Ostatnio pojawia się coraz więcej informacji na temat finału sezonu. Gwiazdy serialu już co nieco powiedziały.
AnnaLynne McCord(Naomi): "The finale is always brutal for Naomi. It's always the worst thing in the world. She has it horrible! The last thing of the finale is Naomi's face, and it's really bad. What happens to her is awful. So I kinda feel like there will be some downward spiral in a way for Naomi's character, but she's good at covering, so she'll still have that façade. But you're really gonna feel bad for her at the end of this episode."
Shenae Grimes(Annie): "The finale is so shocking that you'll never see it coming. If I say anything at all, it will just give it away. I don't want to spoil it, because it's the best episode we've put out there so far—much more jaw-dropping if it can go there. I did a hit-and-run, so you wouldn't think it could get much worse, [but] it's going to give everyone a new leaf to turn when we're back next season."
Wiemy więc, że coś bardzo złego przydarzy się Naomi i że wydarzy się coś(nie wiadomo czy chodzi o to samo wydarzenie) co wpłynie na życie wszystkich bohaterów i prawdopodobnie zostanie to spowodowane przez Annie.
Jakieś pomysły?
no ok ale jaki to wplyw bedzie miało na reszte, przecież naomi to nie obejdzie. ona nie przejmuje sie sprawami malutkich (takimi jak ofiara amy-bezdomny) Ja nie wiem moze amy w koncu wezmie sie za liama sa w necie zdjecia z fontanny wiec cos moze zaiskrzy miedzy nimi i to wkyrzy naomi
Wydaję mi się (mam nadzieję)że Annie nie popełni po raz kolejny tego samego błędu i nie będzie sie przystawiać do Liama.
Hyymmm...nie mam żadnego pojęcia co się może stac ;))
Jeszcze czytałem gdzieś o tym, że aktor grający Navida w wywiadzie nieco się wygadał i powiedział, że w finale "dowiemy się kto zabił wujka Jaspera". Możliwe więc, że Annie wcale tego nie zrobiła, tylko ten psychol pozwala jej tak myśleć. Co zresztą tłumaczyłoby skąd on wie o jej udziale w wypadku.
annie potraciła wujka i zaraz widać samochód,którym później jeździ Teddy.
Więc ona Go potraciła :D inna opcja nie wchodzi w grę. Coś pewnie
wykombinują z Jasperem :D ( haha wszyscy zrzucą się na płatnego mordercę,
albo jeszcze lepiej dowiedzą się co zrobiła Annie i postarają się zrzucić
na Jaspera.
to już było :)
może się dowiedzieć, że jej siostra przespała się z Ethanem :) ale jego i tak nie ma i nie wiadomo czy będzie, na chwile może to wkurzyć Naomi
Naomi może się trochę przejąć tym, co Annie zrobiła, bo to przez nią Annie się spiła wtedy :)
A mi się wydaje, że wyjdzie na to, że Annie nie jest winna śmierci wujka Jaspera (bo jakby mogli wsadzić swoją główną postać do więzienia -,- ), natomiast Naomi pewnie rozstanie się z Liamem. I coś mi się wydaje, że później połączą Annie i Liama -,-
ma wyjsc na jaw że annie potrąciła wujka jaspera ale on juz wteyd nie żył prawdopofobnie zabil go jasper wczesniej... a naomi powie że nauczyciel ją molestował co będzie kłamstwem i będzie mieć wielkie problemy... a annie zbliży sie do liama xD jeszcze pamiętam że liam ma pobić się z jasperem że ma sie pojawic biologiczny ojciec liama i że małżenstwo wilsonów sie rozleci i wiecej juz nie kojarze ;)
no to coś czuję że będzie ciekawie...
ja niestety jak na razie oglądałam 3 odcinki 2 serii i czekam na następne;-]
annie i liam to by była tragedia. naomi i liam powinni zostac, a annie niech się najlepiej pozbędą. niech ją ktoś potrąci czy cos.
KokainKa - wszyscy są głównymi postaciami - to po pierwsze. Po drugie
przecież ona CHCE żeby umarła, każdy może chcieć.
Ja też straaaasznie nienawidzę Annie!!!!!!! Na szczęście mam dość silną
wolę, żeby przestać oglądać 90210 po tym sezonie, bo dalej już będzie
masakra, a ja nie mam zamiaru ekscytować się tak głupim serialem.