PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Kogo styl w 90210 podoba wam się najbardziej? Ja uważam że najbardziej oryginalnie ubiera się Ivy (ogólnie jest moją ulubioną postacią pdw ubioru i charakteru).

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

Ja zauważyłam że co sezon to coraz fajniejsze ciuchy mają dziewczyny, taki dopasowane do ich charakteru i i w ogóle charakterystyczne dla każdej postaci. W 2 sezonie uwielbiałam styl Silver i trochę Adrianny(te jej sukienki były boskie) W 3 sezonie podoba mi się styl Annie i Ivy i podoba mi się to że Naomi ubiera się elegancko i trochę seksownie(a w drugim sezonie było na odwrót, ubierała się seksownie z odrobiną elegancji) A 1 sezon to była masakra, ciuchy wyglądały jak przypadkowo dobrane

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

Mi się podoba styl Silver, jej ubrania ładnie się prezentują z jej uroczą buźką, wszystko idealnie dobrane. ;)

ocenił(a) serial na 6
biedraczek_2

pierwsze dwa sezony: zdecydowanie Silver. z jej długimi włosami ciuchy wyglądały świetnie. Teraz najfajniej ubiera się Ivy. Ma swój styl.

ocenił(a) serial na 6
Petals_Open_to_the_Moon

Totalnie się zgadzam z osobą wyżej^^ Na początku Silver, teraz Ivy. Podoba mi się jeszcze trochę styl Naomi, Navida, Jaspera, Ade.

ocenił(a) serial na 7
lubiepatrzecwgwiazdy

Tez się zgadzam. ;d tzn. 1 i 2 sezon Silver, ale przez to obcięcie włosów wygląda gorzej no i już nie ma takich fajnych ciuchów.
Teraz w 4 to wg mnie najlepiej Annie i Ivy. :D Naomi też nie źle, ale ja osobiście nie lubię takiego stylu. :D

ocenił(a) serial na 6
sweetxrabbit

W trzecim sezonie ;D
Właśnie, jej krótkie włosy zupełnie nie pasują. Wcześniej miała pazur, teraz jest taka lalusiowata. Jeszcze Raj się w miarę nieźle ubiera. Akurat w Annie nie lubię wszystkiego, i czasem jej ciuchy są takie wieśniackie^^

ocenił(a) serial na 7
lubiepatrzecwgwiazdy

dzięki, w 3. :D
no tej Raj też spoko, pasują do siebie z Ivy. Nawet pod względem ubioru. :)

biedraczek_2

Ivy, Silver, Ade
i uwielbiam sukienke Naomi z odc 8 trzeciej serii

ocenił(a) serial na 9
izolda_2

Ja lubię styl Silver... Choć ostatnio Ivy mnie do siebie przekonuje. Wiecie gdzie można dostać taką marynarkę oversized z odcinka jak poszła do sklepu z trawą?

ocenił(a) serial na 7
artemis_3

Mnie rowniez podoba sie styl Ivy no i ostatnio tez Annie;) ma takie dziewczece ciuszki;) Muszę się tez zgodzic, ze Silver gorzej wygląda po obcięciu włosow..czasem tez niezle sie ubiera Naomi, szczegolnie podobaja mi sie jej fryzury ( najbardziej gdy są kręcone). A Ade ogolnie mi sie nie podoba, jest strasznie sztuczna. A co do facetów to Dixon się fajnie nosi ;) Natomiast nie podobają mi sie ubrania Navida i Teddiego ;p

ocenił(a) serial na 10
artemis_3

sprawdź w secondhand'ach - można znaleźć dużo fajnych rzeczy, ale trzeba dobrze szukać :D a z firmowych sklepów to aktualnie nie wiem, może Pull&Bear, H&M, nie mam pojęcia. warto też na allegro sprawdzić albo stylio.pl :)

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

2 i 3 sezon - zdecydowanie Annie. bardzo dziewczęcy styl, super marynarki i spódniczki. śliczne sukienki i do tego ciężkie buty. jestem zachwycona. w 2 sezonie czasem Adrianna. jednak cały 3 sezon przechodziła w koktajlowych lub wieczorowych sukienkach, więc w sumie ciężko stwierdzić. :)

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

Styl Naomi jakoś najbardziej mi się podoba, ponieważ ubiera się elegancko, niestety nie umie chodzić w butach na obcasach. Ade też ładnie się ubiera.
Ivy faktycznie ma swój styl, ale w takich szmatach wstyd byłoby się pokazać :) Ale jak ktoś lubi taki styl, to może się tak ubierać :)

biedraczek_2

najlepiej Naomi i Adrianna one dwie zwłaszcza w 3 sezonie, najgorzej zdecydowanie Ivy.

ocenił(a) serial na 10
biedraczek_2

Silver (szczególnie drogi sezon) i Annie rządzi!! Świetnie dobrane ciuchy... Naomi też niczego sobie ;)

ocenił(a) serial na 7
biedraczek_2

Wszystkie mają świetny styl, ale jeśli miałabym wybrać tą z której mogłabym brać przykład - byłaby to Ivy.