Ade odbija, jej zachowanie w tym odcinku przekraczalo wszelkie granice, zachowywała sie jak nienormalna, dobrze ze Victor sprowadzil ją na ziemie, szkoda ze przez zachowanie Ade rozpadnie sie zwiazek Ade I navida, w ogole pokazuja to troche dziwnie, Navid cierpliwie znosi dziwactwa Ade, wiec widzowie wybaczą mu ze na boku zabawia sie z jej najlepsza kumpelą:/// glupie to, zdrada to zdrada, powinien byc szczery wobec Ade
Annie i Liam-czekałam i czekałam az sie spikną , ale jak sie juz doczekała to jakos fajerwerek nie bylo:///ale mimo wszystko fajnie ze sa razem, szkoda ze Annie sladami Navida dopusciła sie zdrady:///
Ivy- zal mi jej, ojciec swinia, matka puszczalska, no i straciła wczesniej Dixona:////
Teddy przyłapany przez Dixona, ciekawe jak to sie potoczy, zresztato byl fajny moment w serialu
no i Naomi i koncówka z tym psycholem Cannonem-bo to byl on?- :OOOOOO
ja nigdy nie bylam fanką pary ade i navid bo od początku na nerwy działa mi ade. ciesze się, ze w koncu dostała to co jej sie należało.
annie i liam - TYLKO NIE TO !! juz nawet nie chodzi mi o to, zeby liam byl z naomi, ja poprostu nie cierpie annie. wkurza mnie jeszcze bardziej niz ade !
silver i navid - kocham silver, kocham navida. xd mi tam pasują, chociaż zastanawiam się jak to pojdzie dalej. niby teraz się pocałowali, ale wiadomo, ze silver nie jest taka. wg mnie jeszcze długa droga zanim oni będą razem razem.
teddy i ten facet (zapomniałam imienia) - dixon nic nie powie, chyba ze da znac teddyemu ze ich widział, ale ogółem mnie ta para nie interesuje.
NAOMI - OMG !! będzie makabra jakaś w następnym odcinku. !! to był cannon, a widać bylo ze był wsciekly, wkoncu teraz jest poszukiwany listem gonczym. xd
ogolnie wg mnie odc na plus ;)
nie moge sie doczekac nastepnego odcinka tyle sie wydarzylo! najbardziej jestem ciekawa co sie stanie z naomi , adrianna tez mnie wkurza bo jej woda sodowa do glowy uderzyla od tej slawy i bogactwa victor dal jej szanse to go splawila zreszta nalezy jej sie moze zejdzie na ziemie, silver i navid hmm troche denerwuje mnie ze sie nawzajem wszyscy zdradzaja chcociaz niby przyjaciele ale w sumie oni do siebie pasuja co do annie to jest mi obojetna ale mimo to jakos bardziej widze ja z liamem ten charlie taki dziwny mi sie wydaje jest spoko ale nie moge sie do niego jakos przekonac, odcinek swietny i czekam na nastepny :)
Wkoncu sie dostalo Ade, juz mnie tak denerwowala ze nie moglam patrzec na nia w tym odcinku- normalnie jak jakas Paris Hilton albo jeszcze gorzej..gwiazda sie znalazla..:/ szkoda mi tylko Navida bo zawsze taki zakochany w niej byl a ona go traktuje jak sluzacego..
Ja tam sie ciesze ze tak sie potoczylo z Annie i Liamem, chociaz na poczatku nie bylam fanka tej pary to odkad pojawil sie Charlie nie moge sie doczekac zeby zniknal a A i L byli razem..
Ciekawe co sie stanie z Naomi..mam nadzieje ze ktos przyjdzie i nic jej ten Cannon nie zrobi..
A co do Dixona to mysle ze nic nikomu nie powie..tylko pewnie bedzie unikal Teddy'ego..
byłam pewna, że na Naomi będzie czekał Cannon. nie wiem sama czemu, ale po prostu wiedziałam.
w którejś z trzech scen, ktoś trzeci musiał coś zobaczyć. chodzi mi o Navida i Silver, Annie i Liam oraz Teddy'ego i Ian.. ktoś z tych trzech par po prostu musiał przyłapać. padło na Teddy'ego. wydaje mi się, że Dixon zostawi to dla siebie. no i możliwe, że będzie unikał/dziwnie zachowywał się przy Teddy'm.
w sumie to brakuje mi kogoś dla Dixona. nie chciałabym, żeby był jeszcze kiedyś z Ivy. kiedyś jej nie lubiłam i myślałam, że będzie w serialu tylko na chwilę. ale wychodzi na to, że zostanie na dłużej. nadal za nią nie przepadam, ale mimo wszystko mniej niż na początku. ale liczę, że nie będzie znów z Dixonem.
