90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 2 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Co myslicie o ostatnim odcinku? Jak dla mmnie byl szokujacy!!! Siostra Naomi to niezla BITCH!!No i wszyscy teraz cierpia i sobbie nie przebacza w 2 sezonie bo LIam poszedl do szkoly wojskowej!! :(( Ale odcinek byl niezly ~!!~

ocenił(a) serial na 7
BigMovieFan

haha proszę Cię :P według mnie porażka. haha wściekła Annie wyglądała jak pożal się Boże dziewczynka. Hehe wiedziałam od początku, że Silver będzie z Ethanem :D:D

ocenił(a) serial na 8
sara137_2

jak dla mnie to spoko... Silver+ Ethan to bedzie moja ulubiona para.
A jesli chodzi o Annie to jest zdecydowanie najbardziej wkurzajaca mnie postacia z 90210 ;/

ocenił(a) serial na 6
BigMovieFan

odcinek mi sie podobal, zwlaszcza pocalunek silver i ethana, chociaz nie jestem fanka tej pary to trzeba przyznac ze to byla najlepsza scena pocalunku z calego sezonu:) oczywiscie sceny z adrianna i navidem tez sa moimi ulubionymi, chociaz baaaaaaardzo mi bylo smutno jak Ad musiala oddac dziecko:(( watek naomi/liam/annie mnie tak sobie interesuje, chociaz poraz pierwszy zal mi bylo annie, poniewaz naomi nawet nie chciala jej wysluchac a tak nawiasem mowiac to po wygladzie annie nie bylo widac zeby wlasnie z kims spala, zwlaszcza ze liam sie na gorze ubieral a annie zdazyla by zejsc na dol pogadac z kolezanka?!naomi myslala troche nielogicznie
i na koniec to niby kto z glownych bohaterow zginą???watpie zeby annie kogos zabila na tym pustkowiu, to moglo byc poprostu jakies zwierze

ocenił(a) serial na 10
gemma_92

"poraz pierwszy zal mi bylo annie, poniewaz naomi nawet nie chciala jej wysluchac a tak nawiasem mowiac to po wygladzie annie nie bylo widac zeby wlasnie z kims spala, zwlaszcza ze liam sie na gorze ubieral a annie zdazyla by zejsc na dol pogadac z kolezanka?!naomi myslala troche nielogicznie"

a mi Annie wcale nie żal :/ nie dziwię się, że Naomi oskarżyła Annie, bardziej dziwiące by było jakby oskarżyła Jenn. zresztą Annie pokazała, że jest zdolna "ukraść" chłopaka, choć oczywiście można mówić, że z Ethanem było inaczej

"to moglo byc poprostu jakies zwierze"

to na pewno nie było zwierzę, chyba że zwierzęta w U.S.A chodzą w garniturach :p

najbardziej szkoda Ade :( myślałam, że jednak zatrzyma córeczkę, ale oczywiście Brenda namówiła ją do oddania :/ szkoda

ogólnie odcinek był fajny. na pewno więcej się działo niż w finale OTH, który był za bardzo przesłodzony :p

dzemamer

Naomi oskarżyła Annie bo znalazła na podłodze pokoju gdzie był Liam sweterek annie, który Jen zabrała na początku imprezy :D

Odcinek taki sobie, całkie fajny, choć aktorka grająca Annie żałosna, mało akcji... I też wydaje mi sie że to było zwierze, bo gdyby to był człowiek to za bardzo skomplikowało by fabułe drugiego sezonu :)

ocenił(a) serial na 8
BigMovieFan

Może to głupie, ale wydaje mi się,że Annie mogła potrącić swojego brata. W końcu Dixon był wściekły na Ethana więc mógł opuścić przyjęcie. Takie mam tylko przypuszczenia....

obawa

Ktokolwiek by to nie był i tak pewnie przeżyje, za dużo drama by wtedy było ;) Chociaż podoba mi się wizja pójścia Annie do więzienia :D

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

Ej ten odcinek to masakryczny szok :O ;p
Tyle się działoooo...
Biedna Annie, jak widziałam jak wszyscy ją zaatakowali to aż się wściekłam i strasznie mi się żal jej zrobiło... Ciekawe kogo potrąciła...
A jeszcze jak zobaczyłam Jen pocieszającą Naomi to myślałam, że się tam normalnie przejdę :P
Nie mogę się doczekać 2 sezonu i mam nadzieje, że nie zepsują tego co teraz stworzyli bo podobały mi się wątki ost. odcinka :P

