90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 2 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

kolejny sezon

ocenił(a) serial na 8

ja z typowym dla siebie pytaniem ;) czy wie ktos, czy bd kolejny sezon ? ;>

dedaczka

W sieci zaczęły pojawiać się przecieki, mówiące o powstaniu piątego sezonu "90210". Jest to jeszcze niepotwierdzona informacja.
Oprócz "90210" stacja The CW miałaby już zadecydować o nowych sezonach dla takich produkcji jak "The Vampire Diaries", "Gossip Girl", "America’s Next Top Model" i "Supernatural".

dodsab

TVD na pewno będą kontynuować, a co do 90210 mam nadzieję że skończy się na 4 sezonie, co za dużo to nie zdrowo

ania94

a ja mam nadzieję, że i TVD i 90210 przebiją modę na sukces co do odcinków ;))

dodsab

pierwsze dwa sezony 90210 były fajne i z chęcią je oglądałam ale ten 4 sezon to masakra nie wiem czemu dalej ciągnął serial z każdym nowym sezonem będzie on coraz bardziej nudny bez sensu aż w końcu zdejmą go z anteny

ania94

Mi się podoba każdy sezon. Ale za najlepszy i tak uważam 3 :)

ocenił(a) serial na 5
dodsab

Ja uwielbiam 90210. I też najlepszy według mnie 3 sezon. 4 gorszy. Miejmy nadzieję, że 5 będzie lepszy.

sylwia92R

albo jeszcze gorszy

sylwia92R

z początku 4 sezon był nieciekawy, ale teraz z niecierpliwością czekam na kolejne [już dwa ostatnie] odcinki... Jak 90210 będzie utrzymywać 'formę' i odcinki będą na takim poziomie jak teraz to może będzie i 6 i 7 i 8 sezon ;) mam cichą nadzieję że na 5 się nie skończy...

dodsab

choćby 5 sezon był gorszy od poprzednich to i tak nie chcę by się skończyło... wolę gorsze odcinki niż żeby był koniec serialu [mam tak zawsze, jak jakiś serial, film, książkę polubię to choćby była później katastroficzna to i tak żal mi jest gdy się kończy ;)]

dodsab

a ja wole oglądać ciekawe seriale których kontynuacja na sens a nie takie które ciągnie się tylko ze względu na kasę a to co w nich pokazują nie ma najmniejszego sensu

ocenił(a) serial na 5
dodsab

Ja też tak mam. Jeżeli coś lubię to nie chce by się skończyło. Liczę, że będą jeszcze i inne sezony (prócz 5). Kocham 90210. I też nie mogę się doczekać ostatnich odcinków 4 sezonu. Bardzo jestem ciekawa co będzie z Silver i Navidem.

ocenił(a) serial na 10
dodsab

Mi się podobał 5 sezon od połowy... początkowo powoli rozwijali ale poszło w dobrym kierunku i już nie mogę się doczekać 6 sezonu:)
A tak apropo wszystkie seriale które mają kilka sezonów a przynajmniej większość jest mniej ciekawa niż sezon 1 :)
tak samo jest z TVD mimo że uwielbiam i tak uważam że 3 sezon był najsłabszy - było kilka fajnych momentów ale to nie to samo co 1 i 2 sezon :D

BadGirL_5

5? no coś ci się pomyliło... teraz były 4 sezonu, a od września 5!

ocenił(a) serial na 10
ania94

to nie oglądaj, proste.

dedaczka

Już jest potwierdzone, 90210 wraca z 5 sezonem. :) Link: http://www.popcorner. pl/popcorner/1,108009,11663848,Szczesliwa_trojka_telewizji_CW__Kto_wraca_w_kolej nym.html

ocenił(a) serial na 8
pastelova182

dziekuje Ci bardzo pastelova ;) poczatki 4 sezonu byly porazka, ale teraz zrobilo sie ciekawiej, chociaz te kontynuacje robia sie ciut nudne, nie ma co ukrywac.. czasem mam wrazenie, ze zaraz Dixon przespi sie z Annie, tak gmatwaja i takie absurdalne watki tworza.. mozna tylko miec nadzieje, ze bd lepiej, trzymam kciuki ;))

