Przypomina mi Degrassi tylko w takiej odsłonie z bogatymi dzieciakami, brakowało mi czegoś co właśnie zastąpi mi Degrassi i cóż, znalazłem. Serial może trochę opadł z sił na jakich jechał przez pierwsze 3 sezony, ale nie jest źle, nie mogę się doczekać piątego sezonu.
Bardzo lubię ten serial, a Degrassi chętnie bym obejrzała, ale niestety w internecie nie ma najlepszych sezonów, czyli 3-6..
ii tv.in fo/degras si-nowe-pokolenie/ tu można obejrzeć ;D no moim zdaniem sezony 3-6 były najlepsze ale i tak nic nie pobije piątego, dużo Emmy czyli to co lubię XD
Twoja ulubiona bohaterka, co ? :)
Ja do tej pory nie mogę się zdecydować kogo lubiłam najbardziej, wtedy chyba Manny, JT, Page i oczywiście Petera, ale teraz ? .. Właśnie dlatego chciałam obejrzeć, ale na tej stronie nie ma po polsku, a ich komentarze były czasem zabawne =/
czy ja wiem czy akurat ulubiona, miała najciekawsze wątki chyba ze wszystkich, no może jeszcze Manny ale jej to nie lubiłem z charakteru, ja tam nadal ubolewam nad zmianami które zaczęły wchodzić w 7 sezonie, tzn. nowi bohaterowie i to wszystko, mogli zakończyć Degrassi na 6 sezonach, ewentualnie mogli pociągnąć jeszcze przez jeden żeby wszystkie wątki ładnie pozamykać i zrobić coś jak właśnie z 90210, daliby nową nazwę ale w tej samej szkole itd. lepiej by to wszystko wyglądało, tak czy siak mały spam o całkowicie innym serialu zaczyna się robić xd