Wilsonowie mnie zmiażdżyli hahaha :D

o_l_u_s_k_a

a jak myslicie kto podjechal autem. zaomnialam czyje bylo!
ale pewnie kogos z west beverly, bi mialo naklejke druzynowa.
to mogla byc Kelly? czy kto?

szizolka

odcinek cienki. niby wiele sie dzialo, ale be rewelki. poziom gry aktorskiej odtwórczyni roli Annie jest tak żenujący, ze jej 'eksplozja' byla wrecz komiczna. Laska kompletnie nie potrafi grac a jej mimika jest żałosna. dixon tez okazal sie troche porysowany, a juz kompletnie nie wiem po co rozwijali watek ethan-silver skoro kolesia nie bedzie na stale w przyszłym sezonie. zal mi troche liam i naomi (ktora notabene wygladala zajebiscie), no i oczywiscie adrianny, ale mam nadzieje ze z navidem jakos dadza rade.

aha co do samochodu, ktory podjechal, to na zagranicznych forach rozpętała sie burza, bo fani Beverly Hills przypominaja ze takim wlasnie autem jeździł Dylan, ale przecież Luke Perry nie planowal wystapic w serialu...

ocenił(a) serial na 10
szizolka

To był moim zdaniem Ryan bo on jest trenerem drużyny ;P i chyba on takim autem jeździ :) bardziej mnie zastanawia kogo ona potrąciła...

ocenił(a) serial na 10
o_l_u_s_k_a

to chyba nie był samochód Ryana, bo Ryan ma niebieski samochód. przynajmniej w 9 odcinku miał

dzemamer

Ja myśle że ona nie potrąciła człowieka. Gdyby tak było to wyraźnie by pokazali że to jest ciało ludzkie (ja tam nie widze żadnego garnituru). twórcy nakręcają widzów mówiąc że ktoś z obsady umrze i teraz pierwsze co się nasuwa to że Annie potrąciła jednego ż bohaterów.Jest takie przysłowie które może się sprawdzić w tym przypadku " burza w szklance wody"
A ta osoba z samochodu pewnie będzie ją szantażowała

ocenił(a) serial na 6
Ewelinu

Potrąciła Dylana! W końcu się biedak odnalazł;)

em82

Czas na moją wizję xD
potrącona osoba to przefarbowany Steve Sanders xD który biegł na spotkanie ze swoją przyjaciółką Andreą Zuckermann xD
a samochód który sie zatrzymał nalezy do Dylana xD

Albo to mogło by być tak że Annie potrąciła Dixona a za nią pojechała czyimś samochodem Naomi (wiem ze ma swój xD ale różne mogą być okolicznosci) która jakimś cudem dowie sie ze wszystko to sprawka jej siostry ;P.

Lubie fantazjować. Ale szczerze przypuszczałabym ze Dixon zostal potrącony.

ocenił(a) serial na 5
sysunia1994

A ja bym chciała, żeby pod koła wpadła Jen i żeby zrobiła się z niej miazga:)) Nie tracę nadziei na to:))

ocenił(a) serial na 9
BigMovieFan

Przeczytałam te komentarze... No i tak... Co do Annie. Uważam ją za naprawdę spoko dziewczynę, chyba najbardziej w porządku z wszystkich lasek z tego serialu. A co do Shenae Grimes (odtwórczyni roli Annie).. No lubiłam ją, później przestałam, aż w końcu nie wiem co o niej myśleć. Ale rzeczywiście ta mimika i w ogóle.. Taka denna jest. Nie widać po tej postaci akcji. A jeden komentarz to mnie rozwalił.. Dziewczynie jest żal jakiejś ćpunki, która pod wpływem zaszła w ciąże, a gdy była naćpana i nie wzięli jej do przedstawienia szkolnego, tylko jej dublerkę Annie, to się na nią obraziła.. Razem z tą matką.. ;/ A nie żal zwykłej, normalnej dziewczyny która nic nie zawiniła ale przez te urojenia Naomi cała szkoła ją znienawidzi..
A co do tego kogo przejechała.. Weszłam na you tube popatrzyłam na jakieś filmiki dotyczące 2 sezonu i tam coś pisało po angielsku, niezdążyłam szybko przeczytać i właśnie nie wiem, czy tam są odpowiedzi na pytania dotyczące jak to tam dalej sie potoczy, czy tylko przypuszczenia. Oglądając te filmiki wywnioskowałam że to jednak może Dixona potrąciła. O Annie pisali że teraz będzie nową osobą z zuuuuuupełnie innm charakterem.

