zabawa :)
podajemy pytanie i dwie mozliwe odpowiedzi.
nastepny gracz wybiera co mu bardziej odpowiada i zadaje następne pytanie
ja zaczynam :D
fryzura silver
a)w pierwszym sezonie
b) w drugim sezonie
Jen zdecydowanie
No to ja też poruszę wyobraźnie jeśli miałoby się zdarzyć że jedna dziewczyna musiała by odejść to wolelibyście żeby to była:
a) Annie
b) Naomi
Szczerze to zadna bo obie lubie . Ale jak juz mialabym wybierać to chyba a) Annie . Mogłaby odejść a potem wrócić:D
Gdyby do obsady dołączył nowy bohater to wolelibyście zeby to :
a) byla dziewczyna
b) był chlopak
Szczerze to zadna bo obie lubie . Ale jak juz mialabym wybierać to chyba a) Annie . Mogłaby odejść a potem wrócić:D
Gdyby do obsady dołączył nowy bohater to wolelibyście zeby to :
a) byla dziewczyna
b) był chlopak
b) chłopak, ale musiało by to być jakieś super ciacho xD
Podoba wam się soundtrack serialu?
a) tak, jest fajny
b) nie, do d**y
podoba mi się, bardzo. zwłaszcza z drugiego sezonu :D
gdyby jakiś cudowny przypadek sprawił, że do waszego domu przyszedł list z zaproszeniem do serialu, by zagrać jakąś rólkę tooo
a. musiałaby to być rola jednoodcinkowa, żeby tylko posiedzieć w stołówce za naomi i silver :D
b. jakaś super mega ważna rola, by być zaginioną dziewczyną jaspera^ ^
c. nieważne jaka, byle by była xD
c oby tylko można było pogadać z aktorami i zobaczyć jak to jest
Chcecie żeby Jasper zerwał z Annie i znalazł sobie nową dziewczynę a Annie została na zawsze sama:
a) tak
b) nie
b) nie
Jak myślicie gdyby tak do serialu dołączyła jakas nowa bohaterka i to by sie okazała byla dziewczyna Liama, która za wszelką cenę chce go odzyskać
a) fajnie by bylo, wkoncu cos by sie dzialo w ich związku
b) Moglo by to trwać nawet przez kilka odcinków ale Liam bedzie wierny Naomi i nic sie między nimi nie wydarzy
(Poza jednym pocałunkiem)
c) to by bylo cos, wkoncu ktos utarł by nosa Naomi, która bedzie chorobliwie zazdrosna o Liama i sie z ta dziewczyna pobije
d)moze tak: Ivy która chce sie zemścić na Naomi za to ze zabrała jej Liama zawiąze koalicję z ta dziewczyna i ukartuja jakas intrygę
b) nie
Jak myślicie gdyby tak do serialu dołączyła jakas nowa bohaterka i to by sie okazała byla dziewczyna Liama, która za wszelką cenę chce go odzyskać
a) fajnie by bylo, wkoncu cos by sie dzialo w ich związku
b) Moglo by to trwać nawet przez kilka odcinków ale Liam bedzie wierny Naomi i nic sie między nimi nie wydarzy
(Poza jednym pocałunkiem)
c) to by bylo cos, wkoncu ktos utarł by nosa Naomi, która bedzie chorobliwie zazdrosna o Liama i sie z ta dziewczyna pobije
d)moze tak: Ivy która chce sie zemścić na Naomi za to ze zabrała jej Liama zawiąze koalicję z ta dziewczyna i ukartuja jakas intrygę
ja jestem za tym żeby między nimi sie nic nie zmieniło także chyba b
Czemu według Was postać Naomi jest taka negatywna że nikt jej nie znosi??
ja tam ją uwielbiam. za włosy, oczy, odzywki, miny, za to jak chodzi i całe jej zachowanie. nawet to wredne ;]
czy są jakieś cechy za które nie lubisz annie?
ja jej nie lubię w drugim sezonie, bo jest taka: "OMG, I'm so great, and West Beverly kids are so sucks!!!" to trochę wnerwiające. chociaż w ostatnich odcinkach już taka straszna nie była ;) czy ktoś mi może powiedzieć co ona widzi w tym całym Jasperze??? [ja go nie znoszę!]