Navid i Silver ? zbierało się na to już od jakiegoś czasu i szczerze jest mi to obojętne. Navida lubiłam zawsze, a Silver to w sumie tylko jak była z Dixonem.
Ade - no dla mnie po prostu porażka, jej ostatnie zachowanie jest wprost tragiczne. sodówka nieźle jej do głowy uderzyła, oj nieźle.. może teraz się opamięta ? żeby tylko jakiejś depresji nie załapała i narkotyków znów nie zaczęła brać..
ja tam nie wiem, ale ja lubię Charlie'go. aktor, który go gra ma niesamowity głos. ;p no ale mimo wszystko trochę bardziej wolę Liama. tylko dlaczego z Annie ? lubiłam ją tylko na samym początku, a potem jej notowania u mnie coraz bardziej spadały..
nowy odcinek dopiero w przyszłym roku, czy może jeszcze w tym coś będzie ? ktoś, coś wie ?
No niestety nie, nastepny odcinek bedzie dopiero 24 stycznia..masakra, strasznie dluga ta przerwa..
A ja tez czekalam na to ktora z tych trzech par ktos przylapie:)
koncowka zajeb.sta.wydaje mi sie ze moze do Naomi przyjdzie Oscar i obroni ja przed Cannonem,zadzwonia na policje i Cannon pojdzie do paki.Adrianna dokladnie,jak Paris Hilton w wersji brunetki.dobrze ze Victor jej przytral nosek.jak zobaczylam Silver z grzywka piersza mysl co oni z nia zrobil.jej fryzura w tym odcinku byla masakryczna.to samo z Ivy i tym czyms na glowie.Naomi + Oscar czekam na jakas goraca scene.i scena z Naomi i skrzatami (elfami?) boska.iii Teddy i Ian uuu fajnie.a Dixon hmm oczywiscie ze nikomu sie nie wygada,bedzie unikal T ale w koncu mu powie ze widzial go razem z Ianem.zastanawia mnie tylko dlaczego Navid nie zrywa z Ade,skoro juz wie na 100% ze czuje cos do Silver i ona do niego tez no to co bedzie miedzy nimi w nastepnym odcinku uuu.
To, że Navid czuje coś do Silver, to nie znaczy, że nie kocha już Ade :) Długo był z Ade i przeskoczyć tak szybko z jednej na drugą, to trochę dziwne, ale i tak bywa. Możliwe, że to zauroczenie i miejmy nadzieję, że szybko minie. Z Ade zrobili tragedię w bardzo krótkim czasie - aż śmieszne! Podobała mi się para Navid i Ade, ale jeśli chodzi o wygląd, to stać ją na kogoś lepszego (choć nie to się liczy, bo Navid jest jaki jest, ale jest dobry).
Ja nie lubie Charliego, a jego głos jest okropnie denerwujący. Gość pasowałby na g e j a i z wyglądu i z głosu, ale więcej w serialu nie potrzeba g, bo ja patrzeć na sceny Teddy'ego z Ian'em nie mogę!
Widok Cannona mnie rozwalił po prostu! Nie mogę się doczekać następnego odcinka. NARESZCIE Victor ujawnił prawdę o hitach Ade - na to czekałam. Bywały już momenty, że ją lubiłam, że mnie wkurzała, ale teraz po prostu nie mogę jej znieść. Lubię Silver, lubię Navida, ale chyba osobno. Jakoś mi to nie pasuje... Annie i Liam - nie pasują do siebie wg mnie. Myślę, że Dixon powie Teddy'emu, co widział, ale nie będzie nikomu o tym mówił. Odcinek dość ciekawy, ale ostatnia scena mnie po prostu powaliła i nie wiem jak wytrzymam do końca stycznia praktycznie.
