Piszcie, które pary chcecie, a które nie chcecie zobaczyc w serialu.
Moje typy:
Aby powstały:
- Naomi&Oscar - to byłaby fajna para. Pasują do siebie.
- Liam&Silver - według mnie do siebie pasują. Poza tym oboje jak na razie są wolni.
Aby nie powstały:
- Navid&Silver - o nie! Nie chcem, tej pary. Razem byliby najnudniejsza parą w serialu. Navid powinien byc z Ade. Ale wszystko wskazuje, że jednak coś między nimi będzie.
- Annie&Liam - nie, nie i jeszcze raz NIE!!!!!!!!!! I tak już zepsuła postac Liama.
Jak dla mnie to Liam i Anni pasują do siebie ! : )
oraz Dixon i Silver
Aby nie powstały to :
Ade i Liam
Silver i Liam
Ade i Navid
Annie i Liam, Annie i Liam i jeszcze Annie i Liam! <3 Cudowni są razem, muszą w końcu być ze sobą!
Silver & Liam - zdecydowanie nie, nie, nie, w tym związku Silver byłaby taka jakaś bardziej męska od Liama..
Moim zdaniem Liam i Any to by była fajna para, bo pasuja do siebie, od poczatku, nawet jak Liam był z Naomi wydawało mi się że pasuje do Any.
Ale NAOMI I OSCAR nigdy! To jest taki pajac, tak wkurzajacy, ze nie moga, zniszczylby Naomi;/
najfajniesze:
Liam& Silver
Adrianna&Navid
Najgorsze:
Dixon&Naomi (bleeeee)
Navid&Annie (masakra by była)
NAJCIEKAWSZA bylaby:
annie&dixon-moze kolo 7sezonu sie tego doczekamy,bo jakby nie patrzec-to jest jak najbardziej mozliwe,hehe
chcialabym zobaczyc razem:
silver&liam-najlepiej ja z 1go sezonu i jego z 1go i czesci 2go sezonu,ale nie badzmy wybredni ;D
ade&liam-ale to raczej dlatego,ze lubie te postaci,bo z charakteru to oni calkowicie do siebie nie pasuja
naomi&oscar-koncowa scena z odc 10go to potwierdza
nie chcialabym zobaczyc razem:
annie&liam-nie lubie jej chociaz w tym sezonie juz tak bardzo mnie nie irytuje,ale mimo wszystko jestem na nie(niestety niedlugo fani tej pary beda mieli radoche...)
silver&navid-coraz bardziej zaczyna mnie on wkurzac!wszystkim wszystko wypomina i robi to z pogarda i wyzszoscia osoby, ktora jest ponadto,a sam zdradzi niedlugo ade,wiec jakim prawem sie tak wymadrza?!
ivy&liam-nie irytuje mnie tylko wtedy,gdy jest z dixonem
Najlepsze:
- Naomi i Oscar <oba takie cwaniaki :D>
- Teddy i ten jego, jak mu tam było...? No, ten homo. Coś już do siebie mają, ale jeszcze nie są oficjalna parą. Fajnie by było, gdyby normalnie chodzili za rączkę po korytarzu :D
Najgorsze:
- Silver i Liam!!! No, proszę was, Liam jest boski, a Silver strasznie się zepsuła. W 1 sezonie to była moja ulubiona postać, a teraz zrobiła się z niej taka zwyczajna, bezbarwna dziewczyna :/