ja silver lubiłam w pierwszym sezonie, za swój styl chociaż czasem przesadzała w sprawie z naomi. w drugim sezonie stała się taka poważna, że aż nie do zniesienia.
ale zaraz, za co nie lubicie jaspera?!
denerwuje mnie samym swoim istnieniem. handluje dragami i sam ten fakt nie wpływa na korzyść jego oceny. moja koleżanka stwierdziła [czym mnie bardzo rozbawiła], że kojarzy się jej on z wampirem ;) może powiedz za co go lubisz??? bo lubisz, prawda? ;]
hmmm, mnie właśnie w nim to pociąga że jest taki tajemniczy ale zwróć uwagę że kocha Annie i jej to okazuje. więc jednocześnie jest bardzo troskliwy, kochany i nic nie mówił na temat tego wujka potrąconego. dilowanie... tak, to prawda. tego nie da się wymazać, ale załagodzić owszem. może on właściwie nie ma wyjścia? może nie ma pieniędzy i chwycił się dilowania narkotykami? tego nie wiem, ale wiem że bardzo bardzo bardzo lubię Jaspera i ubóstwiam jego wygląd. te włosy i głos mrrrrrrr ^ ^
skończyłam swój wywód :D
ok, teraz już wiem. minimalnie zmniejszyłaś moją niechęć do niego ;) mi się on trochę kojarzy z Pattinsonem w Twilight, bo ma podobną fryzurę i sposób chodzenia. albo jak chyba w 12 odcinku Navid za nim szedł to on to wiedział bez odwracania się xD myślę że mogli specjalnie go zrobić na takiego trochę wampa przez ten ogólnoświatowy kocioł ze Zmierzchem. nie wydaje wam się?
hmmm, faktycznie ta fyzura podobna, ale chyba na Jasperze to lepiej wygląda. wkurza mnie ten cały szum wokół twilightu (owszem, lubie książki ale filmy są do pupy^ ^). a poza tym, pattinson jest brzydki. nie urażając nikogo :)
czas na pytanie!! :
czy przyjaźń między naomi a ivy jest możliwa?
a. tylko przez jeden odcinek
b. nigdy nigdy
c. tak
Który kolor ścian w pokoju annie podobal wam sie najbardziej
A) bialy (miala go na poczatku 1 sezonu )
b) różowy (miala go kiedy Naomi sie do niej wprowadzila)
C) niebieski (miala go w nowym domu)
Który kolor ścian w pokoju annie podobal wam sie najbardziej
A) bialy (miala go na poczatku 1 sezonu )
b) różowy (miala go kiedy Naomi sie do niej wprowadzila)
C) niebieski (miala go w nowym domu)
ja zupełnie nie zwracałam uwagi na jej ściany, więc mi to wisi, ale jak już muszę wybrać to chyba... b) [?]
chcecie żeby Ivy znalazła sobie nowego chłopaka?:
a) tak! niech zapomni o Liam'ie
b) nie, niech będzie z Liam'em albo sama
a) zdecydowanie to by była tragedia jak Naomi i Liam by się znowu rozstali
Jesteś fanką
a) Naomi
b) Ivy
oczywiście że NAOMI ;]
Czy uważacie, że Teddy naprawdę jest w stanie się zmienić dla Silver? [tzn. przestać być kobieciarzem]
a) jasne, trzeba dać mu szansę
b) nie, ludzie się nie zmieniają
też jestem fanką Naoimi < 333
B. Teddy się nie zmieni. Burak z niego i tyle
chcecie żeby Ade ścięla znowu włosy?
1. tak
2. nie
b nie moim zdaniem lepiej jej w tych
Naomi z:
a) Liam
b) Ozzie
Ps. głosujcie na Naomi w nowej grze nie pozwólmy jej przegrać:)
A.