ocenił(a) serial na 5
90210_xD

hmmm szczerze mowiac to az podskoczyle mz radosci jak zobaczylem jak ptraktowali Annie. Chwała Jen za te intryge xD Nareszcie ja zgnoili. Najgorsza postac w serialu. Oby bylo wiecej takich momentow dla tej sztucznej kurwy.

ocenił(a) serial na 6
SzOpMaN

ja już pod koniec widziałam, że Anna się zmieni. i tak będzie. sądzę, że będzie gorsza niż Naomi.

BigMovieFan

naomi jest zbyt wybuchowa co ona sobie mysli.....anna jest super smieszni niektorzy sa ze uwazaja ze anna jest zła itp zal..jestem ciekawa co z nia bedzie dalej no i co bedzie jak sie dowie ze ethan kocha sie slever czy jakos tak?

doris18doritta

przeciez dustin (czyli ethan) nie bd gral w 2 sezonie, bo zrezygnował :P ;d wiec , nie bd watku ethan-silver :P. moze to wlasnie ethana annie ptrącila :P

ocenił(a) serial na 6
Leighton

W sumie to nie ma co gdybać. Lepiej poczekać do 8września ;)

em82

dokładnie. juz troche ponad tydien tylko zostalo.

ocenił(a) serial na 10
szizolka

Hmm.. a gdzie będziecie oglądać te nowy odcinki ? Ja niestety nie mam dostępu do żadnej stacji tv na której będzie leciał 2 sezon. Może będzie gdzieś na necie ; )

A co do wypadku Anie, to zagadka wyjaśni się już na początku sezonu. W czwartym odcinku Annie pozna Jaspera, ucznia ostatniej klasy, a zarazem bratanka mężczyzny, którego potrąciła.

Chłopaka poznamy w scenie, podczas której Silver będzie przeprowadzała z nim wywiad na temat jego wujka, Joe Hermana - absolwenta West Beverly, którego Annie potrąciła i... zabiła! Joe w swoim testamencie zapisał 100,000 dolarów na szkołę.

W tym samym odcinku Harry przedstawi specjalną prezentację pamięci Joe'go, podczas której będzie wymieniał różne jego osiągnięcia z czasów, kiedy Joe chodził do szkoły. Odbierze także pieniądze ze spadku.

Można się spodziewać, że dla Annie zacznie się piekło. Będzie się jednak starała zaprzyjaźnić z Jasperem w nadziei, że ich stosunki się poprawią

BigMovieFan

Mnie trochę rozczarował ostatni odcinek. Nic szokującego, wszytskiego się spodziewałam ... :/ Od kiedy pojawiła się siostra Naomi wiadomo było, że coś odwali, Liam ciągle przewidywał wybuch Annie więc jasne było, że na końcu zeświruje, o Silver i Ethanie nawet nie wspominam. Wogóle cienki był ten odcinek jak na zakończenie sezonu. Spodziewałam się jakiś niespodzianek, a tu - klapa. Ale 2 sezon i tak obejrzę, może wprowadzą jakieś ciekawe wątki.

BigMovieFan

jak bedzie 2 sezon w necie to podajcie link bo jestem strasznie ciekawa co bedzie sie dzialo w 2 sezonie hehe

ocenił(a) serial na 7
doris18doritta

http://www.cwtv.com/shows/90210

Zwiastun.. zapowiada sie dobrze.. ale dziwnie wogole nie nawazuje do ostatniego odcinka 1 serii;/

użytkownik usunięty
BigMovieFan

A mam takie pytanie . Czy wiecie może,kiedy FoxLife wyemituje kolejne odcinki 90210? Bardzo zależy mi na odpowiedzi :) Z góry dziękuję :)

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

z tej siostry Naomi niezla suka>!;]
szkoda mi bylo trochę Annie...a Silver jest "psychiczna" :P
A Adrianna jest super boska w 2 sezonie!<zakochany>:P;]