PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40103
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

Wkurza mnie to że ciagle łazi załamana ;/ boshe już wole ją taka jaka była w 1 sezonie na początku... bo mam dość ciągłego jej załamania, teraz jeszcze jakby jasper sie zabił, to znów do końca całego 2 sezony łaziłaby załamana;/ wkurzajace to;/

xnewdayx

Zgodzę się z Tobą,ale ja jej nie lubiłam już od pierwszego sezonu,a teraz to już masakra.Chodzi ciągle załamana,płaczliwa i psuje humor innym.Ja rozumiem tą cała jej sytuację,ale ona juz trochę za długo trwa.Mam nadzieję,że sie wyjaśni niedługo i nie będzie trwała do końca sezonu .Mam nadzieję,że nie obraziłam fanów Annie ;]

ocenił(a) serial na 1
Jaaa

Też jej nienawidzę. Strasznie wkurzająca, tylko użala się nad sobą. Jasper mógłby ją zabić. ;]

xnewdayx

ja nie lubię Annie, ale nie zgadzam się z twoja opinią... Jakbyś ty kogoś zabiła, to też byś chodziła załamana ^^

ocenił(a) serial na 6
elenkaa

Jak ja nie znoszę Annie. Od samego początku mnie wkurza.
Jest taka drętwa. I ta jej 'emocjonalność'. Rozumiem że dużo złego jej się przytrafiło ostatnio ale bez przesady.
Najlepiej wg mnie by było gdyby Annie zniknęła z serialu. Nie urażając fanów tej bohaterki. Takie jest moje zdanie na ten temat.
Aa i aktorka która gra Annie jest fatalna, więc może dlatego też tak ją odbieram.