Oj,jak mnie tu dawno nie było ;d Muszę to nadrobić.Co do pytania,które zadała saskaaa czy Jasperek jest ładny?Nie on nie jest ładny,on jest ślllllllllllliczny ;))
W której serii dziewczyny(Silver,Naomi,Annie,Ade) były ładniejsze?
A.w pierwszej.
B.W drugi
I tak i nie,bo gdyby wrócił to by przewrócił ten serial do góry nogami ;))
Który ładniejszy?
A.Jasperek.
B.Liam
nie lubię jej, ale niech wróci. nacierpiała się bidula ; ]
chcecie żeby navid odszedł z serialu? w końcu staruszek, 30 lat haha :D
a. tak
b. nie
Z Ozzy?Jeju jak to dawno temu było ;d
Ale on raz pocałował Naomi,ale na tym się
skończyło,bo ona potem zainteresowała się
Liamem.I jakoś tak zniknął.Tak mi się wydaje.
Nie,dlaczego?Przecież nawet tego po nim nie widac,
a pozatym gdyby wywalili kolejną główną postać
to nie byłoby już 90210.
Wygląd Annie w:
A.pierwszym sezonie.
B.drugim.
PS.Jasperek zostanie!Przynajmniej do końca sezonu.! Czytałam ,że w odcinku 22 wpadnie w bójkę z Liamem.
no nie!! moi mężczyźni się będą bili ;(
wolę wygląd annie w pierwszym sezonie.
lepiej żeby mama silver nie umarła , czy lepiej że już umarła bo była szansa że znowu zacznie olewać silver??
peggy0sue podzielmy się .! Ja biorę Jasperka a ty Liama ;d;d;d
Chyba żadna z odpowiedzi,bo miałam nadzieję,że właśnie ich stosunki się polepszą i Silver w końcu będzie miała prawdziwą mamę.
Który ładniejszy?
A.Dixon.
B.Teddy.
hej, lepiej nie dzielić się Liam'em bo myślę że jest o wieeeeele za dużo chętnych xD [oczywiście wliczając mnie ;P]
Ładniejszy??? Jasne że Teddy. Dixon jest brzydki ;/
Która aktorka lepiej gra w serialu?
a) AnnaLynne McCord
b) Jessica Stroup
P.S. Czuję się osamotniona na tym forum jako jedyna nie szalejąca za "Jasperkiem" ;) Ale każdy ma swój gust... :)
Kinga spokojnie ja też wolę Liama i Naomi moje ulubione postacie
ja tam myślę że Teddy ładniejszy
Jeżeli jedna postać miałaby odpaść z serialu wolelibyście aby to był Dixon czy Annie?
Dixon! denerwoje mnie ;P zreszta Annie tez ;P
Z kim powinna byc Silver?
a) Dixon
b) Teddy
a)Teddy - chodź go nie lubie..
Uważacie ze Jasper mógłby byc z Annie?
a. tak
b. nie
tak! powinni być razem, pasują do siebie ;]
chcielibyście żeby na walentynki wyszedł jakiś specjalny odcinek 90210? :D
a. tak
b. nie
Hymmm...nie,bo znowu Liam i Naomi by się pokłócili i znowu i pogodzenie trwałoby cały sezon.
Z kim Naomi wolicie:
A.Naomi & Ozzie
B.Naomi & Ethan
C.Naomi & Liam
D.Naomi & ten stary,żonaty facet
Liam i Naomi najciekawsza para nawet w tej nowej grze na szczescie wygrywają co mnie bardzo cieszy:)
A z kim wolicie Ethana;
a) Naomi
b) Annie
c) Silver
d) ta dziewczyna z wypadku
hehehe jeszcze nie widziałam jej z Gia , kurka nie wiem jak to się pisze ;P
ale wolę ją oczywiście z Navidem
jeśli w serialu miałby się jakiś romans pojawić to miedzy:
a. kimś nowym, annie i Jasperkiem:*
b. ryanem, naomi i liamem:*
A.Im więcej scen z Jasperkiem tym lepiej ;)) Chociaż nie wiem czy zniose patrząc jak on będzie się całował z jakąś kobitka ;DD
Która ładniejsza?
A.Ivy
B.Annie