Co do fryzury Silver to pewnie beda ja powoli zmieniac bo mniej wiecej taka na codzien nosi aktorka ktora ja gra(nie pamietam jak sie nazywa), wiec pewnie beda chcieli zrobic tak jak ma naturalnie..a nie te smieszne fryzury co miala do tej pory..chociaz nie mowie ze ta jest lepsza:/
a mnie wlasnie Charlie'go glos denerwuje:)
ostatnio serial mnie troszku denerwował i nużył, ale ostatni odcinek był zarypisty:))))) pozdrawiam
odcinek oceniam jak najbardziej na plus :) Adrianie dostało się w końcu za jej gwiazdorzenie, Silver i Navid fajnie- nawet mi się to podoba,że miedzy nimi cos jest i w końcu Annie i Liam, od końca 2 sezonu chciałam aby byli razem i w końcu się udalo . Nie lubiałam jej z Charliem, a Liam jest słodki :D Annie to w sumie teraz polubiłam trochę bo nie jest już taką troche sierotką jak na początku serialu:) jedyne co mnie martwi to tak długa przerwa :(
Ade - bardzo dobrze jej tak.. zasłużyła sobie na to wszystko.. jej zachowanie w tym odcinku przekroczyło wszelkie granice.. sama do tego wszystkiego doprowadzila.. stała się pustą, sławną gwiazdeczką, która tak naprawde nie zasługuje na to co ma.. przyjaciół i karierę.. przyjaciół traktuje strasznie.. a kariera? hmm.. pomimo tego, że ma świetny głos nie zasłużyła sobie na to.. twórczości innych ludzi się nie kradnie.. mogła się wycofać z tego wszystkiego wtedy kiedy jeszcze Victor ją szantażował.. myslała, że owinęła sobie go w okół palca, ale jednak Victor zrobił to co chciał od początku i bardzo dobrze.. ciekawe co teraz zrobi Ade.. straci chłopaka, przyjaciółke.. kariere wszystko.. i przez następne 6 miesięcy będzie musiała płacić za swój piękny domek hehe.. zastanawia mnie jedynie.. dlaczego nagle nikt nie pamięta o tym, że Ade była narkomanką.. i, że urodziła, a potem oddała swoje dziecko!!
Navid + Silver - na początku byłam przeciwna.. ale teraz jest za.. wydaje mi się, że pasują do siebie.. widać, że świetnie się rozumieją.. co do zdrady Navida.. to ja bym tego tego nie ujęła.. bo ten niby związek jego z Ade.. już od dłuższego czasu nie wygląd na związek.. z resztą ona też wyrządziła mu wiele przykrości.. co do samej postaci Silver.. to okropnie wygląda w tej fryzurze.. a tak po za tym to co raz mniej ją lubię.. najpierw Eaten ( nie pamiętam jak się piszę jego imię) potem Dixon, Teddy .. obskoczyła już całą paczkę .. został jej tylko Liam :/
Ivy- nie darze jej dużą sympatią ale współczuje sytuacji.. ojciec okazał się zwykłym materialistą.. który ma ją w dupie.. matka jest puszczalską.. a na dodatek nie ma już Dixona.. dobrze, że w końcu załapała kontakt z dziewczynami :)
Charlie - nie trawię tego kolesia.. niech odejdzie z tego serialu... bo psuje wszystko!!
Teddy - ehh.. nie pasuje mi ten cały wątek tdo tego serialu.. no ale niech już będzie.. osobiście nie mam nic przeciwko do tego, że jest gejem..skoro jest szczęśliwy z tym kolesiem to ok.. lepsze to niż on + Silver :/ ... Dixon jest w szoku.. po tym co zobaczył, ale myśle, że wszyscy go zrozumieją jak prawa wyjdzie na jaw
Dixon - nuda , nuda i jeszcze raz nuda...
Naomi - pod koniec serialu oglądając sceny z nią myślałam, że zasne i zastanawiałam się gdzie podała się dawna Naomi ??!!.. końcówka strasznie mnie zdziwiła.. i mimo tego, że znowu zacznie się coś dziać w serialu.. to nie chcę aby znowu Naomi stała sie ofiarą tego popaprańca :/
noo i nareszcie Annie + Liam - czekał na to od ohoohoh... Liam jest świetny.. i jak dla mnie pasują do siebie bardziej.. może Annie powinna być bardziej twarda i pokazać troche jaj.. ale jest ok :) co do jej i Charliego to fakt zdradziła go.. no ale, że zrobiła to z Liamem o ją rozumie :) hihih
odcinek oceniam jak najbardziej na +++++++++++++++++++++++++++++++ :) chyba najlepszy od początku sezonu 3 :) .. dobija mnie fakt jedynie, że trzeba tyle czasu czekać na następny odc :/
Mnie też irytowało ostatnio zachowanie Ade, ale trochę mi jej szkoda. No bo niby jak teraz zapłaci za ten piękny dom???
Liam i Annie - nie mam nic przeciwko, szczerze mówiąc to ich związek mnie nie obchodzi.
