PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Zaniedbany

ocenił(a) serial na 6

Uważam, że w trzecim sezonie wszystko jest takie zaniedbane - włącznie z aktorami.
W pierwszym sezonie każdy poszczególny aktor miał dobry makijaż i dobrze wyglądał. Teraz spójrzmy np. na Naomi - poczochrane włosy i wygląda jakby nie spała tydzień. Następna osobą jest Silver .. dokładnie to samo. Ogólnie uważam, że scenariusz jest robiony na odczep się.. powinni więcej serca włożyć w ten serial!
Co na ten temat sądzicie?

NaomiClark_

Uważam , że w pierwszym sezonie bohaterowie nie byli jakoś super ubrani czy zadbani . Pod tym względem podobał mi się bardziej sezon 2 - dobre ubrania , świetne makijaże i fryzury . Teraz też zauważyłam kilka fajnych ciuchów , ale jakoś nie skupili się na tym . Nie podoba mi się nowa fryzura Silver , poprzednio wyglądała lepiej . Za to Annie zaczęła się ciekawiej ubierać .

ocenił(a) serial na 10
NaomiClark_

Naomi musiała tak wyglądać, na niewyspaną i zaniedbaną!! To raczej było specjalnie, przecież widać w odcinkach, że nie może spać itp. przejmuje się tym co Cannon zrobił. Silver - fatalna. Ade wydaje mi się, że świetnie wygląda, ale czasem mało gra. Ivy jak zawsze w szmaty ubrana. Annie lepiej w tym sezonie niż w 2 ,ale raz miała fatalna fryzurę i w 3x08 podobną ma Ade i wygląda w niej okropnie - a chwilę wcześniej miała piękne długie włosy i ładnie wyglądała. Naomi wieczorem w 3x08 ma śliczną fryzurę i ładnie wygląda.

livi2

Ivy ubrana w szmaty? Moim zdaniem ona ma zdecydowanie najfajniejszy styl ze wszystkich dziewczyn z serialu :).

I moim zdaniem teraz poza Silver wszyscy wyglądają zdecydowanie lepiej niż w 1 sezonie.

A sam sezon 3 jest moim zdaniem najlepszym z dotychczasowych. Najgorszy był przesłodzony sezon 1, gdybym teraz miał zacząć oglądać, to pewnie bym przez niego nie przebrnął.

ocenił(a) serial na 7
NaomiClark_

Pod względem wyglądu się nie wypowiadam.
Co do scenariusza - w pierwszym sezonie był strasznie banalny. Uważam, że teraz scenarzyści są bardziej oryginalni.

ocenił(a) serial na 7
Bettka

pierwszy sezon był banalny bo to gowniarze byli - jak scenarzysci miliby ich poprowadzić :D:D:D
małolaty sa banalne :P

ocenił(a) serial na 10
NaomiClark_

czy ja wiem... No szczerze to tamte sezony były "dokładniejsze", ale najbardziej zawiodłam się na Silver... Najładniejsze włosy miała w pierwszych odcinkach 2 sezonu... Teraz za krótko aż.

ocenił(a) serial na 6
anetka5000

wydaje mi sie najlepiej serial sie prezentował na poczatku 2 sezonu, no i pod koniec pierwszego
scenariusz zawsze byl naginany, ale za szybko sie tam cos dzieje, albo zapominaja dokonczyc watki:///

ocenił(a) serial na 6
gemma_92

Zgadzam się z gemma_92. ; )
ale ogółem 1,2 sezon mi się bardzo podobały - 3 też niczego sobie, ale muszą się postarać więcej!