PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

i jak wam sie podobał 1 odcinek 3 sezonu dla mnie booooooommmbbaaaaa!!!!!!!!!! :) sie porobiło...
zapowiada się ciekawie... :)

ocenił(a) serial na 10
zzuziaaa

Nom. Najbardziej mnie ciekawi wątek Annie w tym sezonie, choc nie jest moją ulubioną bohaterką.

anetka5000

moją również ale wygląda na to że bedzie się dużo koło niej działo zobaczymy jak się potoczą jej losy ja mam nadzieje że dadzą czadu jak na razie film miażdży :)

zzuziaaa

no ciekawe co ta baba dla niej (annie) szykuje..pewnie ja w cos wrobia..
mnie szkoda Naomi, widac ze nie moze sobie poradzic z tym a nikomu nie chce chyba powiedziec..

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
JustFurious

ciekawe czy Ty bys nie polecial/a ? ja tam ja lubie, jest potrzepana i faktycznie cwana ale ma przy tym to cos co przyciaga wielu fanow do tego serialu..:)

ocenił(a) serial na 7
friends88

Ja tez lubię Naomi i szkoda, ze teraz się zrobiła taka inna i smutna ... Zawsze ją lubiłam :D Bardzo dobrze, ze poleciała na policję, ja też bym nie chciała oglądać codziennie gwałciciela i udawać, ze nic się nie stało...

ocenił(a) serial na 7
zzuziaaa

A ja mam pytanie .... Czy w ogole Ethan sie pojawi w serialu jeszcze ?

ocenił(a) serial na 7
Kasiaa__

Ethana chyba raczej już nie zobaczymy ! a szkoda bo był jedynym w miarę normalnym bohaterem :D

ocenił(a) serial na 10
sara137_2

nie wiem, czy takim normalnym. Zaczął mnie dobijać, gdy miał wypadek samochodowy i ta "wielka przemiana" i poszukiwanie prawdziwego "ja". Blyeh, nie dziwię się, że odszedł ;-D i w każdej się zakochiwał, litości

pipool

W takim razie będę jedyna mówiąc że odcinek mi się nie podobał. Czekałam na odcinek całe lato a teraz mam taki niedosyt. Czegoś mi brakowało. Na pewno się rozwinie ale jak dla mnie odcinek był nudny, mogli się bardziej postarać.

Jakoś cukierkowo, wszyscy się trzymają razem z Annie, a jeszcze przed wakacjami jakoś nikt jej nie lubił. Czyżby nagła zmiana zdania ?? I sądzicie że Ivy zdradzi Dixiego? Denerwuje mnie ten Oscar. Nie lubię Annie ale chciałabym żeby była z Liamem a sądzę że on się łatwo nie podda i będzie starał się mimo wszystko. Co do Naomi to zastanawiam się czemu udaje? Scena Naomi i Teddyego ? W końcu musieli jakoś wymyślić zerwanie S i T skoro on jest gejem ;] Wypadek też nie był jakiś "łaaał".