Teddy - denerwują mnie te jego teksty typu: "Och, nie jestem gotowy by powiedzieć światu, że jestem gejem". Niech już sobie będzie z Ianem i nie rzuca się w oczy.
Naomi - odegrała najlepszą rolę w tym odcinku. Mam nadzieję, że Cannon nic jej nie zrobi, albo że Oskar (wyjątkowo lubię jego postać) ją uratuje.
Silver i Navid - nie wiem co powiedzieć, ale chyba całkiem nieźle ich połączyli. Chociaż na pewno powieje nudą.
Dixon - czasami bawią mnie jego komentarze, ale w tym odcinku po raz kolejny udowodnił, że jego postać nic nie wnosi w ten serial, jest bezbarwna i nudna.
Ivy - szkoda mi jej, bo wbrew wszystkiemu lubię jej postać. Styl ma taki jaki pasuje do jej roli.
Charlie - głos ma dobry, ale nic poza tym. Niech go nawet coś potrąci ja nie będę za nim tęsknić.
K.
Kass96 apropo Naomi i Cannona to mi się wydaje że na 100% Oscar ją uratuje bo przyjdzie z nią porozmawiać pewnie na temat wiadomości którą mu zostawiła na poczcie i w ten sam sposób też poniekąd wymaże to co zrobił Ivy. Ade w tym odcinku wyjątkowo denerwująca wielka "gwiazda" tylko i wyłącznie dzięki piosenkom które ukradła Javierowi. Ja się bardzo cieszę z Silver i Navida mam nadzieję że im się uda tak samo jak Annie i Liamowi. Ciekawe jaki będzie wątek dalej z Teddym i czy Dixon coś powie mi się wydaje że nie przez jakiś czas może go unikać, ale później pewnie pogadają i wszyscy zaakceptują fakt iż Teddy jest gejem.
Ogółem ... Ade zachowuje się jak idiotka ... Cieszę się że Teddy jest z Ianem ... I że Liam pocałował się z Annie ;D Cały czas czekałam na ten zwrot wydarzeń
mam nazwy piosenek z 11 odcinka jednak wsrod nich brakuje tej jednej slicznej melodii, kiedy Liam mowi Annie ze ja kocha i sie caluja.Czy zna ktos moze tytul?
proszę bardzo :)
Difficult-Uffie
Johnny Cakes-Space Taster
AM/FM Sound- Matt and Kim
Jingle Bell Rock- Jared Gutstadt
Santa Baby- Jessica Lowndes
Hey Santa- Royal Crown Revue.
She Loves Everybody-Chester French
Jingle Bells- Fish N Chips
Mr. Jones-James Laboz
Saint Behind The Glass-Los Lobos.
Belong- Cary Brothers.
I Saw Mommy Kissing Santa Claus- Kyle Riabko.
Hey Boy-Magic Kids
State Of Our Affairs- Mt. Desolation
mam takie samo wrażenie ze Oscar będzie wybawicielem i pewnie Ivy uwierzy, że nie jest takim złym człowiekiem skoro uratował Naomi, a sama Naomi zdecyduje się ostatecznie być z nim. w ogóle fajnie jakby Oscar został dołączony do stałych aktorów serialu. z nowych postaci zdecydowanie bardziej wolę jego niż Charliego i Iana.
Jak zobaczyłam Silver, to aż mnie obrzydzenie wzięło jeszcze większe do niej. Strasznie wygląda :/ Szkoda, że ma krótkie włosy, bo w długich włosach wyglądała ładnie.
Ogladalam dzis ten ocinek i hmmm taki sobie byl, osobiscie do Annie nic nie mam, choc czasem robi z siebie taka sierotke, Liama lubie. Ade i tu powiem ze jak na poczatku ja lubialam, po mimo tych wybrykow z ciaza i narkotykami. Ale teraz ewidentnie jej woda sodowa uderzyla do glowy !!!! porazka.... jest ladna ale pusta straaaasnie, Teddy........................... i tu zakoncze swoja wypowiedz ( ladny, ale gej ), Navid, wcale mu sie nie dziwie ze cos poczul do Silver ( OMG co ona robi z tymi wlosami!!! miala takie ladne i dlugie... ), ale powinien byc szczery i fer w stosunku do Ade... skonczylam swoja wypowiedz. Mam nadzieje ze cos sie bedzie dziac najblizszym odcinku ( wspolczuje Naomi )
Adrianna jest super HOT! i nie widze w niej nic procz tego !:D a co z Naomi?:D na Silver nie moge patrzec...a Teddy wkurza mnie od kiedy przyzanal sie do swojej orientacji jest taki...miękki :D.
