PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Tak jak w temacie, serial warty obejrzenia?

ocenił(a) serial na 8
Evanescence_filmweb

Jesli preferujesz amerykańskie seriale młodziezowe to tak.... Ja osobiście uwielbiam. Szczeże ,,MOda na sukces" wersja USA, każdy z każdym+bogate dzieciaki+wszystkiego po trochu(alkochol, głópota, sex, zdrada, itp.....). Ogólnie amerykańska sielanka:P

gia414

szczeRZe
alkoHol
głUpota
seKS

ocenił(a) serial na 8
Evanescence_filmweb

jak ogladasz albo znasz Plotkare i podoba ci sie to 90210 tez ci sie spodoba. Ja uwielbiam:)

Evanescence_filmweb

Mi się podoba. To taki młodzieżowy serial, sądzę, że dla każdego. Gra w nim sporo znanych aktorów- no przynajmniej dla mnie są oni znani. :] Ale obejrzyj...

ocenił(a) serial na 7
InEnemyHands

Ok, dzięki obejrzę ;]

Evanescence_filmweb

Fajnie, jak zaczniesz to powiedz jak ci się podoba, czy nie podoba. ;]

ocenił(a) serial na 7
InEnemyHands

właśnie zaczęłam ;] całkiem niezły serial ;)

Evanescence_filmweb

To oglądaj dalej, polubisz ten serial i jak skończysz 4 sezon będziesz żałowała, że tak mało odcinków nakręcili. ;]

Evanescence_filmweb

zdecydowanie warto... polecam ;)

użytkownik usunięty
dodsab

polecam w 100% :) świetnie wykreowani bohaterzy, ciekawe wątki, super widoki, plaża, imprezy etc, gwaranuję Ci 40minut relaxu :)

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem 2 pierwsze sezony, sa swietne :) Nasteopne juz nie tak dobre. Ale serial warty obejrzenia szczegolnie, jesli twoj wiek nie przekracza 25 lat ;P

xnewdayx

Mój wiek przekracza 25, a i tak serial uwielbiam :)

użytkownik usunięty
xnewdayx

Nie zgodze się, 3 i 4 sezon jest tak samo dobry jak dwa pierwsze :) Porusza jednak inną tematykę: ślubu, śmierci, studiów, pracy etc, więc spokojnie osoby powyżej 25 roku życia mogą się zainteresować tym serialem :)

Ja mam 27 lat i bardzo lubię ten serial :0 milo jest wrócić czasem do beztroskiego świata po zatem bardzo lubię młodzieżowe seriale wiec tez polecam
POLECAM CI TEŻ :
-Pretty Little Liars
-Gotowe na wszystko
-Good Christian Belles
-The Lying Game
-Revenge

ocenił(a) serial na 7
zzuziaaa

Dzięki za pomoc ;] 90210 to świetny, lekki serial i jest super do oglądania wieczorami, nie zawiodłam się :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

oglądam te same seriale co wymieniłaś ;d
no oprócz Good Christian Belles.
POLECAM również ----------------------------> Pamiętniki Wampirów <--------

Evanescence_filmweb

O ile stare,ale jare Beverly Hills miało jakiś klimat, o tyle 90210 to jakieś popłuczyny..W ostatnim sezonie bohaterowie niby studiują, a tak naprawdę w ogóle ich na uczelni nie ma. Mało też jest samych wątków związanych ze szkołą, nauką..Wszytko kręci się wokół seksu/niby miłości,zdrad i kasy. Wszystko to mało realne..Owszem,wiadomo,że nastolatki z Beverly Hills to inna bajka..ale w starym serialu było poruszanych wiele interesujących kwestii..przez co obrazl wydawał się bardziej realistyczny.

ocenił(a) serial na 10
Evanescence_filmweb

gorąco polecam, Fabuła jest ciekawa w wszystkich sezonach, szczególnie w ostatnim.

Diablicaaa

Kochałam Beverly Hill mój kultowy serial jak byłam nastolatką ale niestety w TV było tylko 5 sezonów i nie obejrzałam reszty, nieraz chciałam wrócić ale ciężko się ogląda seriale z lat 90 i hmmm... co tu dużo mówić jakoś ciężko mi się zabrać po za tym musiała bym od początku zacząć oglądać a nie wiem czy mi się chce :) :) :) :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Czy ja wiem, moim zdaniem te zmiany co zaszły w 90210 zmieniaja ie na gorsze. Silver z Liamem o boze;/ juz wszyscy byli ttam parami, i teraz najgorsze opcje serwuja scenarzysci dlatego moim zdaniem 2 pierwsze SE byly o niebo lepsze :)

użytkownik usunięty
xnewdayx

czemu zdradzasz wydarzenia odcinków, których Evanescence_filmweb jeszcze nie widział/a? -,-

xnewdayx

faktycznie silver z liamem nie pasuja,gdzie sie podziala dawna silver