"Dostawca spoilerów, Ausiello ma dla zainteresowanych spoilera-szokera dotyczącego
finału trzeciego sezonu."
Jedna z postaci będzie w ciąży
hmm... ciekawe kto :)
mi się wydaje że Ivy bo podobno ma się hajtnąc i moze wlasnie z tego powodu ;p ale Silver jakby była to podgrzało by jeszcze atmosfere ciężko powiedzieć kto ;) a może matka Anne z nauczycielem lol
oj tak Adrianna chyba by do końca się załamała, gdzieś wyczytałam ze będzie stalą na skale i chciała skoczyć,ale nie wiem na ile to spoiler realny(może z tego powodu hi hi hi).... zobaczymy,ale na pewno się porobi ... :) :)
Hmm... Navid i Ade rozstali się niedawno wiec może to jednak ona bedzie w ciąży, ale Navid stwierdzi, że ma ją gdzieś i zostaje z Silver (w tym sezonie tak się zmienił ze to byłoby do niego podobne) i Adrianna się rzuci ze skarpy :D Ależ mnie poniosło!
Co do Debbie i Ryana mogłoby być to możliwe (ze względu na to, że mają pożegnać się w tym sezonie), ale jak dla mnie zbyt dziwne, i nie miejące logiki.
Jeśli w ogóle ma być w 90210, to najbardziej podejrzewa się na amerykańskich serwisach... Naomi!
Podobno Max ma zapewniony występ w 4 sezonie, a to by odpowiadało w przypadku ciąży Naomi. Ja jednak jestem całkowicie przeciw!
myślę, że Annie będzie w ciąży, bo na obecną chwilę przydałby się nowy wątek w jej związku z Liam'em
Poza tym reszta dziewczyn ma inne rozwijające się akcje: Naomi - związek z Maxem, Adrianna i Silver walczą o Navida, a Ivy bierze ślub, ale wątpię żeby było to z powodu ciąży. No a po zakończeniu akcji z Emily, Annie potrzebny jest jakiś nowy dramat.
Mam nadzieję, że to nie będzie Annie. Ale (choć ciężko mi to przyznać) Twój tok myślenia jest całkiem prawdopodobny.