Więc tak - ogólnie uważam, że odcinek był bardzo, bardzo, bardzo, bardzo dobry. Jeden z lepszych w tym sezonie. Jak sobie pomyślę, że mam czekać cały miesiąc to...
Teddy i Ian - moim zdaniem strasznie naciągany wątek. Nie wiem, mam wrażenie jakby Teddy'emu w ogóle nie odpowiadało to, że ma grać geja, cały czas jest jakiś taki spięty, nieszczery. W ogóle jego postać pogorszyła się w tym sezonie, jak dla mnie mogliby go wywalić z serialu. ^^
Ade - Ade jest straszna. Nie cierpię dziewczyny. Bardzo dobrze, że wszystko wyszło na jaw, powinna teraz zostać sama i dostać mocnego kopniaka w tyłek, może w końcu wróciłaby stara Adrianna.
Silver i Navid - Myślałam, że znienawidzę ten wątek, ale jest przeciwnie. Całkiem fajne się razem 'komponują'. ;) I pod względem wyglądu, i charakteru. Chociaż, jak ktoś tu już wcześniej napisał, mogą być razem trochę nudni.
Annie i Liam - TAK, TAK, TAK! Czekałam na to od wielu, wielu odcinków. Scena mogłaby być lepsza, ale i tak była przeurocza i obejrzałam ją już z 5 razy. ;) Bardzo do siebie pasują, oboje są właśnie tacy 'inni' od wszystkich i mam nadzieję, że reżyserowie nie zniszczą tego wątku, tylko go dalej jakoś sensownie pociągną.
Ivy - Szkoda mi jej, ale cieszę się, że pogodziła się z mamą, mimo tego co ta jej zrobiła. Fajnie też, że zaczęła przyjaźnić się z Naomi. Teraz mam tylko nadzieję, że w końcu ponownie zejdzie się z Dixonem, bo chłopak bez niej jest nudny, a razem byli świetni.
Naomi - Nie cierpię jak pojawia się ta muzyka, już wiedziałam, że coś się święci. Jak większość myślę, że Oscar niczym rycerz na białym koniu wybawi ją od złego czarnoksiężnika. ;) A tak na poważnie, to sama boję się tego Colina, więc mam nadzieję, że nic się Naomi nie stanie.
Teraz czekamy do 24 stycznia :(((((((((((
Ade jest okropna. Ogólnie ją lubię, ale cieszę się, że dostała za swoje - należało się jej. Victor ją ostrzegał, a ona głupia się nie domyśliła >.<
Navid i Silver to totalna pomyłka. Ona w pierwszej serii była fajna, teraz jest porażką. To już nie Silver. Poza tym Navida stać na kogoś lepszego.
Ivy bardzo lubię i cholernie mi jej szkoda, ale przynajmniej pogodziła się z mamą i dogadała się z Naomi :)
Teddy i Ian są dla mnie dość fascynującą parą, ale... poczekam na rozwój wydarzeń.
Annie i Liam to kolejna pomyłka. Annie jest okropna. Łamaga, ciamajda, naiwna strasznie. Już mogła być z tym swoim Charliem, który wygląda jak gej. Liam jest dla niej za dobry, chociaż to już też nie jest stary Liam. Najlepiej mógłby być sam.
Co do Naomi, to wiedziałam od początku, że ktoś jest w mieszkaniu, ale jedyny do głowy mi przychodził Oscar. Cannon mnie zaskoczył, mam nadzieję, że wyjdzie z tego cało.
Dobrze tak tej suce Ade! Niech jeszcze Navid ją rzuci dla Silver, a przyjaciele zostawią samą, wtedy dostanie wszystko to na co zasłużyła!
Jestem zdecydowanie przeciwko parze Annie&Liam, ale zdecydowanie za zdradzającą Annie. Lubię gdy takie przesłodzone, grzeczne postaci robią coś złego ]:->.
Uwielbiam przyjaźń Naomi i Ivy! Tej drugiej w poprzednim sezonie nie znosiłem, ale obecnie to moja druga ulubiona postać(zaraz za Naomi) :).
