PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Zastanawia mnie czy ten serial jest godny uwagi. Kiedyś oglądało się Beverly Hills 90210 i czerpało się z tego przyjemność. 90210 nie widziałem i jestem ciekawy, czy niezła nota świadczy o tym, że serial jest lepszy od pierwowzoru.

TMontana

po pierwszych 2 odcinkach moge stwierdziec, ze nie - nie jest lepszy. jest o wiele bardziej cukierkowy i zbyt przerysowany, a na dodatek nieudane proby zastapienia dawnych bohaterow nedznymi imitacjami. nie polecam, ale sam zobacz i zdecyduj;) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Aurea17

A ja polecam obejrzenie 90210! Uważam jednak, że nie należy go porównywac z Beverly Hills 90210 bo tak naprawdę nie mają one ze sobą wiele wspólnego. Pierwowzór był świetny i każdy kto go oglądał teraz po latach wspomina go z sentymentem. Jednak 90210 ma już inny klimat, różni się od pierwotnej wersji, ale jest równie ciekawe. Według mnie łączy je jedynie miejsce akcji no i niektórzy bohaterownie tak jak Kelly czy Brenda. Bardzo się wciągnęłam w oglądanie i muszę powiedzieć, że jest to jeden z lepszych "nowych" seriali, o ile nie najlepszy. I zupełnie sie nie zgadzam z przedmówczynią, która twierdzi, że nowi bohaterowie są imitacjami dawnych. Tak naprawdę nie widzę w nich żadnego podoieństwa. No może Annie ma w sobie coś z Brandy ale to wszystko. Jeszcze raz polecam.

monika_2601

no to TMontana masz teraz dwie sprzeczne opinie i Twoj dylemat nie zostaje rozwiazany;) trzeba zobaczyc i ocenic;) pozdrawiam

ocenił(a) serial na 7
Aurea17

Heh zgadzam się, najlepiej samemu sprawdzic :)

ocenił(a) serial na 6
monika_2601

kiepski jest.... gorszy niż pierwowzór :)

Albo ja wyrosłam :D Ale np. Gossip Girl mi się podoba :)
"10 things I hate about you" również.

90210 oglądam chyba tylko siłą przyzwyczajenia oraz dla starych postaci :)