Dziwi mnie, że jeszcze nie ma tematu odnośnie tego odcinka ;) W końcu ostatni odcinek w tym roku, poza tym trochę się działo.
Annie chciała wreszcie skończyć związek z Jasperem, jednak ten powiedział jej, że wie o wypadku samochodowym, w którym zabiła jego wujka. Poza tym wreszcie upragniony przez wszystkich wiernych wielbicieli pary Liam&Naomi pocałunek. Czyżby wreszcie happy end?
Czekam na wasze opinie odnośnie odcinka. ;)
Anie i Jasper---> teraz kiedy oboje wiedzą, co druga strona ma na sumieniu może będzie im jeszcze lepiej ze soba, taki zwiazek wyjetych spod prawa..wszystko zależy od tego jak wielki wpływ ma na Annie Jasper.
Naomi i Liam--> wreszcie!, Naomi będzie rywalizować z Ivy z tego co czytałam.
W necie jest już promo 13 odcinka, co mnie dziwi, bo mamy go zobaczyć najszybciej w polowie stycznia podczas gdy inne seriale też mające przerwe jeszcze nie wyemitowały zwiastuna...
Odcinek był świetny i ten motyw ze śniegiem jak przy ostatnio pocałunku Naomi z Liamem. Dotego jescze całus Silver i Dixona < mam nadzieje, że bedą razem > Co do Annie to podobno bedzie z Jasperem UWAGA SPOILER, który spróbuje popełnić samobujstwo. Szkoda mi troche Teddego, ale jakoś nie pasuje do Silver i do tego jest zastary. Dobrze też, że wkoncu Naomi i Silver się z Ade pogodziły .;] Czekam z niecierpliwościa na 13 odcinek z tego co widziałam w spoilerze to bedzie ciekawie .
Szkoda, że chodzą słuchy, że 13 odcinek zobaczymy może dopiero w MARCU....
właśnie to samo czytałem "Zapowiadaliśmy już, że w emisji 90210 w USA następuje przerwa. Ile potrwa? Na początku mówiło się, że serial powróci 19 stycznia, ostatnio jednak pojawiły się informacje, że powrót nastąpi dopiero w marcu. Na ostateczną decyzję przyjdzie nam jeszcze poczekać."
SPOILERY!!
niestety chyba związek Naomi i Liama długo nie przetrwa ;/ z tego co czytałem ma iskrzyć między nią a Navidem a Adrianna ma zostać lesbijką xd
czytałem też że w związku Annie Jasper miłość ma zwyciężyć =.= nwm czy te info to prawda ale...
gubi14 --> Naomi i Navid? Matko, oni w ogóle do siebie nie pasują. Zdecydowanie jestem za parą Naomi&Liam. No ale zobaczymy ;)
wieeeem ;p ja tez woel pare naomi liam bo bardzo lubie liama ;p xD ale te info czytalem na kilku forach ;/ mijemy nazdieje ze to bujda xD
No, ale Navid to bardzo odpowiedzialny i normalny chłopak wiec mógł by dobrze wpłynąc na Naomi. Liam wedlóg mnie powinien być z Ivi jakoś tak do siebie pasuja ;p
SZKODA że prawie na 100% 13 ODCINEK będzie w MARCU ;o..
To już jest cios poniżej pasa....
Odcinek świetny, zresztą jak zawsze. Już nie mogę doczekać się kontynuacji ; )
Mam nadzieję, że Naomi i Liam będą dalej razem. Co do Navida, to nie pasuje do Naomi ;p Z Ade tworzyli fajną parę. Poza tym fajnie by też było, gdyby Silver była z Dixonem...jakoś już się przyzwyczaiłam, że oni byli zawsze razem. Teddy mógłby być dalej podrywaczem ; ) hehe
Ktoś tam pisał, że co do Annie i Jaspera-miłość zwycięży. Nawet do siebie pasują, miejmy nadzieje, że zmienią swoje postępowanie, tak właściwie to o Jaspera mi chodzi...;p No i będą razem ;p hehe
Ooo Ivy mogłaby być z Teddym ,jak już coś , tak moim zdaniem ; )
Zgadzam się z Tobą w większości ;)
Dla mnie zawsze Naomi&Liam i Adrianna&Navid to były najlepsze pary serialu, najbardziej interesujące. Jak to się mówi: czuć było chemię. A teraz te dwie pary pomieszają między sobą, tak? Bezsensu.
Silver z Dixonem - też od zawsze podobało mi się to połączenie. A może to po prostu przyzwyczajenie. Podoba mi się wątek Silver i Teddy'ego, fajnie to rozegrali, tylko żeby Teddy'ego grał ktoś inny. Tak mi ten aktor nie pasuje, że psuje mi cały wątek ;/ Nie wiem, po prostu mnie irytuje, wydaje się za stary i nie pasuje wogle do reszty towarzystwa z serialu.
co do Teddiego mam takie same odczucia- niby robia z niego fajnego kolesia, ktorego bym nawet polubila ale aktor ktory go gra kompletnie zepsul mi odbior tej postaci: fatalny blad tych od castingu://////
A mi się Teddy podoba - ten jego głos jest takki ... męski:)) Odcinek ogólnie fajny, w sumie było tak jak się spodziewałam od dłuższego czasu, szkoda jedynie, że następny dopiero w marcu to jest w cholerę dużo czasu... ale przynajmniej nie będę wybierać : uczyć się do sesji czy obejrzeć serial? Bo sesja przez cały luty hehe:))) Zrządzenie losu normalnie.
Mam nadzieję, że Naomi będzie z Liamem oni są tak do siebie spasowani idealnie, oby Ivy się nie wtrącała i będzie ok, co do Annie to według mnie zerwie z Jasperem chociaż dopiero po kilku odcinkach, a Sliver ... hmmm.. źle wybrała, fatalny błąd, że wróciła do Dixona - wyjątkowo tej pary nie lubię.
tak praktycznie to Silver jeszcze nie wróciła do Dixona, oni się tylko pocałowali ; )
ma męski glos bo koles ma juz swoje lata:)
co do silver i dixona to tez za nimi nie tesknilam ale akurat w moim przypadku to wole ta pare niz silver/teddy
ten serial spada na łeb, jest irracjonalny.
Mój chłopak przespał się z moją przyjaciółką, to go nienawidzę, przespał sie z siostrą, wszystko mu wybaczę... paranoja, powinno być na odwrót
wielki przyjaciółki, jak jest impreza i zabawa to luz, a jak zaczynają sie kłopoty to najlepiej odwrócić sie od niej, pozostawiając na pastę losu. Niech sama sobie radzi.
pierwszy sezon był super, ten jest do kitu. Nie wiem dlaczego go jeszcze oglądam, chyba z nudów. Może do marca wymyślą jakiś lepszy wątek