobrze zrobił że spytał Naomi, powinna wiedzieć. Jednak zawalił ich pierwszą randkę :) jak na razie lubię tego Charliego, za to ten cały Oskar mnie denerwuje, rozwali związek Ivy i Dixiego, potem się pogodzą lub nie... bla bla bla. Co do Silver i Teddyego to wiedziałam że prędzej czy później to się skończy. Szkoda mi Naomi :( powiedziała Silver rzecz której nie chciała, co było dla niej trudne a Silver ją olała, a ten nauczyciel kłamczuch jeszcze bardziej je skłóci. Co za psychol z niego z tym wideo "jesteś super". A ten sekret Ade na pewno wyjdzie na jaw ;] wszyscy się dowiedzą i wtedy nie będzie fajnie, Navid się na niej zawiedzie i pewnie będą mięli problemy. Wow ! i ten koniec ! nie mogłam uwierzyć ! oni są braćmi i taki zonk ;o;o ;)) to jeszcze bardziej się namiesza pomiędzy nimi i Annie. Nie mogę się doczekać kolejnego odcinka ;]
wiadomo, ze aktorzy grajacy nastolatkow sami juz nimi nie sa ale po facecie wcielajacym sie w postac teddy'ego ewidentnie widac, ze ma cos kolo 30 lat.
Teddy przecież ma się okazać gejem.. (swoja drogą ciekawe jak to wyjdzie na jaw :D)
Naomi uwielbiam tą postać, świetnie zagrana przez McCord! (pomimo,że jest momentami irytująca,to bez niej ten serial byłby bez wyrazu)
Sylver ehh.. w pierwszym sezonie była dla mnie najlepsza postacią.. w tej chwili nic już nie zostało z dawnej Silver..
Annie nie potrafię jej ocenić obiektywnie.. aktorka grająca ją jest tak denerwująca.. jak dla mnie ona nie potrafi grać. (mogą ją uśmiercić! :D)
a jeszcze jej wątek z Liamem kompletnie do siebie nie pasują.. dwa różne światy.
Ivy-była przekonana,że przespała się z Liamem!
odcinek taki średni.
nie lubiłem Naomi, choć teraaaz jest mi jej szkoda. czekam na to, aby pozbierała się i z wielkim hukiem powróciła 'do dawnego życia'
zachowanie Silver zaczyna mnie irytować. grrrr. to, że Teddy wypił jakieś piwo z kolegami, nie oznacza, że jest alkoholikiem. gaaash.
3 sezon to wielki plus dla Annie. zaczyna robić się ciekawie. brat Liam'a też na plus. jak na razie! ;>
Ade! coooo to ma być. jej praktycznie w tym serialu nie ma! stała się taka mdła, że szok. ciągle w cieniu innych. każdy wydaje się przy niej taaki barwny i wyrazisty! a szkodaa...
Ivy jest fajna, ale nie pasują z Dixonem do siebie ( może dlatego, ze nie przepadam za Dixonem)
jak dla mnie Oscar to świetna postać! oby tak dalej! mieszać. mieszać i jeszcze raz mieszać!
wątek Jen i Ryan'a wgl mnie nie interesuje i nie przekonuje. pff.
no i na końcu pan Cannon. czyżby obsesja na punkcie Silver? będzie 'wąchać jej szalik' ?oO
no zobaczymy co dalej.
według mnie odcinek bardzo dobry...
Silver i Teddy - mam nadzieję, że się pogodzą. Teddy powinien jej od razu powiedzieć, że Naomi robiła striptiz przed jakimiś facetami, a on nie chciał żeby wyszło tak jak z Annie wtedy, że jej gołe zdjęcia będą krązyć po internecie...
a Naomi - no cóż ona zawsze robiła jakieś głupie błędy, zawsze była kłamczuchą, ale mam wrażenie, że teraz kiedy Canon do Silver się dobiera skończy z wszystkimi kłamstwami. I mam nadzieję, że jednak zgłosi sprawę o gwałt....
Annie i Liam - cieszyłam się że będą razem, bo na prawdę ich lubiłam i według mnie pasują do siebie, od samego początku między nimi iskrzyło. Mam nadzieję,że jednak wrócą do siebie, bo jak nie to będzie kiepsko... wolę Liama niż jego brata...
no a wątek brata na pewno sporo namiesza... Annie na pewno się szybko dowie, że są rodziną i ciekawe jak na to zareaguje. ;)
Dixon, Ivy, Oscar - mam nadzieję, że Dixon i Ivy się pogodzą, przecież, on wcale nie zrobił nic takiego złego.. a tego Oscara nienawidzę, kolega Ivy, do niej startuje, a sypia z jej matką.. może jeszcze będzie chciał zrobić trójkącik...
no i oby Cannon nic nie zrobił Silver...
cześć! mam pytanie w drugim odcinku 3 serii pojawił się nowy bohater - charlie. może mi ktoś powiedzieć jak się naprawdę nazywa ten aktor? bo kojarzę go z jakiegoś filmu a nie potrafię sobie przypomnieć z jakiego, z góry dzięki za odpowiedź. ;)