dedaczka

potwierdzam na początku ten 4 sezon taki sobie ale naprawdę nie mogę doczekać się następnego odcinka ;p wkurza mnie bardzo ta Silver że mają się ku sobie z Liamem ;p wolałam jak Liam był z Annie i moim zdaniem on najbardziej do niej pasuje ;p ten motyw z przyszłym księdzem mnie po prostu bawi

ocenił(a) serial na 10
dorrri

Według mnie najlepsze sezony to 2 i 3 .. nie były nudne , cały czas coś nowego się działo . Ethan odszedł , Ivy doszła .. potem Raj .. ten cały problem z narkotykami Dixona . To jak Annie w końcu pogodziła się z Naomi , Liam udowodnił jej , że przespał się z Jen a nie z Annie . To jak Silver pokłóciła się z Adrianna i jeszcze pięciominutowa '' sława '' Ade . Te sezony były ciekawe , ale teraz coś się popsuło .. już nie jest tak fajnie jak kiedyś . Masz rację to z tym księdzem to jakaś paranoja ! Szkoda , że Raj umarł . Brakuje mi dawnego 90210 .

ocenił(a) serial na 8
blackdosia

ale to sie niestety dzieje z kazdym serialem, poki co jeszcze PLL trzyma fason, ale to dopiero 3 sezon sie szykuje.. moga jeszcze cos zepsuc ;p maja czas ;D a np. Gossip girl tez juz nie jest taka jak przedtem, watki sa poryte, ze Serena byla plotkara, to juz wgl szczyt ;/ no ale mniejsza, trzeba po prostu przyznac, ze najlepsze historie maja miejsce w szkole i rok po niej, a potem, to juz nic. smutno ;( mogliby tak jak House odejsc w odpowiednim momencie, kiedy pozostaje niedosyt, a nie niesmak.. ;/

ocenił(a) serial na 10
dedaczka

dokładnie !

użytkownik usunięty
dedaczka

tak tak, Plotkara kiedyś była cudowna, teraźniejsze odcinki są robione tylko dla kasy. Tak samo z TVD, wciąż jest fajnie, ale 3 seria ma się nijak do drugiej. 90210 - kocham pierwszą serię, jezu jaka ona była cudowna! Druga i trzecia tez się wiele działo, Annie i Liam, moja ulubiona para. Zaczęłam teraz 4 serię 90210 i szczerze - trochę odechciewa mi się oglądać..
PLL też dobre jest, ale odcinki według mnie są coraz gorsze:)

ocenił(a) serial na 10

będzie kolejny sezon aktorzy juz potwierdzili na swoich twitterach.

ocenił(a) serial na 8
mysia450

4 sezon jest bardzo bardzo slaby ale i tak mimo wszystko mam nadzieje ze dociagna do 10 sezonow bo dorastam z tym serialem, na bierzaco go ogladam i mam pewien sentyment. w koncu juz troche lat leci a ja go i tak ogladam, tylko moje problemy sie zmieniaja : D
ale 4 sezon to porazka, oby kolejne byly lepsze

ocenił(a) serial na 6
sugarffree

oj jak bym chciała aby Jasper wrócił i trochę zamieszał. Lubiłam go nawet jak był z Annie

ocenił(a) serial na 8
mrowka1504

Jasper? oj niee.. mnie troche irytowal i bylo mi jej szkoda, ze nie chcial dac jej spokoju.. juz sie przeciez nacierpiala przez Naomi wczesniej ;/

ocenił(a) serial na 9
mrowka1504

o god, tylko nie on. jego po prostu nie da się lubić, co ja w ogóle mówię lubić, jego nawet tolerowac się nie da!!!

ocenił(a) serial na 6
Tianini

przynajmniej Jasper był lepszy niż Liam. Nie lubię go wszystkie dziewczyny przeleciał tylko jeszcze mu Adrianna została. A Silver to masakra :/ w I sezonie była moją ulubioną postacią a teraz? Chyba najbardziej normalna z dziewczyn to Ade i Naomi :/.
Jasper pasował do Annie gdyby się zmienił, szkoda że nie wróci Ethan

ocenił(a) serial na 7
Tianini

da się jak ktos lubie psychicznych gości :P

ja Jaspera nie cierpiałam od poczatku a już znienawidziałam go jak zrzucił ze schodów navida

