PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Jak myślicie, wrócą jeszcze do 90210?

SPOILERY
Z tego co pamiętam to Raj opuścił Ivy bo okazało się, że jednak ma raka, ale może jeszcze
wróci? A Teddy chyba odpadł bo... nie wiem, to chyba miało coś wspólnego z jego
homoseksualizmem, prawda?

ocenił(a) serial na 4
smiles

Raj na pewno wróci, żeby Ivy mogła mieć wyrzuty sumienia, że zwątpiła w jego miłość, a on ją zostawił z dobroci serca, bla bla bla...

Teddy pewnie miał dość grania w takim banalnym serialu, albo scenarzyści nie mieli jakiegoś bzdurnego powodu, żeby mógł się rozstać ze swoim chłopakiem. Wkurza mnie jedynie to, że niby był wielkim przyjacielem Silver, a nie pokażą nawet, że rozmawiają przez telefon, czy cokolwiek - mogłaby się pojawić chociaż jakaś wzmianka, że "o, właśnie rozmawiałam z Teddym i masz pozdrowienia". No cokolwiek. Tak samo było z Ethanem, babcią Annie - nagle zniknęła i nic o tym nie wiadomo.

ocenił(a) serial na 10
smiles

Ja myślę , że Raj już nie wróci : /

Ivy pewnie pozna kogoś nowego . A Teddy raczej też nie . Te postacie były ważne tylko przez niektóre sezony . . tak samo jak Ethan , czy ten cały Jasper .

blackdosia

Szkoda, że Ethana nie ma... Mógłby pojawić się gościnnie w kilku odcinkach, jakoś to by odświeżyło serial ;)

ocenił(a) serial na 10
smiles

hehe , nom : p
Wiesz może kiedy będzie następny odcinek 4 sezonu ?

blackdosia

Nie jestem pewna, ale chyba za jakieś... dwa tygodnie?

ocenił(a) serial na 10
smiles

Już się nie mogę doczekać : )

ocenił(a) serial na 7
smiles

Mysle ze Raj nawet jesli wroci to tylko na chwile bo 90210 to na tyle sielankowy serial ze nie chcą więcej pokazywac umierającego mlodego faceta, bo bylo by to zbyt smutne, mysle ze to nie taki typ serialu;p... oni lubią tutaj intrygi czy problemy nastolatków ale nie śmierć i to jeszcze tak powolna i brutalna.

ocenił(a) serial na 7
smiles

a Teddy troszke mnie irytował to całe zamieszanie wokół tego jakim jest wrażliwym mężczyzna, gejem i jak go nikt nie akceptuje mnie denerwowało wiec chyba wolala bym zeby nie wracał, aczkolwiek też mnie denerwuje ze urywają wątki rożnych postaci i zupelnie do nich nie wracają ale tak jest w wielu serialach niestety...

ocenił(a) serial na 10
flleur

Ja gdzieś czytałam,że teddy ma jeszcze w tym sezonie wrócić(na koniec sezonu) i jeśli dostaną kolejny sezon to też w nim teddy ma być :)

mysia450

RAJ - chciałbym zeby wrocil zostawil tak Ivy ... i wróci czytalem gdzies , tak samo Teddy wroci

ocenił(a) serial na 10
smiles

Raj i Teddy wrócą. Teddy chyba pod koniec sezonu i będzie też w następnym sezonie. A Raj wróci i pewnie umrze bo oglądalam jakieś spojlery i były zdjęcia z jakiegoś pogrzebu

andzialesiuk

Fajnie, na tą dwójkę właśnie czekam najbardziej.

ocenił(a) serial na 7
andzialesiuk

I wrócił Raj!! Genialny odcinek, niesamowice poruszający ! strasznie mi sie podoba jak to zrobili, powróc Raja był niesamowity, wlasciwie ciesze sie ze tak sie to zakończyło, przynajmniej mogli sie pożegnać...

flleur

ale tak głupio.... Szczerze, to aż się o mało nie poryczałam. Wzruszająca scena końcowa wtorkowego odcinka. Btw... to Raj mi się wydaje przystojniejszy niż nowy chłopak Ivy.

smiles

Przecież Raj umarł.

gr8l

A sorrki, nie zobaczyłam na datę postów ;)

ocenił(a) serial na 6
smiles

Ale ze mnie głupek, przeczytałam spoiler...
W każdym razie mam nadzieje ze Teddy wróci, te sezony kiedy występował były zdecydowanie lepsze od tego, ciągniętego na siłę.