Naprawdę mocny cliffhanger na koniec odcinka. Oby tylko Naomi nic się nie stało!
też chciałabym by Navid był z Silver - oni s a tacy podobni do siebie, spokojni, maja podobne pasje i zawsze mają czas dla siebie, dla przyjacół - to mogłaby być idealna para w serialu :)
ale wydaje mi się że jeszcze nie teraz-bo najprawdopodobniej Navid bedzie wspierał Ade w trudnej chwili, no i jej przyjaciółki na bank się teraz od niej nie odwrócą
a z czasem zwiazek Silver i Navida albo się ładnie wyklaruje, albo nic z tego nie bedzie ;)
co do Naomi mam nadzieje ze nic jej ten psychol ie zrobi, nie lubie jej za bardzo, ale ostatnio bardzi sie zmieniła-na lepsze
dostała po dupie od zycia i nie jest juz taka wredną sucz na kiedyś :))
z oscarem tez mysle ze stworzuyli by super pare ;) taka very hot :P
Teddy i Ian - hmm jak dla mnie whatever ;)
a Dixon zupełnie nie wiem jak sie zachowa, bo z jednej strony nie jest "plotkarą", ale z drugiej chyba nie przejdzie nad tym do porządku dziennego nie wiem jak postapi na poczatku, bo potem napewno bedzie spoko
Annie i Liam - awwsome :) super super :)))
allle na bank Charlie sie meeega wkurzy i pewnie wtedy wyjdzie cała prawda o nim i jego przeszłości - mam nadzieje tylko, że Lannie przetrwają :)
Ivy i Dixon poiwnni się znów dogadać-tez pasja do siebie
a co do Ade - dobrze ze to teraz wyszło, za bardzo sie rozbestwiła, potepiałam zachowanie Victora w momencie kiedy tępił Ade, a teraz ona była identyczna wyrahowaną sucz
ma talent poradzi sobie pewnie i bedzie jeszcze lepsza - oby
też chciałabym by Navid był z Silver - oni s a tacy podobni do siebie, spokojni, maja podobne pasje i zawsze mają czas dla siebie, dla przyjacół - to mogłaby być idealna para w serialu :)
ale wydaje mi się że jeszcze nie teraz-bo najprawdopodobniej Navid bedzie wspierał Ade w trudnej chwili, no i jej przyjaciółki na bank się teraz od niej nie odwrócą
a z czasem zwiazek Silver i Navida albo się ładnie wyklaruje, albo nic z tego nie bedzie ;)
co do Naomi mam nadzieje ze nic jej ten psychol ie zrobi, nie lubie jej za bardzo, ale ostatnio bardzi sie zmieniła-na lepsze
dostała po dupie od zycia i nie jest juz taka wredną sucz na kiedyś :))
z oscarem tez mysle ze stworzuyli by super pare ;) taka very hot :P
Teddy i Ian - hmm jak dla mnie whatever ;)
a Dixon zupełnie nie wiem jak sie zachowa, bo z jednej strony nie jest "plotkarą", ale z drugiej chyba nie przejdzie nad tym do porządku dziennego nie wiem jak postapi na poczatku, bo potem napewno bedzie spoko
Annie i Liam - awwsome :) super super :)))
allle na bank Charlie sie meeega wkurzy i pewnie wtedy wyjdzie cała prawda o nim i jego przeszłości - mam nadzieje tylko, że Lannie przetrwają :)
Ivy i Dixon poiwnni się znów dogadać-tez pasja do siebie
a co do Ade - dobrze ze to teraz wyszło, za bardzo sie rozbestwiła, potepiałam zachowanie Victora w momencie kiedy tępił Ade, a teraz ona była identyczna wyrahowaną sucz
ma talent poradzi sobie pewnie i bedzie jeszcze lepsza - oby
hmm odcinek jak na zakończenie przedświąteczne mógł być lepszy...
wkurza mnie co oni zrobili z Ade, tyle przemian mentalnych przeszła w tym serialu i to w takim krótkim czasie że powinni ją zamknąć w psychiatryku
wszyscy mówicie że Dixon nie wygada a mi się właśnie wydaje że on to nie wytrzyma żeby nie powiedzieć komuś, przynajmniej Annie powie, a ona powie Naomi a jak już Naomi bęzie wiedzieć to wszyscy będą :D
najlepszy ten motyw z Naomi faktycznie bardzo ciekawe jak to sie rozwinie :>
Annie i Liam przewidywalne strasznie to było
Navid i Silver spooko tylko faktycznie Silver zawsze mi się najbardziej podobała niech zrobią jej normalne włosy
Ivy niewiem powinna gdzieś wyemigrować
albo wiem niech się z Charliem zwiąże :D