świrus i psychol :/
nie zycze nikomu takich chłoptasi

ocenił(a) serial na 10

o tak ! zgadzam się w 100% oglądam wszystkie seriale 90210.TVD i PLL i szczerze uważam że najciekawsze dla mnie jest PLL mam nadzieje że ich next będzie dobreee;)

ocenił(a) serial na 10
BadGirL_5

Niestety wróci dopiero w październiku a nie jak zwykle we wrześniu... Dodatkowy miesiąc czekania.

użytkownik usunięty
kamorek

poczekamy sobie :)

Dobrze, że PLL wraca chociaż :D

ocenił(a) serial na 10

no właśnie :) chociaż coś dali na sezon ;D

ocenił(a) serial na 10
kamorek

masakra.... też przedłużają to...omg a potem dadzą 3 odcinki i znowu miesiąc czekania ... jak mnie to drażni... mogli by wypóścić cała serię od razu...(marzenie:D)

ocenił(a) serial na 9
BadGirL_5

o tak pll!!! już na początku czerwca! jupiiiiiii!!!

dedaczka

Jest już plakat http://www.spoilertv.co.uk/images/cache/misc/CW%20Upfronts%202012%20-%20Marketin g%20Posters/Avn2dJ8CMAMCfRQ_595_watermark.jpg

ocenił(a) serial na 8
Negacja

ten plakat to jakiś wykonany przez fanów? Wygląda wyjątkowo nieprofesjonalnie. Poza tym, Naomi na pierwszym planie jakoś do mnie nie przemawia, w 90210 nie ma postaci którą można kreować na 'wiodącą'.

tomaszooify

Nie mam pojęcia, zresztą teraz zauważyłam, że Navid ma starą fryzurę.

Spoilery dot. 5 sezonu:
* Lori Loughlin powraca do 90210 w premierowym odcinku. Mama Annie i Dixona powróci z względu na wypadek adoptowanego syna. Pomoże mu dojść do siebie (lub planować jego pogrzeb).
* Nowy chłopak w życiu jednej z dziewczyn! Producenci chcą bardzo przystojnego speca komputerowego który będzie również sportowcem z temperamentem. Naukowiec da się w znaki. Rola zapowiedziana na razie na kilka odcinków.
* Pojawi się Megan. Będzie to urocza 20 latka z grupowej sesji terapeutycznej na którą będzie chodził Dixon po wypadku.Wątek i postać będą w serialu przez cały sezon.Postać zagra Jessica Parker Kennedy,opowie ona swoją historię na sesji. (To po co spoilerują, że Dixon umrze, skoro będzie chodził na terapię?)
* Nowa postać-Kendall będzie to dziewczyna grająca w reklamach i zajmująca się marketingiem.
* Liam wpadnie w kłopoty z udziałem swojego nowego kolegi.
* Teddy pojawi się na co najmniej 3 odcinki.Postać wystąpi w 100 odcinku serialu czyli ósmym w nadchodzącym sezonie.
* Lindsey Mckeon zagra nową postać Suzanne i pojawi się w trzecim odcinku nowego sezonu serialu. To pewna siebie pacjentka szpitala, która umie emocjonalnie walczyć z swoją chorobą i całą sytuacją medyczną. Postara się również psychicznie wesprzeć Silver "na duchu", będzie dla niej mentorem. Erin nosi gen Barca zwiększający podatność raka piersi i będzie z pomocą Suzanne powoli godziła się z świadomością, że ten gen ma.
Patti Carr mówi: "Ona gra postać, która również posiada gen Barca" Silver ma teraz dwie choroby wspólnymi siłami oswoi się z tym jaki to duży problem i zda sobie sprawę że musi walczyć.
* W 5 sezonie gościnny muzyczny występ bostońskiego artysty Sammy'ego Adamsa,pojawi się w jednym z październikowych odcinków na imprezie zorganizowanej przez Naomi.

źródło: ethanannie90210.bloog.pl

dedaczka

dedaczka jaka kochana jak zawsze nieogarnięta ;**

ocenił(a) serial na 8
bronia94

kto pyta, nie bladzi! kochana broniu94 ;> ;))

dedaczka

zgadzam się w 100% moja droga ;D