PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

?Silver i Liam?

ocenił(a) serial na 9

Co sądzice o tym, żeby razem byli w III sezonie?
Ja bym chciała żeby razem byli, ale na razie nic na to nie wskazuje. Szczerze oni nigdy ze sobą się nie stykali jak dobrze pamiętam, ale to by była świetna para. Mają podone charaktery. Można powiedziec, że Silver jest mieszanką wybuchową. Annie jest szczera i lojalna, Naomi szalona, piękna i nie da się przyniej nudzic, a Ivy świetna kumpela, chłopczyca i zawsze wyluzowana. Silver można powiedziec, że posiada wszystkie zasadnicze cechy charakteru, które podobają się Liamowi. Tylko, że umiarkowanie.
Piszcie co sądzicie.

inera

Hmmm....Silver uwielbiam.To moja ulubiona bohaterka i pewnie dlatego polubiłam parę Silver & Teddy,a Liama to ja tylko i wyłącznie widzę z Naomi.Wiem,że większość z was tak nie sądzi i,że w ostatnich odcinkach ona nie zachowywała się fair,ale jakoś tak polubiłam tę parę.Ale Liama i Silver widziałabym tylko jako przyjaciół ;))

Jaaa

mnie osobiście najbardziej do Liama pasuje Annie, choc nie powiedziałabym że jest moja ulubiona bohaterka, jakos tak... pasuje do Liama i tyle. Mam nna dzieje ze w III serii będzie dokładnie wyjaśnine że ze soba bedzie nie tylko takie poszlaki;p