PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479108}

90210

2008 - 2013
7,0 40 tys. ocen
7,0 10 1 40121
5,0 4 krytyków
90210
powrót do forum serialu 90210

którą wolicie? ja chyba jednak wolę starą - ahh sentyment ;)

ana_lucia_cortez

Mi osobiście do gustu przypadła stara Beverly Hills, ta wydaje się taka głupiutka, nadmuchana. Akurat dla amerykańskich nastolatek, które mają ochotę pooglądać serial w którym poruszane są "prawdziwe" problemy. Widziałem cały pierwszy sezon i stwierdzam, że nie było warto, samo zakończenie tak marne, iż trudno sobie to teraz wyobrazić (no przekaz banalny, na każdym programie lecą reklamy o takiej tematyce, więc jak zobaczyłem Annie w tej scenie to wiedziałem jak to się zakończy). Reasumując w przypadku tego serialu bardzo niska oglądalność to nie zaskoczenie, a wypracowana klapa.

ocenił(a) serial na 4
latios

Oglądam ten serial od niedawna i dopiero jestem przy 14 odcinku. Starą wersję też oglądałam, ale ta mi się jakoś bardziej podoba, nie wiem dlaczego, może dlatego, że bardzo lubię takie nowoczesne, seriale o bogatych i pięknych :)

ocenił(a) serial na 7
misiaczek37

nie wiem czy jest sens porównywać te dwa seriale. BH 90210 był nagrywany w latach 90, to było zupełnie co innego niż teraz.
Sama nie wiem co wybrac !
Raczej skłaniam się na stare dobre Beverly Hills 90210 - wtedy każdy żył romansem Dylana Kelly i Brendy :) nie było osoby, która nie znała boskiego Brena.
Co do tej serii chyba jestem na nie.
jedyne co lubię w tym serialu to Silver chociaż pod koniec jej odbiło i Ethana, tórego w 2 sezonie nie będzie.

ocenił(a) serial na 9
ana_lucia_cortez

Strasznie trudno mi je porównywac, bo obie sa inne. jak juz było trafnie zauważone, stare BH 90210 było bardziej zblizone do czasów moich rodziców, ogólnie byl o latch 90 i jak to wygladało wtedy;) A 90210 jest o terażniejszsći czyli w całosci o moich czasach. Wole starszą wersję bo ona bardziej mi odpowida, bije z niej takie ciepło, miłosc zrozumienie, a ta to poprostu tak naprawdę szara codzienność. Oglądaja c w niewielkim odstępie czasowym obie wesje stwierdziłam, ze moze poprsotu jeszcze nie tak dawno 20 lat temu świat był w pewien sposób lepszy a teraz to tylko kasa, popularnosć, brak takich wartosci jak miłosc i przyjażń. Jednak 90210 również lubie bo bardziej ja rozumiem wkońcu to moje lata

ocenił(a) serial na 8
Tinet14

Starą oglądałem była o.k. , ale ta mi się bardziej podoba .

Sobek92

trudno je porównywać, tam były inne czasy tutaj mamy inne, innych ludzi i wogóle. Każda z wersji ma w sobie coś fajnego, trudno wybrac

ana_lucia_cortez

fajnie że jeny garth, shannen doherty i toei spwlling występują w spin-offie

ana_lucia_cortez

fajnie że jenny garth, shannen doherty i tori spelling występują w spin-offie

ocenił(a) serial na 10
ana_lucia_cortez

Starej wersji dla mnie nic nie przebije :)) po prostu wolę ją jakoś bardziej :D

użytkownik usunięty
Lugi_Bugi333

Ja mam tak samo jak misiaczek37.Nie lubię filmów i seriali starszych niż 2000 rok.Wolę oglądać tzw. 'filmy dla pustych i zakompleksionych nastolatek'np. z roku 2006 niż dajmy na to 'Uwierz w ducha' film obejrzałam tylko dlatego,że nie miałyśmy co robić z koleżanką.Fabuła świetna,ale wolałabym gdyby był nakręcony w teraźniejszości ;) Nie wiem już tak mam i kropka.I bardziej podoba mi sie 90210,ale BH 90210 także nie ma sobie równych;))

ocenił(a) serial na 10
ana_lucia_cortez

Stara wersja bije wszystko!! Szczególnie pierwsze 3 sezony ;)
Ale nowe 90210 też jest ciekawe :))

ocenił(a) serial na 7
ana_lucia_cortez

stara wersja lepsza, ciekawsi bohaterzy szkoda ze w nowej nie ma Dylana